Horoskop za subotu, 25. februar 2017. godine

24/02/2017 21:00

Horoskop za subotu, 25. februar 2017. godine

Dnevni horoskop – subota, 25. februar 2017. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Važno je da u karijeri uvek imate neki “plan B” koji Vam može poslužiti ako ne krene sve onako kako ste zamišljali. Uostalom, ako imate alternativu – osećaćete manji pritisak, a više sigurnosti.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi mogu potpuno bezbrižno da uživaju u harmoničnom periodu sa voljenom osobom. Ako ste slobodni – trebalo bi češće da se krećete u većim društvima.

Zdravlje: Mogući stomačni problemi prolaznog tipa.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Za napredovanje u karijeri i na profesionalnom planu veoma je važno da izlečite sujetu i da povremeno pristanete i na komrpomisna rešenja koja predloži neko iz Vašeg poslovnog okruženja.

Ljubav: Sitne razmirice sa partnerom/partnerkom su normalne – ukoliko iza sebe nemaju neku dublju i mračniju nameru. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da se ponašaju malo spontanije.

Zdravlje: Potrebno Vam je više fizičke aktivnosti kako biste se osećali bolje.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Trebalo bi da češće na delu pokazujete svoje veštine, a manje da pričate o tome šta biste sve mogli da uradite. Uostalom – dela govore više od reči, a Vi svakako imate šta i da pokažete.

Ljubav: Ako ste slobodni – odnos sa osobom koja Vas interesuje zavisi u velikoj meri od Vas. Pripadnici znaka koji su u vezi trebalo bi više vremena da provode sa voljenom osobom.

Zdravlje: Poradite na koncentraciji.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Pokušajte da sačuvate “hladnu glavu” i da održite profesionalni nivo u radu, čak i kada nailazite na kritike ili neko neodobravanje od strane kolega ili saradnika. Uostalom, nemojte to shvatati lično – posao je posao.

Ljubav: Ako ste slobodni – razmislite šta za Vas predstavlja susret sa osobom koju sve češće viđate. Pripadnici znaka koji su u vezi trebalo bi da češće organizuju neke romantične ili zabavne aktivnosti sa voljenom osobom.

Zdravlje: Dobro se osećate.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Pripazite kada birate saradnike ili partnere jer koliko je važno da budu stručni i vešti u tome što rade, toliko je bitno i da u njih možete imati poverenja kako se posao ne bi pretvorio u pakao za Vas.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka ne bi trebalo više da kriju svoje emocije prema nekoj osobi. Ako ste u vezi pronađite način da malo “osvežite” odnos sa voljenom osobom.

Zdravlje: Sačuvajte pozitivno raspoloženje.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Dobar plan je skoro pola urađenog posla. Međutim, nije dovoljno samo napraviti plan – krucijalno je pridržavati ga se čak i onda kada Vam se to ne dopada ili deluje naporno.

Ljubav: Uživajte u zajedničkom vremenu sa voljenom osobom. Pripadnici znaka koji su slobodni trebalo bi da pronađu drugi način na koji će osvojiti osobu za koju su već duže vreme zainteresovani.

Zdravlje: U odličnoj ste psiho-fizičkoj formi.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Za Vas je važno da posao koji radite bude neprekidan izvor inspiracije za dalji razvoj i napredak u karijeri. Upravo zato se potrudite da iskoristite maksimalno svaki dan i da iskoristite svaku priliku.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi trebalo bi da imaju malo više razumevanja za voljenu osobu i njene potrebe. Ako ste slobodni – nemojte se ustručavati i kriti svoje namere i emocije – budite hrabri!

Zdravlje: Izbegavajte situacije koje Vas uznemiravaju i ljude čije Vam društvo ne prija.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Najbolje bi bilo da prvo pozavršavate sve započete projekte i poslove kako biste bili sigurni da ćete imati dovoljno vremena i mogućnosti da se posvetite nekim aktivnostima i obavezama koje planirate.

Ljubav: Ako sumnjate u bilo šta vezano za vezu u kojoj se nalazite ili partnera/partnerku – trebalo bi o tome otvoreno da razgovarate sa voljenom osobom. Ako ste slobodni – nemojte očekivati previše od susreta sa nekom osobom.

Zdravlje: Posvetite više vremena aktivnostima u kojima uživate.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Vaša samokritičnost najčešće dovodi do toga da sve uradite bez greške. Međutim, ponekad nećete imati vremena za perfekcionizam, a ukoliko Vam je potrebna pomoć – trebalo bi i da je tražite.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi mogu se susresti sa ljubomorom. Ako ste slobodni – nemojte se opterećivati time šta drugi misle o Vama – pa čak ni osoba za koju ste zainteresovani, a koju još uvek ne poznajete.

Zdravlje: Bolje isplanirajte svoje slobodno vreme.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Za napredak u karijeri potrebno je da u svakom trenutku budete sigurni da ste na pravom putu i ako niste – da budete hrabri i povučete potrebne poteze koji će Vas dovesti do onoga čemu težite.

Ljubav: Imajte malo više poverenja u voljenu osobu i nemojte ljubomorom kvariti odnos koji je do sada bio savršen. Ako ste slobodni – moguće novo i veoma zanimljivo poznanstvo; budite prirodni i spontani!

Zdravlje: Poradite na zdravijem načinu ishrane koji će Vam više prijati.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: U poslovnom svetu uvek postoji mogućnot za prepreke i neke komplikacije, a što se spremniji da se prilagodite novonastalnim uslovima rada, to ćete biti kvalifikovaniji kao profesionalniji.

Ljubav: Potrebno je češće da planirate neke zajedničke aktivnosti sa voljenom osobom kako biste održavali svoj odnos. Ako ste slobodni – vreme je da preuzmete inicijativu i napravite taj prvi korak.

Zdravlje: Potrebno Vam je više sna i kvalitetnog odmora.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Ukoliko želite da što pre vidite rezultate svog rada – onda je potrebno da se dodatno potrudite i date sve od sebe, a možda i potražite pomoć. Rezultata neće biti sve dok posao ne bude gotov.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da poslušaju svoje srce i osećanja koja gaje prema nekoj osobi. Ako ste u vezi – prepustite nekad donošenje bitniji odluka voljenoj osobi.

Zdravlje: Obratite više pažnje na svoje celokupno zdravlje.

24/02/2017 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments