Horoskop za subotu, 16. april 2016. godine

15/04/2016 21:00

Horoskop za subotu, 16. april 2016. godine

Dnevni horoskop – subota, 16. april 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Ako ste zapostavili neke svoje obaveze – sada je krajnje vreme da im se vratite i završite započeto, kako sav dosadašnji trud ne bi bio uzalud.

Ljubav: Ako ste sami – možda postoji razlog zbog kog sumnjate u osobu koja Vam se dopala, ispitajte to. U vezi ste puni razumevanja i spremni na sve kompromise.

Zdravlje: Izdvojite više vremena za sebe i sređivanje svojim misli.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: To što pokušavate da uradite što više stvari za što manje vremena – kad tad će pokazati svoje manjkavosti. Bolje bi bilo da se usredsredite na jednu obavezu ili jedan problem.

Ljubav: Nemojte partnera opterećivati svojim poslovnim problemima, nego zajedničko vreme provdedite na bolji način. Slobodni bikovi uživaju u ovom statusu.

Zdravlje: Potrebno Vam je više odmora i relaksacije.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Trenutno se osećate malo istrošeno – nakon veoma intenzivnog i napornog, ali veoma uspešnog perioda. Dajte sebi vremena da prikupite snagu koja Vam je potrebna da biste nastavili niz uspeha.

Ljubav: Postoji osoba koja Vas intrigira, ali ne možete da se odlučite da li želite nešto više. U vezi ste pomalo rezervisani, što zbunjuje partnera.

Zdravlje: Pazite šta jedete, mogući problemi sa stomakom.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Polovina meseca može biti odličan period da za pravljenje planova za dalje, ali i krajnje vreme da se saberete i preuzmete stvar u svoje ruke – ukoliko želite sve da stignete na vreme.

Ljubav: Pokušajte da iskontrolišete svoje emocije. U vezi Vam to može doneti probleme, a ako ste sami – to Vam neće pomoći da privučete pažnju željene osobe.

Zdravlje: Pronađite način da ovog vikenda napunite baterije.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Ni sekund svog vremena ne gubite, a energija za rad Vam je na zavidnom nivou. Iskoristite sve povoljne prilike za svoj napredak.

Ljubav: Sa partnerom sve češće upadate u neke razmirice. Bilo bi bolje da ozbiljno porazgovarate i rešite problem kao odrasli. Ako ste sami – budite malo odlučniji u svojim namerama.

Zdravlje: Glavobolja može biti posledica lošeg spavanja ili promene vremena.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Može doći do razočarenja nakon što ne dobijete očekivane rezultate ili unapređenje za koje ste radili duže vreme. Sada je odluka na Vama – da li ćete nastaviti ili promeniti poslovno okruženje.

Ljubav: Možda baš ovih dana sretnete ili upoznate neku osobu koja će Vas zainteresovati. Sa partnerom se razumete i bez reči, potpuna harmonija vlada Vašom vezom.

Zdravlje: U dobroj ste psiho-fizičkoj formi.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Imate osećaj da na poslu stagnirate i da nikako ne možete da napravite taj naredni korak ka uspehu. Imajte više strpljenja, ako ste do sada vredno radili – uspeh je neminovan!

Ljubav: lobodni predstavnici znaka konačno osećaju napredak u odnosu sa nekom osobom. U vezi pokušavate da sve rešavate kompromisom, srećom partner ima više razumevanja i tolerancije.

Zdravlje: Osećate se napeto. Posvetite više vremena samo sebi.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Sve vam ide od ruke! Imate osećaj da je u pitanju neka sreća – ali zapravo je to samo rezultat svog Vašeg dosadašnjeg truda i zalaganja. Uživajte u plodovima uspeha.

Ljubav: Prema partneru ste posebno pažljivi i trudite se da mu ovaj dan učinite posebnim. Ako ste slobodni – iskoristite ovaj period za upoznavanje, postoji šansa da sretnete nekoga posebnog.

Zdravlje: Opustite se i uživajte u društvu dragih osoba!


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Uznemireni ste i pomalo negativni jer ne znate šta da očekujete od saradnika. Fokusirajte se na svoj deo posla i nemojte brinuti. Šta god da bude – Vi ćete se snaći.

Ljubav: Posebno ste se zainteresovali za jednu osobu, čije namere ne možete da “provalite”. Partner Vam daje svu pažnju koja Vam je potrebna, uživate u zajedničkom vremenu.

Zdravlje: Moguć pad imunitet.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Stanite na trenutak i dobro razmislite. Potrebno je da donesete mudru, a ne ishitrenu odluku. Imate dovoljno vremena za sve, nemojte paničiti.

Ljubav: U vezi se osećate sigurno i zadovoljno. Ako ste slobodni, pokušajte da malo više pokazujete svoje emocije određenoj osobi ako želite da se nešto promeni.

Zdravlje: Imate dovoljno energije za sve što ste naumili ovog vikenda.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Kratak predah je ono što Vam je potrebno, kako biste uspeli da prikupite dovoljno energije za sve obaveze koje Vas očekuju u drugom polovini meseca.

Ljubav: Sa partnerom imate planove oko kojih ćete možda morati malo više da se potrudite da bi se ostvarili. Ako ste sami – možete upoznati nekoga ko će Vas u potpunosti očarati.

Zdravlje: Vodite više računa o zdravlju, pravilno jedite i redovno spavajte.


RibeRibe (20. februar – 19. mart)

Posao: Možete očekivati pomoć od nekoga sa kim sarađujete, a takva saradnja mogla da preraste i u partnerstvo do kraja meseca.

Ljubav: Sa partnerom ste sve bliži. Ako ste sami – imate poteškoće da privučete pažnju nekoga za koga ste već duže vreme zainteresovani. U tome će Vam pomoći neko od prijatelja.

Zdravlje: Potrebno Vam je više odmora i relaksacije.

15/04/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments