Horoskop za ponedeljak, 6. mart 2017. godine

05/03/2017 21:00

Horoskop za ponedeljak, 6. mart 2017. godine

Dnevni horoskop – ponedeljak, 6. mart 2017. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Budite slobodni da delove posla koje ne morate (sami) da uradite prepustite nekome ko može u tome da Vam pomogne, kako biste mogli da se posvetite obavezama koje će Vam doneti više uspeha.

Ljubav: Trebalo bi da otvoreno pčokažete svoju zainteresovanost za neku osobu ukoliko želite da se nešto na tom planu pokrene i promeni. Ako ste u vezi – moguće je da Vi i Vaš partner/partnerka niste “na istoj stranici”, što je ozbiljna tema za razgovor.

Zdravlje: Pokušajte da svojim aktivnostima poboljšate celokupno zdravlje.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Nemojte se previše nervirati i uzbuđivati ako dođe do zastoja ili nekih prepreka koje nisu u vašoj nadležnosti. Naravno, to nije razlog za lenčarenje i nerad – to je prilika da pronađete neku alternativu.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi trebalo bi da o svojim očekivanjima i planovima otvoreno razgovaraju sa voljenom osobom. Ako ste slobodni – trebalo bi da se ponašate malo spontanije.

Zdravlje: Pojačajte fizičku aktivnost.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Kada dođe do nekih dogovora ili pregovora u poslovnoj sferi trebalo bi da budete precizniji i malo fleksibilniji – sve dok kompromis ne ugrožava Vašu poslobnu poziciju, što je vaoma važno.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka mogu osećati neku vrstu straha od vezivanja, zbližavanja ili nove ljubavi – što je potpuno nepotrebno. Ako ste u vezi – trebalo bi da češće pokazujete svoje emocije voljenoj osobi.

Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije i ljude čije Vam društvo ne prija.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Nemojte biti previše samokritični, ali nemojte ni posao prepuštati slučaju i spontanom razvoju situacije. Uvek je najbolje da pronađete neku zlatnu sredinu kako biste osećali dobro i postepeno napredovali.

Ljubav: Uživajte u harmoničnom odnosu sa voljenom osobom. Slobodni pripadnici znaka ne bi trebalo da gube samopouzdanje ili da prestanu da veruju u pravu ljubav – već da otvorenog uma prilaze novim poznanstvima.

Zdravlje: Neophodno Vam je više odmora i sna.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Dobar plan je gotovo pola urađenog posla, a posedovanje alternative ili “plana B” može učiniti da se osećate još sigurnije u svoje poslovanje i u napredak svoje karijere, a to je baš ono što Vam je potrebno.

Ljubav: Imajte više poverenja u voljenu osobu i nemojte prikrivati svoje nezadovoljstvo – bez obzira na to o čemu se radi i šta je problem. Ako ste slobodni – trebalo bi da pokažete interesovanje i pokrenete tu “novu ljubavnu priču”.

Zdravlje: U odličnoj ste psiho-fizičkoj formi.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Trebalo bi da prestanete da se osvrćete na to šta drugi misle o Vašem poslu i karijeri, ako i šta drugi očekuju od Vas. Uvek je najbolje odabrati ono što Vam se čini kao jedino ispravno i što za Vas ima značaj.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo prvo da bolje upoznaju osobu za koju su zainteresovani pre nego što se u potpunosti prepuste. Ako ste u vezi – potrudite se da povratite bliskost sa voljenom osobom.

Zdravlje: Pojačajte ishranu i promenite neke loše navike.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Za veće korake u karijeri i pomake ka uspehu potrebno je više truda i zalaganja, više uloženog vremena, pa ako ste zaista spremni na to – trebalo bi da se pokrenete što pre i date sve od sebe.

Ljubav: Trebalo bi da Vam bude cilj u vezi da dođete do boljeg načina komunikacije i lakšeg sporazumevanja u određenim situacijama. Ako ste slobodni – uskoro će se pojaviti neka osoba čije će Vam prisustvo izuzetno prijati.

Zdravlje: Posvetite više vremena sebi.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Ukoliko ste razmišljali o promeni posla ili karijere – najbolje bi bilo da postavite neki cilj i napravite dobar plan kako biste lakše došli do odgovora na pitanje – da li Vam se to zaista isplati?

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi trebalo bi da budu malo manje strogi prema voljenoj osobi. Ako ste slobodni – prepustite se svojim emocijama i emotivnom zanosu koji osećate.

Zdravlje: Pronađite način da se opustite i slobodno vreme provedete što lepše.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Dajte sebi priliku da o poslovnim prilikama ili opcijama razmislite dva puta i dobro izanalizirate moguće opcije i posledice. Nemojte prepuštati ništa slučaju jer će sve imati određeni efekat na Vašu karijeru.

Ljubav: Ako ste slobodni – nemojte previše nade polagati u neko nedavno poznanstvo kako ne biste bili razočarani. Pripadnici znaka koji su u vezi ne bi trebalo da se povlače pred problemima već da o tome otvoreno pričaju.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije ili prehlada.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Bez obzira čime se bavite – trudite se da u svakoj prilici koja Vam se pruži ostvarite neki kontakt koji može biti veoma značajan u daljem razvoju Vaše karijere. Uostalom, važno je da ostavite dobar utisak na sve iz svog poslovnog okruženja.

Ljubav: Ako niste zadovoljni svojim trenutnim statusom trebalo bi da sami inicirate promene na tom planu. Pripadnici znaka koji su u dužim/ozbiljnijim vezama ili brakovima trebalo bi češće da potrebe voljene osobe stave isprad svojih.

Zdravlje: Mogući problemi sa spavanjem.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Trebalo bi češće da se preispitujete kako biste bili sigurni da idete u pravom smeru. Svaka odluka je veoma važna pogotovo ako imate neke veće ambicije i planove da zaista postignete nešto više u životu.

Ljubav: Zapitajte se da li je najbolje da se sada pomirite sa nekom bivšom ljubavi ili bi trebalo da nastavite dalje. Ako ste u vezi – trebalo bi da poradite na komunikaciji i da Vi budete inicijator tih razgovora.

Zdravlje: Posvetite više pažnje svom zdravlju i uvedite više nekih zdravih navika.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Za Vas bi sada najbolje bilo da se aktivirate kako biste što pre pozavršavali obaveze i poslove koje ste već započeli, a koji su iz više razloga do sada ostali nedovršeni. Upravo će Vas ovo naterati da ubuduće bolje planirate svoje poslove.

Ljubav: Pripadnici znaka koji nisu u vezi mogu očekivati upoznavanje sa nekom zanimljivom osobom preko prijatelja ili u nekom većem društvu. Ako ste u vezi – pronađite način da smanjite tenziju.

Zdravlje: Obratite više pažnje na ishranu i unosite više vitamina.

05/03/2017 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments