Horoskop za četvrtak, 9. februar 2017. godine

08/02/2017 21:00

Horoskop za četvrtak, 9. februar 2017. godine

Dnevni horoskop – četvrtak, 9. februar 2017. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Trebalo bi da se malo opustite i da ne budete toliko paranoični kada je posao u pitanju. Sve će biti u redu – kao što i uvek bude, tako da je Vaša nervoza potpuno nepotrebna!

Ljubav: Ako ste u vezi – pronađite način da provedete zajedničko vreme sa voljenom osobom na neki zabavan i prijatan način. Slobodni pripadnici znaka imaju visoko postavljene standarde kada je ljubav u pitanju.

Zdravlje: Moguća glavobolja.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Do sada je sve išlo kako ste planirali – što nije znak da bi trebalo da se opustite već naprotiv – da nastavite tako kako ste započeli ukoliko želite uskoro da vidite rezultate kojima se nadate.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka koriste svoj šarm kao tajno oružje za osvajanje. Pripadnici znaka koji su u vezi trebalo bi da porade na komunikaciji sa voljenom osobom i da češće započinju iskrene razgovore.

Zdravlje: Dobro se osećate.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Vrlo je moguće da Vas u poslovnom okruženju očekuje neko iznenađenje – najverovatnije pozitivno. To mogu biti neki neočekivano dobri rezultati ili neka veoma zanimljiva poslovna ponuda.

Ljubav: Ako ste u vezi – sada je odličan period za planiranje budućnosti sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni – nemojte biti previše tajanstveni i mistični kako ne biste odbili osobu za koju ste se zainteresovali.

Zdravlje: Potrebno Vam je više opuštanja i relaksacije.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Nemojte se oslanjati na staru slavu – vreme je da zapnete i steknete neke nove poslovne kontakte i tako proširite krug potencijalnih partnera – što Vam može doneti i nove poslovne prilike.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su slobodni – trebalo bi da daju neke konkretnije znake osobi za koju su zainteresovani. Ako ste u vezi – uživajte u skladnom i harmoničnom odnosu sa voljenom osobom.

Zdravlje: Pojačajte unos vitaina kako biste održali imuni sistem jakim.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Ako se borite sa poteškoćama na poslu/radnom mestu – pokušajte da razmišljate o rešavanju problema dan po dan. Malim koracima stićiće te do željenih rezultata i cilja pre nego što ste mislili.

Ljubav: Samo iskren i otvoren razgovor može rešiti probleme koji postoje između Vas i voljene osobe. Ako ste slobodni – budućeg partnera/partnerku ćete upoznati preko posla ili prijatelja.

Zdravlje: Posvetite više vremena hobijima ili aktivnostima koje Vas opuštaju.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Ukoliko smatrate da ste sve uradili kako treba, da ne postoji ništa što biste mogli popraviti – ali rezultati još uvek nisu tu, barem ne onakvi kakvi ste se Vi nadali da će biti – onda je potrebno da se naoružate strpljanjem i – da čekate!

Ljubav: Ako ste spremni za vezu – nemojte propuštati priliku za napredak sa osobom koja Vam se dopada. Pripadnici znaka koji su u vezi – trebalo bi da češće iniciraju zajedničke aktivnosti sa voljenom osobom.

Zdravlje: Vreme je da se više aktivirate.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Dodatna poslovna angažovanja mogu Vam doneti dodatnu zaradu, ali i dodatne obaveze koje će Vam oduzimati i više vremena nego inače. Pre nego što pristanete – budite sigurni da ste spremni za ovakvu odgovornost.

Ljubav: Iskoristite zajedničko interesovanje sa osobom koja Vam se dopada kako biste započeli komunikaciju kad god imate priliku za to. Ako ste u vezi – skrenite pažnju voljenoj osobi na stvari koje Vam smetaju.

Zdravlje: Ne dozvolite da neko negativno utiče na Vaše raspoloženje.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Na polju posla možete očekivati dodatnu napetost koja kod nekih može biti izazvana finansijskom situacijom, dok je kod drugih posledica nezadovoljstva napretkom u karijeri i profesionalnom pozicijom.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka se mogu suočiti sa nekim neočekivanim emocijama koje je pokrenula osoba od koje to nikad ne bi očekivali. Ako ste u vezi – poradite na komunikaciji sa voljenom osobom.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Ponekad je potrebno malo više rizikovati kako biste uspeli da postavite stvari onako kako želite – ali za svaki slučaj imajte i rezervni plan ukoliko stvari krenu suprotno od onoga čemu se nadate.

Ljubav: Trebalo bi češće da uvažavate mišljenje voljene osobe i da tražite savet. Ako ste slobodni – vreme je da prekinete sa tim ljubavnim igricama ukoliko gajite iskrene emocije prema nekoj osobi.

Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Svako posao sa sobom donosi određenu odgovornost – zbog čega bi trebalo malo ozbiljnije da se posvetite svojim obavezama. Uostalom – lakše će Vam biti da više pazite sad, nego da posle ispravljate greške.

Ljubav: Voljena osoba se trudi da Vam udovoljni na bilo koji način – potrudite se da vratite “istom merom”. Ako ste slobodni – nemojte očekivati previše od nekog nedavnog poznanstva ili susreta.

Zdravlje: Zdravstvene tegobe mogu biti posledica promene vremena.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Bez obzira na to koliko Vam je stresno poslovno okruženje – ne bi trebalo da na prečac i bez razmišljanja donosite neke odluke koje mogu značajno uticati na dalji tok Vaše karijere.

Ljubav: Otvoreno razgovarajte sa voljenom osobom ukoliko želite da “bezbolno” rešite neke probleme. Slobodni pripadnici znaka su verovatno zainteresovani za porešnu osobu – zbog čega ne bi trebalo da se previše trude.

Zdravlje: Moguća prehlada.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Neki poslovni projekti koji su bili u zastoju ili koje ste (s razlogom) zapostavljali u poslednje vreme – ponovo će se aktivirati i verovatno Vam doneti mnogo više koristi nego što ste mislili.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da skupe hrabrost i pokrenu se ukoliko žele da promene svoj sadašnji ljubavni status. Ako ste u vezi – lako se dogovarate sa voljenom osobom.

Zdravlje: Više se odmarajte.

08/02/2017 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments