Horoskop za nedelju, 22. maj 2016. godine

21/05/2016 21:00

Horoskop za nedelju, 22. maj 2016. godine

Dnevni horoskop – nedelja, 22. maj 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Pred Vama se nalazi period kada ćete konačno moći malo da odahnete, ali nemojte se previše opuštati – već krajem meseca bićete zatrpani novim obavezama.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka imaju potrebu za upoznavanjem novih ljudi. Partner Vas opasipa pažnjom i ljubavlju – uzvratite istom merom.

Zdravlje: Sačuvajte pozitivnu energiju i dobro raspoloženje.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Dodatna motivacija i želja za uspehom pomažu Vam da se snađete u različitim situacijama i da sve što ste isplanirali završite što pre.

Ljubav: Ako ste u vezi – budite malo pažljiviji prema partneru i češće pokazujte svoja osećanja. Ako niste u vezi – sada je odličan trenutak da započnete nešto ozbiljnije sa tom jednom posebnom osobom.

Zdravlje: Moguća prolazna glavobolja. Iskoristite dan za odmaranje.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Ako radite na nekom projektu – rezultati će se uskoro videti. Inače ste zadovoljni svim poslovnim prilikama u poslednje vreme, što utiče i na Vašu motivaciju i rad.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka mogu sresti nekoga koga su iz očiglednih razloga izbegavali. Sada je vreme da razrešite probleme iz prošlosti kako biste mogli da nastavite. U vezi vlada harmonija.

Zdravlje: Vodite više računa o zdravlju, pravilno jedite i redovno spavajte.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao:Kada se skoncentrišete samo na posao – sve Vam ide od ruke. Ako osećate kao da gubite tlo pod nogama i da ništa nije kako bi trebalo – potrebno Vam je više fokusa na ono što je najvažnije.

Ljubav: Ponekad spoljni uticaji ili Vaše brige mogu uticati na odnos sa partnerom. Objasnite o čemu se radi kako ne bi došlo do nesuglasica. Ako ste slobodni – budite otvoreniji prema osobi koja Vam se dopada ili kojoj se Vi dopadate.

Zdravlje: Vreme je da obratite više pažnje na ishranu.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Na poslovnom planu u narednom periodu može doći do nekih poteškoća ili nepredvišenih prepreka, koje ćete rešiti samo uz naporan rad i trud.

Ljubav: Razmislite da li je ta neobavezna-veza prerasla u nešto ozbiljnije ili to samo Vi mislite. Ako ste u vezi – poradite na boljem odnosu sa partnerom.

Zdravlje: Bez većih promena.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Iako poslovne ponude dolaze sa svih strana, najbolje bi bilo da se držite plana koji ste napravili za sebe i da za sada obavljate one poslove koje ste već započeli.

Ljubav: Preispitajte svoja osećanja prema nekoj osobi i nemojte srljati u vezu ako ste nesigurni ili nespremni. U vezi biste trebali biti malo iskreniji prema partneru kako ne bi došlo do nerazumevanja.

Zdravlje: Moguća nesanica izazvana stresom. Pokušajte da se opustite.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Uspeh u poslovnom svetu je za Vas prioritet. Napravite dobar plan i ne dovolite sebi da se zaletite u nešto zbog čega bi Vaš ugled mogao da bude poljuljan.

Ljubav: To što ne dobijate pažnju od određene osobe ne znači da niste dovoljno dobri. Nemojte sumnjati u sebe. U vezi partner čini da se osećate sjajno i zaljubljeno kao prvog dana.

Zdravlje: Potrebno Vam je više fizičke aktivnosti.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Svoje privatne probleme ostavite ispred kancelarije – nemojte dozvoliti da Vam to remeti dalji napredak i uspeh ka kome ste krenuli sigurnim koracima.

Ljubav: Sa partnerom konačno uspevate da rešite neki konflikt ili da se dogovorite oko nečega. Ako ste zainteresovani za osobu koja je zauzeta – preispitajte svoje svoje emocije i nemojte srljati.

Zdravlje: Moguć pad imuniteta, pojačajte unos vitamina.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Konačno uspevate da vidite kraj svojim problemima i obavezama. Nećete uspeti da sakrijete zadovoljstvo svojim uspehom i činjenicom da ste bili u pravu.

Ljubav: Poslušajte svoj unutrašnji osećaj i flertujte. Ako imate partnera, očekuje Vas romantično veče puno lepih iznenađenja. Uživajte!

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe prolaznog tipa. Pazite šta jedete.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Potrudite se da bolje razumete situaciju u kojoj se trenutno nalazite – vreme je da donesete neke poslovne odluke od kojih može zavisiti Vaš dalji uspeh i napredovanje.

Ljubav: Vaša intuicija dolazi do izražaja. Lako prepoznajete tuđe namere, što Vam daje prednost prilikom odabira budućeg parntera. Ako ste u vezi – činite sve da usrećite parntera.

Zdravlje: Pronađite više vremena za sebe i svoje hobije.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Ponekad je potrebno da se prilagodite situaciji – što Vam trenutno teško pada. Ne može uvek biti sve kako ste planirali.

Ljubav: Nešto iz prošlosti u velikoj meri utiče na Vaše emotivno stanje. Ne dozvolite da Vam to poremeti buduće planove – bez obzira da li ste u vezi ili ne.

Zdravlje: Osim iscrpljenosti – nemate nikakvih drugih problema.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Nemojte čekati ili očekivati da će Vas svi podržati u Vašoj karijeri – to ne bi trebalo da Vas sputava ili natera da se predomišljate.

Ljubav: U vezi je sve kako treba – konačno možete da se u potpunosti opustite i planirate nešto zajedno. Slobodni pripadnici znaka privlače pažnju mnogih – a na njima je da odluče ko im zaista prija.

Zdravlje: Spustite loptu i posvetite više vremena sebi.

21/05/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments