Horoskop za subotu, 9. jul 2016. godine

08/07/2016 21:00

Horoskop za subotu, 9. jul 2016. godine

Dnevni horoskop – subota, 9. jul 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Svesni ste svojih kvaliteta i veština i ne brinete o poslu. Sve polako dolazi na svoje – baš onako kako ste planirali – što nije znak da bi trebalo da usporite tempo.

Ljubav: Posvećeni ste parnteru i prilagođavate mu se. Ako ste slobodni – na vidiku je strasna veza, iako veoma komplikovana.

Zdravlje: Potrebna Vam je relaksacija, ali više emotivna i psihička.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Ne verujte baš svakome na reč, od nekih čekajte konkretan dokaz za obećanja koja ste čuli. Očekuje Vas pomalo neprijatno iznenađenje u nekom poslovnom odnosu.

Ljubav: U vezi ste previše impuslivni zbog čega može doći do svađe ili rasprave sa partnerom. Ako ste sami – prijatelji pokušavaju da Vam pronađu savršenog partnera, ali im Vi u tome ni malo ne pomažete.

Zdravlje: Moguća glavobolja. Pijte više tečnosti.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Pred Vama se nalazi period kada ćete konačno moći malo da odahnete, ali nemojte se previše opuštati – već u drugoj polovini meseca bićete zatrpani novim obavezama.

Ljubav: Nemojte lako odustati od potrage za potencijalnim partnerom – možda je to neko koga ćete uskoro upoznati. Uživate u zajedničkim trenucima sa voljenom osobom.

Zdravlje: U dobroj ste psiho-fizičkoj formi.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Češće se oslanjajte na intuiciju, to je ono što će Vam pomoći da napredujete u poslu i donesete prave odluke koje će Vam doneti uspeh.

Ljubav: Ako ste u vezi – imajte sluha za potrebe partnera. Neko Vam pruža dosta pažnje, što Vam prija iako niste zainteresovani.

Zdravlje: Hronično ste umorni. Spustite loptu i posvetite se sebi.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Postoji mogućnost da će Vam se konačno isplatiti sve što ste do sada radili. Neka Vam to bude motiv da radite još vrednije.

Ljubav: Imate potrebu da nešto u vezi promenite. Razgovarajte sa partnerom. Ako ste slobodni – uskoro je moguća promena Vašeg statusa.

Zdravlje: Pojačajte unos vitamina.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Konačno ste neke poslovne obaveze doveli do kraja. Presrećni ste i dodatno motivisani da radite na sebi i na svom razvoju kako biste bili još uspešniji u naprednom periodu.

Ljubav: Nemate razlog za brigu i ljubomoru, ali se ipak tako osećate. Slobodni predstavnici znaka očekuju previše od novog poznanstva.

Zdravlje: Bez većih promena. Dobro.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Iako imate kapacitet da budete baš Vi ta osoba koja će pokrenuti sve i držati konce, ipak to ne želite da uradite. Svesni ste da će Vas to previše iscrpeti, a to Vam sada ne treba.

Ljubav: Potpuno međusobno poverenje u Vašoj vezi je ono što Vas čini posebno srećnim. Ako ste slobodni – zapitajte se šta bi ta letnja avantura mogla da Vam znači.

Zdravlje: Potrebna Vam je pshihička ravnoteža i izvor pozitivne energije.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Multitasking nije uvek najbolji način da ispunite mnogobrojne poslovne obaveze. Uvek je bolje obratiti se nekome u koga imate poverenja – i prepustiti deo posla ili zatražiti pomoć.

Ljubav: Razmišljate o ozbiljnijoj vezi, iako niste sigurni u svoja osećanja. Partner se trudi da Vam ispuni svaku želju – uzvratite istom merom i pokažite više poštovanja i ljubavi.

Zdravlje: Usporite tempo i uživajte u danu sa ljudima koje volite!


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Rad u timu nije uvek tako lak kao što se čini. Potrudite se da među vama postoji bolja komunikacija kako nerazumevanje ne bi škodilo poslu.

Ljubav: Srećni ste zbog činjenice da partneru uvek možete da se obratite – takvoj sigurnosti ste oduvek težili. Ako ste slobodni – imate problema sa izražavanjem osećanja.

Zdravlje: Dobrog ste zdravlja.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Osećate pad energije, što loše utiče na Vašu koncentraciju. Nemojte biti lenji i proveravajte sve što ste uradili dva puta, kako Vam nešto ne bi promaklo i napravilo problem.

Ljubav: Ponekad je bolje da obuzdate svoje emocije i razmislite hladne glave. Partner često ne može da Vas razume, pomozite mu u tome – budite jasniji i iskreniji.

Zdravlje: Nemojte se previše naprezati, čuvajte energiju za stvari koje volite da radite.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Uznemireni ste i pomalo negativni jer ne znate šta da očekujete od saradnika. Fokusirajte se na svoj deo posla i nemojte brinuti. Šta god da bude – Vi ćete se snaći.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka posvećuju previše pažnje pogrešnoj osobi. U vezi ste opušteni i zadovoljni, a partner Vas obasipa pažnjom i ljubavlju.

Zdravlje: Izbegavajte jaku i začinjenu hranu; mogući problemi sa stomakom.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Za dalji napredak na poslu morate obratiti pažnju i na Vaš odnos sa saradnicima. Potrebna Vam je nova strategija i bolji plan koji uključuje i timski rad.

Ljubav: Morate kontrolisati svoje povremene porive za dominacijom. Sa partnerom Vam je najvažnije da pronađete kompromis, što znači da morate da date više od sebe.

Zdravlje: Promenite ishranu, potrebno Vam je više vitamina.

08/07/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments