Horoskop za petak, 27. januar 2017. godine

26/01/2017 21:00

Horoskop za petak, 27. januar 2017. godine

Dnevni horoskop – petak, 27. januar 2017. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: U poslu nikad ne možete biti previše pažljivi i biti previše fokusirani. Uostalom, ako želite da napredujete – morate da pažljivo pratite svaki svoj korak i planirate sledeći kako bi sve išlo kako treba.

Ljubav: Ako Vam se čini da partner ne može u potpunosti da Vas razume – nemojte dizati tenziju, već pokušajte da budete koncizniji. Slobodni pripadnici znaka uživaju u pažnji koju im pruža jedna osoba.

Zdravlje: U odličnoj ste psiho-fizičkoj formi.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Ne kaže narodna poslovica džabe “tri put meri, jednom seci”. Za neke odluke nećete imati popravni, zato je važno da što bolje procenite situaciju – za šta bi trebalo da odvojite koliko god vremena da je potrebno.

Ljubav: Nemojte predugo izigravati nedodirljivu osobu – kako ne biste izgubili interesovanje osobe koja Vam se dopada. Ako ste u vezi – budite malo prisutniji u vezi, a ovo ne znači samo fizički već i mislima.

Zdravlje: Pronađite način da akumulirate pozitivnu energiju.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Nemojte paničiti već na prve znake nekih negativnih vesti – sačekajte da do Vas dođu sve potrebne informacije koje će sklopiti realnu sliku – koja će verovatno biti sve suprotno od onoga što se Vama na prvu loptu učinilo.

Ljubav: Ako ste u potrazi za novom ljubavi – nemojte očajavati ako joj još uvek nema ni traga. Pripadnici znaka koji su u vezi trebalo bi da više pažnje i vremena posvete voljenoj osobi.

Zdravlje: Potrebno Vam je više fizičke aktivnosti.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Postoji mogućnost da će na poslovnom planu stvari početi da se usporavaju – što ne znači da ćete nazadovati, već da je sve kako treba i da je vreme da malo usporite tempo – kako biste sačuvali energiju za dalje.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi trebalo bi češće da priređuju voljenoj osobi neka lepa iznenađenja. Ako ste slobodni – iskoristite sav svoj šarm kako biste okupirali pažnju osobe za koju ste zainteresovani.

Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije i ljude koji su negativni.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Pripazite se velikih očekivanja – kako ne biste bili previše razočarani ukoliko nešto ne krene baš po planu. To naravno ne znači da ćete doživeti neki potpuni neuspeh, nego samo da možda nećete imati previše sreće.

Ljubav: Sa voljenom osobom lako komunicirate i bez mnogo reči dolazite do dogovora. Ako ste slobodni – trebalo bi prvo da sa sobom razčistite neke emotivne probleme, pa da onda pokušate da započnete nešto novo.

Zdravlje: Obratite više pažnje na ishranu.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Za sada sve ide po planu – i mada se osećate iscrpljeno i umorno ne bi trebalo sada da odustajete. Ovaj period će proći brzo – a važno je da postignete cilj koji ste sebi zacrtali i koji će Vam otvoriti mnoge nove mogućnosti.

Ljubav: Trebalo bi da u planove za budućnost češće uključujete i voljenu osobu. Slobodni pripadnici znaka ne mogu da prestanu da misle o nekoj osobi – zapitajte se šta bi to trebalo da znači.

Zdravlje: Mogući problemi sa sinusima ili bol u grlu.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Nemojte nepromišljeno ulaziti u neki novi posao – trebalo bi prvo da dobro proverite iz proverenih izvora o čemu se tu zaista radi, ko su ljudi sa kojima biste morali da sarađujete i slično.

Ljubav: Sa voljenom osobom bi trebalo da provodite više vremena – to nije samo Vaša krivica, ali nemojte prebacivati partneru/partnerki za to. Ako ste slobodni – ponašajte se spontanije u društvu i među novim poznanicima.

Zdravlje: Potrebno Vam je više sna.


SkorpijaŠkoprija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Inicirajte neke promene na poslu i pronađite način da Vaše veštine i entuzijazam dođu do izražaja. Možda upravo Vaša inicijativa pokrene i ostatak tima ili neke od saradnika.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka igraju se “toplo-hlado” sa nekom osobom – pazite da na kraju Vi ne budete povređeni. Ako ste u vezi – pružite više pažnje i podrške voljenoj osobi.

Zdravlje: Moguća prehlada.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Nemojte ništa prepuštati slučaju kada je posao u pitanju. Ako postoji neko nerazumevanje u odnosu sa kolegama ili saradnicima – potrudite se da to što pre rešite kako ne bi posao trpeo posledice nesporazuma.

Ljubav: Ukoliko ne postoje neke ozbiljnije emocije – nemojte sebe terati da budete u nekom odnosu koji Vam ne prija. Ako ste ipak u ozbiljnijoj vezi – uživajte u harmoničnom odnosu sa voljenom osobom.

Zdravlje: Dobro se osećate.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Trenutno se nalazite u blagoj prednosti u odnosu na “konkurenciju”, što ne znači da bi trebalo da se opustite ili postanete nadmeni – ne zaboravite kako ste stigli dotle i nastavite na isti način.

Ljubav: Budite Vi češće inicijator nekih zajedničkih aktivnosti sa voljenom osobom. Ako ste slobodni – sada je odličan period za započinajnje neke ozbiljnije veze – pogotovo ako postoji neko ko Vam se duže vreme dopada.

Zdravlje: Trebalo bi da unosite više tečnosti i vitamina kako biste održali imunitet jakim.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Vama ni ne priliči da se ponašate nepromišljeno – zato nemojte misliti da bi to bila dobra ideja ili način da iskušate svoju sreću – barem ne u poslovnom svetu. Držite se ipak svojih planova.

Ljubav: Sitnice koje Vam smetaju u odnosu sa voljenom osobom bi trebalo da rešite što pre kako ne bi prerasle u nešto ozbiljnije. Ako ste slobodni – nemojte očekivati previše od nedavnog poznanstva.

Zdravlje: Posvetite više vremena svojim hobijima.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Iskoristite entuzijazam i motivaciju za posao koji Vas drže kako biste napredovali u karijeri ili započeli novi posao koji Vam može doneti ozbiljniju zaradu. Ako je potrebno – zatražite pomoć prijatelja.

Ljubav: Obratite pažnju na to kako se obraćate partneru/partnerki – možda biste mogli da budete i malo emotivniji. Ako ste slobodni – potrudite se više oko osobe koju želite da osvojite.

Zdravlje: Nemojte dozvoliti da Vam neko kvari raspoloženje i pozitivan način razmišljanja.

26/01/2017 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments