Horoskop za nedelju, 26. jun 2016. godine

25/06/2016 21:00

Horoskop za nedelju, 26. jun 2016. godine

Dnevni horoskop – nedelja, 26. jun 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Pokušavate da svojim sposobnostima i veštinama zadivite nekoga. Naravno, uspevate u tome jer ste svesni svojih kvaliteta – a u poslu ponekad nema mesta za lažnu skromnost.

Ljubav: Ako ste slobodni – iskoristite dobro raspoloženje za odlazak na neku zabavu ili druženje sa većim brojem ljudi – ko zna koga biste mogli upoznati. Ako ste u vezi – imajte sluha za potrebe partnera.

Zdravlje: Bez većih promena ili problema. Dobro.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Obiman posao koji je pred Vama zahteva dodatno zalaganje, a Vi na to niste spremni. Zapitajte se – što ste uopšte prihvatili tu odgovornost?

Ljubav: Vaša veza stagnira već neko vreme, ali Vama to odgovara jer niste spremni za sledeći korak. Slobodni pripadnici znaka maštaju o nekoj osobi koja je za njih nedostupna.

Zdravlje: Mogući bolovi u vratu i kičmi. Više se krećite.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Ako ste nedavno započeli neki posao – sada je odlično vreme za sabiranje dosadašnjih uspeha i pravljenje planova za naredni period.

Ljubav: Ako niste u vezi – očekujte neki lep poziv od osobe za koju ste zainteresovani. U vezi se stvari odvijaju baš kako ste planirali i Vaši veliki planovi za partnerom konačno se ispunjavaju.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu i probajte da promenite nešto.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Dajete sve od sebe da pomognete ljudima u svojoj okolini, što Vam oduzima puno vremena i energije. Verujte da će se to kad-tad isplatiti.

Ljubav: Ukoliko tražite parntera za sebe, trudite se da budete malo otvoreniji. Zaboravite na sve poteškoće i probleme – i uživajte u idiličnoj atmosferi sa voljenom osobom.

Zdravlje: Ne rasipajte svoju energiju na nevažne stvari ili ljude.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Posao Vam ne predstavlja izazov jer ste u potpunosti sigurni u svoje umeće i veštine. Dobra organizacija i samopouzdanje su ključ uspeha.

Ljubav: Ako niste u vezi – propuštate signale koje Vam šalje neka osoba. Partner može loše protimačiti Vašu potrebu za samoćom.

Zdravlje: Uskladite svoje potrebe sa realnim mogućnostima.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Ako radite posao u kom možete da pokažete svu svoju kreativnost i veštine – pred Vama je odličan dan. Lošija komunikacija sa saradnicima i kolegama.

Ljubav: Pravite velike planove sa partnerom i sve Vam ide od ruke – za sada. Slobodni pripadnici znaka konačno pristaju na neki poziv, ali su idalje sumnjičavi.

Zdravlje: Potrebno Vam je više rekreacije i fizičke aktivnosti.


VagaVaga (23. setpembar – 22. oktobar)

Posao: Nemojte se toliko opterećivati – niko nije savršen i uvek postoji prostora za greške. Važno je samo da se to ne događa prečesto i da uvek naučite nešto i iz svojih grešaka.

Ljubav: Harmonija u Vašoj vezi je rezltat ljubavi, međusobnog poštovanja i razumevanja – održavajte sve to! Ako ste slobodni – blistate i privlačite pažnju mnogi, neka to bude Vaša prednost u odnosu na druge.

Zdravlje: Promenite ishranu, potrebno Vam je više vitamina.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Budite pripremljeni za trenutak kada ćete morati konačno da donesete tu odluku ili da preuzmete kontrolu nad nekim poslovima. Imajte više vere u sebe.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka pažljivo biraju potencijalnog partnera. U vezi ste Vi ti koji donose odluke, što Vas ponekad zamara.

Zdravlje: Uživajte u današnjem danu i posvetite se sebi i ljudima koje volite!


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Vaš napredak je očigledan. Osvrnite se i budite objektivniji prema svojim uspesima i zalaganjima, videćete da ste zaista na pravom putu da postignete ono o čemu sanjate!

Ljubav: Nemojte se truditi da utičete na partnerovu odluku, jer svakako nećete uspeti da je promenite. Izbegavajte konflikte. Ako niste u vezi – to se uskoro može promeniti, ali sve zavisi od Vas.

Zdravlje: Osećate se napeto. Posvetite više vremena samo sebi.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Nemate dovoljno izazova na poslovnom planu, što u Vama izaziva osećaj stagnacije. Ne dozvolite da Vas to omete na putu ka uspehu za koji ste toliko vredno radili.

Ljubav: U vezi se osećate sigurno i zadovoljno. Ako ste slobodni, pokušajte da malo više pokazujete svoje emocije određenoj osobi ako želite da se nešto promeni.

Zdravlje: Potrebno Vam je više odmora i relaksacije.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Uznemireni ste i pomalo negativni jer ne znate šta da očekujete od saradnika. Fokusirajte se na svoj deo posla i nemojte brinuti. Šta god da bude – Vi ćete se snaći.

Ljubav: Razmislite da li je ta neobavezna-veza prerasla u nešto ozbiljnije ili to samo Vi mislite. Ako ste u vezi – poradite na boljem odnosu sa partnerom.

Zdravlje: Nemojte odbijati poziv nekoga koga dugo niste videli – ko zna kakvo se iznenađenje krije iza toga!


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Nalazite se pred nekim novim poslovnim izazovima. Nemojte se ustručavati da zatražite pomoć od nekoga ko ima više iskustva – na taj način ćete najbolje i najbrže naučiti.

Ljubav: Partner Vas u potpunosti podržava i pokušava da Vam pomogne – nemojte mu to otežavati. Ako ste slobodni – razmislite još jednom o ponudi koju ste nedavno dobili.

Zdravlje: Odmarajte se kako biste bili pripremljeni za početak nove radne nedelje.

25/06/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments