Horoskop za petak, 17. maj 2016. godine

16/06/2016 21:00

Horoskop za petak, 17. maj 2016. godine

Dnevni horoskop – petak, 17. maj 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Potrebna Vam je bolja organizacija kako biste što bolje i lakše realizovali sve svoje planove. Podelite obaveze i na saradnike i bacite se na posao!

Ljubav: Različita interesovanja dovode do toga da sa partnerom ne možete da napravite zajednički plan. Kompromisi su stub svake veze.

Zdravlje: Dodatna aktivnost i više angažovanja vam prijaju.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Vaše samopouzdanje i veštine su ono što pokreće ceo Vaš tim. Saradnicima ste desna ruka i oslonac šta god da je u pitanju.

Ljubav: Emotivno ste neinspirisani, za šta prećutno krivite parntera. Bolje razgovarajte na tu temu, umesto što prebacujete krivicu jedno na drugo. Ako ste slobodni možete očekivati promenu statusa ili nova poznanstva.

Zdravlje: Ne dozvolite da tuđe (loše) raspoloženje utiče na Vas.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Ne možete živeti od stare slave. Došli su novi poslovni izazovi koje je potrebno rešiti i pokazati sve to o čemu pričate. Dela su jača od reči.

Ljubav: Slobodni predstavnici znaka daju nejasne signale osobi koja ih privlači. Ako ste u vezi – imajte više sluha za potrebe partnera.

Zdravlje: Ne izlažite se preteranom naporu.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Postoji mogućnosti za boljom finansijskom situacijom. U svakom slučaju – čekajte da se to desi pre nego što isplanirate šta ćete sa “svim tim parama”.

Ljubav: Dopada Vam se osoba za koju niste sigurni da je uopšte dobra za Vas. Pripadnici znaka koji su u vezi osećaju se zapostavljeno, iako to nije slučaj.

Zdravlje: Jedan deo zdravlja je i pravilan san. Ne uskraćujte to sebi.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: To što možete ne znači da morate. Budite slobodni da odbijete dodatne obaveze, jer neko samo pokušava da Vas iskoristi. Držite do sebe.

Ljubav: Pokušajte da ne inicirate svađu i raspravu sa partnerom, izbegavajte problematičke teme i uživajte u zajedničkom vremenu. Slobodni pripadnici znaka ne bi trebalo više da skrivaju svoje emocije.

Zdravlje: U dobroj ste psiho-fizičkoj formi.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Zbog nekih neizvesnih situacija na poslu veoma se uznemireni. Šta god da bude – Vi ćete se snaći, nemojte brinuti unapred bez ikakve potrebe.

Ljubav: Ako ste slobodni – pratite svoju intuiciju i poslušajte svoje srce. U vezi se stvari odvijaju baš kako ste planirali i Vaši veliki planovi za partnerom konačno se ispunjavaju.

Zdravlje: Okupite drage ljude i uživajte u zajedničkom vremenu.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Izbegavajte sumnjive ponude i saradnike koji ne mogu da idu u korak sa Vama. Posao je već dovoljno težak i bez onih koji će Vas u tome dekoncentrisati.

Ljubav: Slobodni predstavnici znaka konačno osećaju napredak u odnosu sa nekom osobom. U vezi sve rešavate kompromisom.

Zdravlje: Moguć pad imuniteta, pojačajte unos vitamina.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Veoma vam je važna podrška koju dobijate od svojih saradnika ili kolega. Svoj posao radite kako treba, što Vam daje vetar u leđa da nastavite.

Ljubav: Preispitajte svoje izbore. Da li je ipak postojao neko ko je bio spreman da Vam pruži više pažnje, ali Vi ste to ignorisali? Nadajte se da još nije kasno!

Zdravlje: Promenite način ishrane kako biste izbegli probleme sa stomakom.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Posle napornog rada – konačno možete malo da odahnete, ali nemojte se opuštati jer će ovaj period trajati kratko. Pred Vama su nove odgovornosti kojima ste itekako dorasli.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka posvećuju previše pažnje pogrešnoj osobi. U vezi ste opušteni i zadovoljni, a partner Vas obasipa pažnjom i ljubavlju.

Zdravlje: Prosto zračite pozitivnošću. Zadržite taj stavi i tokom vikenda.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Ako želite da smanjite stres kom se izlažete svakodnevno na poslu – potrebno je da se bolje pripremate za sve obaveze koje su pred Vama.

Ljubav: U Vaš život se vraća neko iz prošlosti, ali ovo možda nije najbolji period za započinjanje nečeg ozbiljnog. Uživate u to malo zajedničkog vremena sa partnerom.

Zdravlje: Potrebna Vam je pshihička ravnoteža i izvor pozitivne energije.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Posao Vas opterećuje i samo razmišljate o odmoru. Svesni ste da ste dali sve od sebe, ali izdržite još malo – zaluženi predah je pred Vama.

Ljubav: Poradite na odnosu sa partnerom. Sada sitne nesuglastice bi u budućnosti mogli da postanu veliki problemi. Ako ste slobodni – preuzmite stvar u svoje ruke!

Zdravlje: Ne rasipajte svoju energiju na nevažne stvari ili ljude.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Za dalji napredak na poslu morate obratiti pažnju i na Vaš odnos sa saradnicima. Potrebna Vam je nova strategija i bolji plan koji uključuje i timski rad.

Ljubav: Osećate ljubomoru zbog toga što Vas partner isključuje iz nekih svojih planove. Otvoreno recite šta Vam osećate – niko ne može da Vam čita misli.

Zdravlje: Osećate se napeto. Posvetite više vremena samo sebi.

16/06/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments