Kako zavode horoskopski znaci?

03/06/2020 14:08

Kako zavode horoskopski znaci?

Za neke osobe je flert veoma jednostavna stvar, dok za druge to može predstavljati veoma težak izazov.

Horoskop utiče na to kako pojedine osobe flertuju. A evo kakav flert možete očekivati od svakog horoskopskog znaka:

Ovan

Ovnovi su asertivni i direktni. Uopšte nemaju problem sa tim da odaberu najatraktivniju osobu u klubu i da joj pošalju piće. Ljudima je privlačno samopouzdanje koje isijavaju ovnovi, koje ih čini veoma privlačnim i skoro da ne prolazi neopaženo. Jarčevi i škorpije su idealni znaci za avanturu sa ovnovima, a ako su u potrazi za ozbiljnom vezom, najbolje je da se u to upuste sa nekom vagom, lavom ili strelcem.

Bik

Osobe rođene u znaku bika su diskretne i rezervisane. Više vole da budu izabrane, nego da one načine prvi korak. Bikovi su senzualni i romantični, a njihov stil flertovanja je klasičan i podrazumeva određene manire. Za neobaveznu vezu, bikovi se najbolje slažu sa vagama i škorpijama. U slučaju da žele ozbiljnu vezu, najbolje je da izaberu nekog lava, devicu ili jarca.

Blizanci

Pošto spadaju u veoma elokventne znake, blizanci koriste ovo svoje oružje i za flertovanje.  Takođe, oni vole da zadirkuju osobe koje im se sviđaju. Govor tela je još jedno tajno oružje ovog znaka. Ako žele avanturu, najbolje je da izaberu ovna ili ribu, dok za duge veze treba da se opredele za osobe rođene u znaku strelca, vage ili device.

Rak

Stil flertovanja rođenih u znaku raka je prosto zadivljujuć. Oni mogu zainteresovano slušati svoje sagovornike, što je veoma privlačno za ljude kojima je potrebno da ih neko sasluša. Čak iako ne žele da flertuju, ova sposobnost da posvete pažnju osećanjima drugih ljudi i da se povežu na emocionalnom nivou ih čini neodoljivima. Za avanture, najkompatibilniji su im blizanci i ovnovi, dok je za duge veze najbolje da se povežu za jarcem, devicom ili nekim drugim rakom.

Lav

Pošto obožava da bude u centru pažnje, osobe u znaku lava mogu koristiti ceo arsenal da bi pridobile osobe koje su im privlačne. Njihov stil flertovanja je dramatičan i nepogrešiv, ali u isto vreme će se truditi da deluju nezainteresovano, da se ne bi osećali poniženo ako budu odbijeni. Za neobavezan odnos odgovaraju im blizanci i ribe, a u slučaju da žele stabilnu i dugoročnu vezu, najbolje je da odaberu vagu, drugog lava ili strelca.

Devica

U većini slučajeva njihove namere su veoma jasne, ali kad flertuju oni se skroz transformišu. Tada šalju veoma dvosmislene signale, tako da su u nekim momentima veoma povučene, dok su u drugim direkte i hrabre. Koriste inteligenciju i seksualnost da bi privukle pažnju osoba na koje su bacile oko. Ako žele avanturu, najbolje je da se opredele za blizance ili vodoliju, dok im za ozbiljne priče najbolje pašu bik, rak i škorpija.

Vaga

S obzirom na to da je njihova planeta Venera, vage su jako dobre u flertovanju. Romantični gestovi, fizički izgled i harizmatičnost su samo neka od mnogobrojnih oružja osoba rođenih u znaku vage, kada je reč o flertu. U neobaveznim pričama se najbolje slažu sa bikovima ili drugim vagama, dok su im za ozbiljne veze idealni znaci: ovan, blizanci i lav.

Škorpija

Škorpije su pravi majstori kada je reč o flertu. Misterioznost i seksipilnost su samo neka od oružja ovog znaka. Osobe rođene u ovom znaku obožavaju da flertuju i rade to čak i onda kada ne žele nikakav rezultat. Za njih je ovo jako zabavno. Za avanture im najviše leže bikovi i ovnovi, dok za ozbiljne veze treba da odaberu devicu, lava ili jarca.

Strelac

Osobe rođene u znaku strelca vole avanture, igrice i provokacije. Uvek su spremne da kažu neku fascinantnu, provokativnu i zanimljivu priču. Pošto imaju naviku da flertuju samo zato što im je to zanimljivo, često im se dešava da povrede nekog ko je stvarno zainteresovan za njih. Ako su u potrazi za avanturama na jedno veče, najbolje je da se odluče za škorpiju ili nekog drugog strelca. Za ozbiljne veze, treba da izaberu nekog blizanca, ovna ili vodoliju.

Jarac

Jarčevi su iskreni i direktni kada flertuju. Ne vole igrice bez neke ozbiljnije namere, a često mogu biti rezervisani. Pored toga, ljude intrigira da saznaju šta se nalazi ispod smirene i kul spoljašnjosti. U neobaveznim pričama se najbolje slažu sa ovnovima i vagama, dok su im idealni partneri za ozbiljne veze bik, škorpija i rak.

Vodolija

Osobe rođene u ovom znaku vole da flertuju da bi drugima predstavili svoju harizmatičnu prirodu. Veoma su dobri u tome, uzimajući u obzir njuhovu inteligenciju, smisao za humor i seksi poglede koji su rezervisani za one koji im se dopadaju. Vodolije vole da iznenade drugu stranu onda kada flertuju, a njihovi originalni gestovi će uvek privući pažnju. Za avanture na jedno veče, najkompatibilniji su im lav i rak. Ako žele partnera za ceo život, treba da odaberu ribu, strelca i vagu.

Riba

Kada je reč o flertu, rođenima u znaku ribe je teško da naprave granicu gde se završava fantazija i počinje realnost. Pošto su generalno tužne, ribe se trude da deluju kao drugačije osobe kada flertuju. Za neozbiljne veze, najbolje im pašu blizanci i bikovi, a ako žele partnera za ceo život treba da se odluče za neku drugu ribu, raka i vodoliju.

03/06/2020 14:08

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments