Horoskop za nedelju, 15. maj 2016. godine

14/05/2016 21:00

Horoskop za nedelju, 15. maj 2016. godine

Dnevni horoskop – nedelja, 15. maj 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Veoma vam je važna podrška koju dobijate od svojih saradnika ili kolega. Rezultati pokazuju da svoj posao radite kako treba, što Vam daje vetar u leđa da nastavite.

Ljubav: Ukoliko tražite parntera za sebe, trudite se da budete otvoreni i iskreni. Uživate u stabilnoj i veoma bliskoj vezi sa voljenom osobom.

Zdravlje: Nađite malo vremena i za rekreaciju i fizičke aktivosti – prijaće Vam.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Ukoliko želite da budete još efikasniji i produktivniji potrebno je da budete bolje skoncentrisani na posao. Bolje iskoristite slobodno vreme za odmor.

Ljubav: Osećate leptiriće u stomaku pri samoj pomisli na neku osobu – to može biti Vaš partner, a ako niste u vezi – ta osoba bi trebalo da zna kako se Vi osećate.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu i unosite više tečnosti.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Posao Vas opterećuje i samo razmišljate o odmoru. Svesni ste da ste dali sve od sebe, ali izdržite još malo – zaluženi predah je pred Vama.

Ljubav: U vezi se stvari odvijaju baš kako ste planirali i Vaši veliki planovi za partnerom konačno se ispunjavaju. Slobodno pripadnici znaka samom svojom pojavom privlače pažnju mnogih.

Zdravlje: Mogući bolovi u vratu i kičmi. Više se krećite.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Sumnjate u neke svoje odluke, ali sada nema nazad. Nastavite sa tim što ste započeli i nadajte se da će rezultati biti zadovoljavajući. Ubuduće – napravite bolji plan!

Ljubav: Osećate ljubomoru, iako niste sigurni da je osnovana – razgovarajte sa partnerom. Slobodni pripadnici znaka mogu očekivati neki zanimljiv susret ili poziv.

Zdravlje: Moguća kratkotrajna glavobolja.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Nemate osećaj kao da napredujete, ali to je samo trenutno. Do sada je sve bilo kako ste planirali, nemate razloga ni sada da sumnjate.

Ljubav: Ako niste u vezi – očekujte neki lep poziv od osobe za koju ste zainteresovani. Pripradnici znaka koji su u vezi oko nekih pitanja bi trebali da budu malo realniji i objakivniji.

Zdravlje: Odmarajte se kako biste bili pripremljeni za početak nove radne nedelje.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Dajete sve od sebe da pomognete ljudima u svojoj okolini, što Vam oduzima puno vremena i energije. Verujte da će se to kad-tad isplatiti.

Ljubav: Svo svoje slobodno vreme posvećujete partneru. Vaše nedeljne aktivnosti postale su neka vrsta rituala. Ako ste sami – posvetite više vremena prijateljima i druženju.

Zdravlje: Ne rasipajte svoju energiju na nevažne stvari ili ljude.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Svesni ste da postoji neko ko Vas sabotira, ali Vi tu ništa ne možete da uradite. Ostanite skoncentrisani na svoj posao i trudite se da ne pravite greške.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo više da se oslone na svoju intuiciju kada je neka osoba u pitanju. Pripadnici znaka koji su u vezi uživaju u zajedničkim planovima.

Zdravlje: Dobrog ste zdravlja.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Rad u timu nije uvek tako lak kao što se čini. Potrudite se da među vama postoji bolja komunikacija kako nerazumevanje ne bi škodilo poslu.

Ljubav: U vezi od partnera očekujete češće potvrde ljubavi – nemojte preterivati u tome. Slobodni pripadnici znaka pokušavaju da sakriju osećanja prema nekome ko nije za njih ili je u vezi.

Zdravlje: Mogući problemi sa sinusima ili prehlada.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Ukoliko želite da postignete sve što ste sebi zacrtali za naredni period – moraćete malo da ubrzate tempo ili da potražite pomoć od saradnika. Od velike pomoći Vam može biti i dobar savet.

Ljubav: Vaša impulsivnost s vremena na vreme pravi bespotrebnu tenziju u vezi. Ako ste slobodni – iskoristite dobro raspoloženje za odlazak na neku zabavu ili druženje sa većim brojem ljudi – ko zna koga biste mogli upoznati.

Zdravlje: U dobroj ste psiho-fizičkoj formi.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Pokušavate da svojim sposobnostima i veštinama zadivite nekoga. Naravno, uspevate u tome jer ste svesni svojih kvaliteta – a u poslu ponekad nema mesta za lažnu skromnost.

Ljubav: Ako ste slobodni – obratite pažnju na nekoga iz Vašeg okruženja. Da li ste sigurni da ste samo prijatelji? Sa partnerom uživate u ljubavi.

Zdravlje: Ne rasipajte svoju energiju na nebitne stvari.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Vrlo često preozbiljno shvatate i svoj posao i svoj status. Ništa nije crno-belo, zato se opustite i pokušajte da usporite tempo rada.

Ljubav: Nešto Vas muči, ali ne znate kako da to kažete partneru. Budite iskreni i imajte poverenja da će Vas razumeti. Ako ste sami – uživate u svojoj slobodi.

Zdravlje: Dan iskoristite za uživanje i opuštanje.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Vredno radite kako biste sve stigli na vreme i uradili posao bez stresa. Međutim, opterećuju Vas problemi drugih.

Ljubav: Slobodni predstavnici znaka daju nejasne signale osobi koja ih privlači. Partner svu svoju pažnju posvećuje Vama, na šta nista navikli, ali priznajte da Vam prija i uživajte u tome.

Zdravlje: Mogući problemi sa pritiskom.

14/05/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments