Horoskop za četvrtak, 7. jul 2016. godine

06/07/2016 21:00

Horoskop za četvrtak, 7. jul 2016. godine

Dnevni horoskop – četvrtak, 7. jul 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Multitasking nije uvek najbolji način da ispunite mnogobrojne poslovne obaveze. Potražite pomoć od nekoga u koga imate poverenje.

Ljubav: Neko Vas intrigira već duže vreme, na Vama je da odlučite šta ćete preuzeti po tom pitanju. U vezi ste pomalo rezervisani, što zbunjuje parntera.

Zdravlje: Negativno razmišljanje i negativni stavovi samo crpe Vašu životnu eneriju.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Vaš dosadašnji tempo rada jednostavno više nije dovoljan. Uložite više truda i strpljenja u ono što radite ukoliko želite dobre rezultate u narednom periodu.

Ljubav: Nemate razlog za brigu i ljubomoru, ali se ipak tako osećate. Slobodni predstavnici znaka očekuju previše od novog poznanstva.

Zdravlje: Ako se osećate malaksalo – probajte da promenite ishranu i jedete više voća i povrća.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Nestrpljivi ste da započnete neke svoje planove, ali saradnici još uvek nisu spremni za rad. Prihvatite da tako funkcioniše timski rad – mora sve da se poklopi.

Ljubav: Suviše burno reagujete na partnerove izjave i ponašanje. Imajte više strpljenja. Ukoliko ste sami pažnju Vam privlači neko iz prošlosti.

Zdravlje: Osim iscrpljenosti – nemate nikakvih drugih problema.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Nedostaje Vam energije i vremena kako biste ispunili sve što se pred sebe postavili. Možda ste precenili svoje sposobnosti, što nije razlog da se povučete ili odustanete.

Ljubav: Pokušajte da obuzdate svoje emocije – potrebna Vam je hladna glava i prisebnost. Partner pokušava da Vas razume, ali mu to otežavate.

Zdravlje: Dobrog ste zdravlja.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Još jednom ste se uverili da je najbolje kada radite sami. Nije da Vam nije potrebna pomoć, ali Vi znate kada da je tražite, a kada bi Vam saradnici samo smetali.

Ljubav: Ne uzimajte zdravo za gotovo sve što čujete od parntera. Doza sumnjičavosti na početku veze je potpuno na mestu. Ako ste u ozbiljnoj vezi – plovite mirnim morem.

Zdravlje: Posebno su Vam osetljivi ili bolni zglobovi.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Radite više nego što biste trebali i preuzimate tuđe obaveze. To što možete da sve postignete nije razlog da to zaista i radite. Usporite tempo.

Ljubav: Preispitujete svoju prošlost u nadi da će Vam to doneti odgovore na neka pitanja koja Vas trenutno muče. Nemojte ponavaljti neke greške od ranije.

Zdravlje: U dobroj ste psiho-fizičkoj formi.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Vodite računa da sve uradite kako treba i nemojte zaobilaziti pravila. Neko od saradnika čeka na Vašu grešku.

Ljubav: Partner Vas opasipa pažnjom i ljubavlju – uzvratite istom merom. Slobodni pripadnici znaka možda očekuju nemoguće od neke osobe.

Zdravlje: Pronađite način da se opustite u potpunosti.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Napetost na poslu i stres kom ste izloženi rezultat je prevelikih očekivanja kako Vas, tako i osoba u Vašem okruženju. Nemojte popuštati pod pritiskom i imajte više samopouzdanja i vere u sebe i svoje veštine.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka imaju dovoljno samopouzdanja da šarmiraju koga požele. Ako ste u vezi – učinite nešto da se Vaš partner oseća posebnim.

Zdravlje: Ne dozvolite da na Vas “pređe” nečiji negativan stav i loše raspoloženje.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Zacrtali ste sebi neki cilj – sada je vreme za red, rad i disciplinu! Nemojte odustajati čak i ako Vam se učini da je to nemoguća misija!

Ljubav: Neko Vam pruža dosta pažnje, što Vam prija iako niste zainteresovani. Partner ima potrebu da Vam objašnjava sve svoje postupke – nemojte biti toliko strogi.

Zdravlje: Nađite malo vremena i za rekreaciju i fizičke aktivosti – prijaće Vam.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Tolerancija i prilagođavanje mogu biti veštine veoma korisne u poslovnom svetu, zato se potrudite da ih savladate – možda će Vam uskoro biti potrebne.

Ljubav: Planovi koje ste imali sa partnerom uskoro se mogu ispuniti. Ako ste slobnodni – vreme je da preispitate neke odluke koje ste nedavno doneli.

Zdravlje: Više odmarajte i posvetite više vremena sebi.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Uspeh u poslovnom svetu je za Vas prioritet. Napravite dobar plan i ne dovolite sebi da se zaletite u nešto zbog čega bi Vaš ugled mogao da bude poljuljan.

Ljubav: Ako ste slobodni – naredni period bi za Vas mogao da bude zaista uzbudljiv i pun novih poznanstava iz kojih bi mogla da se rodi i ljubav. Ako želite da Vaša veza napreduje – morate i Vi dati doprinos.

Zdravlje: Uskladite svoje potrebe sa realnim mogućnostima kako biste izbegli stres


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Ukoliko želite da budete još efikasniji i produktivniji potrebno je da budete bolje skoncentrisani na posao. Bolje iskoristite slobodno vreme za odmor.

Ljubav: Nemojte pokušavati da nametnete svoje mišljenje partneru. Ukoliko tražite parntera za sebe, trudite se da budete otvoreni.

Zdravlje: Potrebno Vam je više relaksacije i mira.

06/07/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments