Horoskop za ponedeljak, 11. jul 2016. godine

10/07/2016 21:00

Horoskop za ponedeljak, 11. jul 2016. godine

Dnevni horoskop – ponedeljak, 11. jul 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Čak iako ne dobijate odgovarajuće ili željene reakcije saradnika i kolega, nemojte odustajati od svog cilja. Ako Vi verujete u svoju ideju i njen uspeh – to je jedino važno.

Ljubav: Konačno uspevate da realizujete neke planove sa partnerom o kojima zajedno maštate već duže vreme. Ako ste sami – ne ustručavajte se da pokažete svoje iskrene emocije.

Zdravlje: Potrebna Vam je pshihička ravnoteža i izvor pozitivne energije.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Srećom pa ste dobro organizovani, jer Vam je koncentracija u značajnom padu. Uznemireni ste i pomalo negativni jer ne znate šta da očekujete od saradnika.

Ljubav: Nemojte baš sve uzimati zdravo za gotovo. Malo sumnjičavosti na početku veze je potpuno na mestu. Ako ste u dužoj vezi – među vama vlada potpuna harmonija.

Zdravlje: Moguća prolazna glavobolja. Više se odmarajte.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Nemojte misliti da je Vaša uloga da pokrenete druge na akciju. Dovoljno je da svoj deo posla radite kako treba – jedino tako možete druge inspirisati na pravi način.

Ljubav: Budite slobodni da pokažete svoje emocije – jedino tako možete znati kako se ta druga osoba oseća i šta misli. Ako ste u vezi – ne zapostavljajte potrebe partnera.

Zdravlje: Ne dozvolite da tuđe (loše) raspoloženje utiče na Vas


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Ne možete živeti od stare slave. Došli su novi poslovni izazovi koje je potrebno rešiti i pokazati sve to o čemu pričate. Dela su jača od reči.

Ljubav: Ne pokušavajte da promenite partnerovo mišljenje – pokušajte da nađete zajedničko rešenje. Ako ste sami – ovo je odličan period za novi početak.

Zdravlje: Izbegavajte jaku i začinjenu hranu.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Nemojte čekati ili očekivati da će Vas svi podržati u Vašoj karijeri, ali to ne bi trebalo da Vas sputava ili natera da se predomišljate.

Ljubav: Ako niste u vezi – može Vam se dopasti neko ko nije za Vas. Dobro procenite situaciju u kojoj se nalazite. Partner Vas opasipa pažnjom i ljubavlju – uzvratite istom merom.

Zdravlje: Ako početak nedelje predstavlja stres za Vas, nađite način da se opustite.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Sa saradnicima se dogovarate oko svega, što Vam puno znači – jer Vaš posao može zavisiti baš od timskog rada i načina na koji sarađujete sa drugima.

Ljubav: Sa partnerom imate odličan odnos, ali može doći do nesuglasica oko nekih dogovora. Ako ste sami – možete očekivati neki zanimljiv poziv ili novo poznastvo.

Zdravlje: Pronađite više vremena za sebe i svoje hobije.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Skloni ste nesmotrenim i nepromišljenim odlukama kada ste u stisci sa vremenom. Upravo je to vreme da zastanete i dobro razmislite – kako ne biste doneli pogrešnu odluku.

Ljubav: Sa partnerom rešavate sve nesuglasice koje su postojali u prethodnom periodu. Ako ste slobodni – potreban Vam je neko ko ima slične hobije i interesovanja kao Vi.

Zdravlje: Potreban Vam je redovan san i odmor.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Ako uskoro ne rešite neke poslovne probleme – možete biti veoma uznemireni i negativni, što će Vas u potpunosti usporoti na putu ka uspehu za koji ste do sada vredno radili.

Ljubav: Iskrenosti i poverenje je ono što čini svaku vezu jačom, pa i Vašu. Slobodni pripadnici znaka mogu uskoro upoznati nekoga ko će ih zainteresovati i opčini svojim šarmom.

Zdravlje: Mogući problemi sa stomakom – pripazite na ishranu.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: U narednom periodu možete se susresti sa različitim poteškoćama i preprekama. Potrebno je da znate kako da napravite kompromis, a da ne budete na gubitku.

Ljubav: Vaša impulsivnost s vremena na vreme pravi bespotrebnu tenziju u vezi. Ako ste sami – prijatelji pokušavaju da Vam pronađu savršenog partnera, ali im Vi u tome ni malo ne pomažete.

Zdravlje: Pronađite najbolji način da iskoristite pozitivnu energiju koju akumulirate.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Nesuglasice koje imate sa svojim poslovnim saradnicima ili kolegama rešite na razuman način, iako to može biti malo teže. Nemojte se stresirati, sve će biti u redu.

Ljubav: Veza je odnos na kom se mora raditi i Vi to najbolje znate, a Vaš partner kao da to ne shvata. Ako ste slobodni – uživate u nečijoj pažnji, ali ne želite ništa više od toga.

Zdravlje: Vreme je da obratite više pažnje na ishranu.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Ponedeljak je odličan za pravljenje planova za ostatak nedelje, ali i za vredan rad – kako biste ostavili što manje posla za naredne dane kada Vam ponestane energije.

Ljubav: Partner Vas opterećuje nekim beznačajnim pričama, ali budite strpljivi i saslušajte ga. Ako ste slobodni – možda je vreme da svoje maštarije pretvorite u stvarnost.

Zdravlje: Izvor pojačanog stresa je finansijska situacija u kojoj se nalazite.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Imate osećaj da ne možete da se oslonite ni na koga od svojih kolega ili saradnika. Porazgovarajte sa njima i pokušajte da rešite ovaj problem kako posao ne bi ispaštao.

Ljubav: Ako ste duže van veze – svesni ste koliko je prvi korak težak, ali ako se odabrali pravu osobu – nemojte čekati više. Partner je malo odsutan, nemojte mu zameriti.

Zdravlje: Nađite vremena za svoj hobi i usmerite svoju kreativnu energiju u nešto u čemu zaista uživate.

10/07/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments