Horoskop za sredu, 20. jul 2016. godine

19/07/2016 21:00

Horoskop za sredu, 20. jul 2016. godine

Dnevni horoskop – sreda, 20. jul 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Potreban Vam je predah kako biste mogli da nastavite posao punom parom i sa onim entuzijazmom koji ste imali na početku. Vama je nekad dovoljno i jedno popodne, ali mogli biste produžiti i na vikend.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka osećaju nemir i nervozu – da niste možda zaljubljeni? Ako ste u vezi potrudite se da budete što precizniji i otvoreniji u komunikaciji sa voljenom osobom kako ne bi došlo do nesporazuma.

Zdravlje: Okružite se ljudima koji su pozitivni i koji Vas motivišu.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Vi se ne zaustavljate. Tako je uvek kada dođe do dela posla koji Vama najviše leži. Nemojte nikad da prestajete da dajete maksimum jer je to jedini način da napredujete.

Ljubav: Budite malo tolerantniji prema parnteru – svi mi imamo svoje bubice i “žute minute”, što nije razlog da budete zlopamtilo. Slobodni pripadnici znaka uživaju u svom statusu.

Zdravlje: Kvalitetan san je veoma važan za zdravlje.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Mnogo toga ste isplanirali za naredni period što se tiče posla. Srećom imate odlične saradnike na koje u svakom trenutku možete da se oslonite i zatražite pomoć.

Ljubav: Ako niste u vezi – može Vam se dogoditi zanimljivo poznanstvo iz kog bi mogla da se rodi i ljubav. Prema partneru ste izuzetno darežljivi što uzrokuje potpuni sklad u vezi.

Zdravlje: Obratite više pažnje na ishranu.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: U narednom periodu radićete punom parom – ukoliko ste sebi zacrtali neki veliki cilj koji želite što pre da ispunite. U suprotnom – možete očekivati nove obaveze ili novo radno mesto.

Ljubav: Bez obzira na to koliko ste dugo u vezi – Vi ste zaljubljeni kao prvog dana. Uživajte u tim osećanjima. Ako ste slobodni – večna ljubav je ono čemu težite, što Vam se ponekad čini kao nedostižno – ne gubite nadu.

Zdravlje: Više se krećite i uvedite neke fizičke aktivnosti u svoj raspored.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Ako Vam se čini da stagnirate i da ne uspevate da se pomerite sa mesta kada je znanje i usavršavanje u pitanju – možda je vreme da razmislite o promeni posla, radnog mesta, profesije – šta god da Vam se učini kao izvodljivo.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka gaje određene iluzije o osobi za koju su zainteresovani – bolje bi bilo da se “spuste na zemlju”. Ako ste u vezi – moguće nesuglasice ili svađa oko nekih svakodnevnih stvari.

Zdravlje: Moguće glavobolje. Proverite vid.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Uvek se trudite da postignete više, da zaradite više i da napredujete. To je odličan način da uvek održavate motivaciju, ali je ponekad potrebno da napravite pauzu ili predah.

Ljubav: Ako ste u vezi nemojte partnera posmatrati kao konkurenciju nego nekoga ko je u vašem timu – barem bi tako trebalo da bude. Slobodni pripadnici znaka imaju problema sa pokazivanjem svojih osećanja – nemojte da propustite priliku.

Zdravlje: Izdvojite više vremena za svoje hobije i stvari u kojima uživate i koje Vas opuštaju.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Polako Vam se otvaraju različite poslovne ponude ili mogućnost napretka. Budite strpljivi i uporni – to je recept za siguran uspeh i napredovanje u karijeri.

Ljubav: Ako ste u potrazi za partnerom/partnerkom trebalo bi češće da se krećete i izlazite, odnosno promenite svoje okruženje. U vezi uživate u znacima pažnje voljene osobe.

Zdravlje: Potrudite se da uspostavite više zdravih navika.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Dodatan napor i zalaganje za posao mogu Vam doneti mnoge dobre prilike za napredak ili dodatnu zaradu. Nemojte se sada opuštati – verujte da će Vam se to višestruko isplatiti.

Ljubav: Međusobno poverenje i podrška je ono što čini vašu vezu jakom – negujte to. Slobodni pripadnici znaka nemaju šta da izgube ukoliko naprave prvi korak.

Zdravlje: Potrebna Vam je oaza mira i izvor pozitivne energije.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Ukoliko se borite sa motivacijom za rad – ne brinite se, to je samo prolazno, svako ima periode u kojima im posao teško pada. Bitno je samo da ne odustajete od krajnjeg cilja i ostanete na pravom putu.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi ispoljavaju svoju ljubomoru na čudan način. Najbolje bi bilo da o ovom problemu porazgovarate sa partnerom. Ako niste u vezi – prvo sredite svoje misli i osećanja kako biste zaista bili spremni da se upustite u nešto ozbiljno.

Zdravlje: Potrebna Vam je relaksacija, ali više emotivna i psihička nego fizička.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Nemojte se zanositi ili praviti planove za savršenu budućnost – nego ostanite čvrsto na zemlji i trudite se da svojim radom postignete sve čemu težite.

Ljubav: Partner Vam predstavlja najveću podršku i oslonac, potrudite se da mu/joj to povremeno i pokažete. Ako ste slobodni – očekuje Vas zanimljivo poznanstvo i potencijalna avantura.

Zdravlje: Pravnilna ishrana i dovoljno odmora je sve što Vam je potrebno da biste bili u punog formi.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Ukoliko postoje delovi posla koje možete rutinski uraditi – oslakšajte sebi posao i uštedite vreme za ostale, zahtevnije obaveze.

Ljubav: Ukoliko osećate negativnu atmosferu u vezi – najbolje bi bilo da o tome otvoreno razgovarate sa partnerom/partnerkom. Ako ste slobodni – sada je pravi trenutak da se otvorite i priznate svoja osećanja osobi za koju ste zainteresovani.

Zdravlje: U odličnoj ste psiho-fizičkoj formi.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Ne dozvolite da Vas okolina sputava u napretku i ostvarenju svojih želja. Vi najbolje znate na koji način ćete doći do cilja i sve od Vas zavisi.

Ljubav: Ako ste u vezi pokušajte da sa partnerom/partnerkom nađete najbolje zajedničko rešenje za problem pred kojim se nalazite. Slobodni pripadnici znaka se konačno prepuštaju svojim emocijama.

Zdravlje: Pokušajte da izbegavate sve potencijalno stresne situacije i nađite neki hobi koji će Vas opuštati.

19/07/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments