Horoskop za utorak, 5. jul 2016. godine

05/07/2016 08:59

Horoskop za utorak, 5. jul 2016. godine

Dnevni horoskop – utorak, 5. jul 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Inače ste veoma praktični, što Vam u narednom periodu može doneti dosta uspeha. Okrenuti ste ka konkretnim ciljevima i materijalnom dobitku.

Ljubav: Neko je posebno zainteresovan za Vas – što Vam naravno prija. Sa partnerom se razumete bolje nego ikad i konačno osećate da napredujete.

Zdravlje: Poradite na svojoj psiho-fizičkoj ravnoteži.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Ukoliko osetite manjak koncentracije i energije – nemojte to sebi zamerati. Pokušajte da se fokusirate na samo jedan poslovni zadatak kako biste bili što produktivniji.

Ljubav: Zapitajte se da li je Vaše mišljenje o nekoj osobi dovoljno objektivno ili ste u zabludi? Ako ste u vezi – nemojte zapostavljati partnera i isključivati ga iz svojih planova.

Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije i više se opuštajte.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Dodatna motivacija i želja za uspehom pomažu Vam da se snađete u različitim situacijama i da sve što ste isplanirali završite što pre.

Ljubav: Prati Vas romantično raspoloženje, zbog čega ćete posebno uživati u partnerovom društvu. Ako ste slobodni – sa nekom osobom možete uživati u večernjim satima.

Zdravlje: Nađite vremena za svoj hobi i usmerite svoju kreativnu energiju u nešto u čemu zaista uživate.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Realno procenite svoje sposobnosti kako biste bili iskreni prema sebi. Drugi ne moraju sve da znaju, ali nemojte vi da se iznenadite kada se nađete pred nerešivom situacijom.

Ljubav: Osećate emotivnu stabilost, što Vam daje dodatno samopouzdanje u vezi. Slobodni predstavnici znaka neuspešno pokušavaju da privuku nečiju pažnju.

Zdravlje: Unosite više tečnosti i vitamina.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Vaše samopouzdanje i veštine su ono što pokreće ceo Vaš tim. Saradnicima ste desna ruka i oslonac šta god da je u pitanju.

Ljubav: Voljena osoba je uvek tu da Vam pomogne, imajte više poverenja u partnera. Ako ste sami – razmislite šta znači taj poziv za kafu od nekoga koga ste smatrali prijateljem.

Zdravlje: Ne dozvolite da promena vremena utiče na Vaše raspoloženje.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septmbar)

Posao: Morate znati kako da se prilagodite novim uslovima i da ponekad pristanete i na kompromis.

Ljubav: Nalazite se u emotivnom rascepu. Uživate u samoći, ali Vas obuzima osećaj melanholije. Partner pokušava da Vas razume.

Zdravlje: Moguće migrene. Pijte više tečnosti.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Koliko god da želite da izbegnete svoje dužnosti, to danas jednostavno nećete uspeti! Prihvatite to – i latite se posla. Obaveze se neće ispuniti same!

Ljubav: Partneru se čini da ste se udalji. Ako nemate razloga za takvo ponašanje, pokažite malo više interesovanja. Ako niste u vezi – propuštate signale koje Vam šalje neka osoba.

Zdravlje: Potrebno Vam je više opuštanja kako biste se napunili pozitivnom energijom.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Dobijate savete koji Vam možda nisu sada od pomoći, ali ne zaboravite da Vi imate još puno toga da naučite. Svaki dan je prilika za napredovanje.

Ljubav: Vaša impulsivnost s vremena na vreme pravi bespotrebnu tenziju u vezi. Ako ste sami – prijatelji pokušavaju da Vam pronađu savršenog partnera, ali im Vi u tome ni malo ne pomažete.

Zdravlje: Pronađite način da se opustite u potpunosti.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Pripazite na finansije, novac Vam nekako samo klizi iz ruku. Posao držite pod kontrolom, ali imate sve više obaveza.

Ljubav: Osećate da ste konačno spremni za vezu, sada je potrebno da date pravi signal određenoj osobi. U vezi budite otvoreni ukoliko imate neki problem.

Zdravlje: Ne dozvoljavajte ljudima da Vas “zaraze” svojom negativnošću.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Nemate poverenja u svoje saradnike. Najbolje bi bilo da sa njim otvoreno porazgovarate i ustanovite u čemu je zaista problem. Posao zbog toga pati.

Ljubav: Da li ste sigurni da je Vaša ljubomora opravdana? Razgovarajte o tome sa partnerom. Slobodni predstavnici znaka će potpuno neočekivano započeti novu vezu.

Zdravlje: U dobroj se psiho-fizičkoj formi.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Ako se fizički ne osećate dobro – nemojte se forsirati, samo ćete pogoršati situaciju. Ako je problem u motivaciji – pokušajte da sagledate širu sliku i prisetite se konačnog cilja.

Ljubav: Partneru nedostajete – pronađite više vremena za zajedničke aktivnosti. Ako ste slobodni – nemojte da Vam posao bude izgovor što nemate hrabrosti da izađete i upoznate nekoga.

Zdravlje: Vodite više računa o zdravlju, pravilno jedite i redovno spavajte.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Stagnacija na poslu samo je znak da sve teče kako treba. Nemojte tražiti problem tamo gde ga nema, nego uživajte u plodovima svog rada.

Ljubav: Nalazite se u emotivnom zanosu. Prema partneru ste posebno pažljivi, a ako ste slobodni – neko novo poznanstvo bi moglo da izraste u nešto više.

Zdravlje: Uskladite svoje potrebe sa realnim mogućnostima.

05/07/2016 08:59

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments