Horoskop za subotu, 28. maj 2016. godine

27/05/2016 21:00

Horoskop za subotu, 28. maj 2016. godine

Dnevni horoskop – subota, 28. maj 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Zamarate se tuđim mišljenjem, umesto da se samo posvetite poslu i date sve od sebe. Ne dozvolite da Vam nebitne stvari remete koncentraciju.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka se nalaze u poziciji da mogu da biraju i odlučuju. U vezi ste opušteni i zadovoljni, a partner Vas obasipa pažnjom i ljubavlju.

Zdravlje: Mogući problemi sa pritiskom.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Nemate vremena za gubljenje. Sebi ste zadali velike ciljeve koji se neće ispuniti sami od sebe. Potrebno je da budete skoncentrisani i da u narednom periodu mnoge stvari podredite poslu.

Ljubav: Slobodni predstavnici znaka mogu uskoro upoznati nekoga ko će ih u potpunosti fascinirati! Ipak – ostanite prizemni. Ako ste u vezi – budite malo pažljiviji prema partneru i češće pokazujte svoja osećanja.

Zdravlje: Bez većih promena. Dobro.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Nemojte misliti da je Vaša uloga da pokrenete druge na akciju. Dovoljno je da svoj deo posla radite kako treba – jedino tako možete druge inspirisati na pravi način.

Ljubav: Ako ste slobodni – obratite pažnju na neku osobu iz svog okruženja koja želi da Vam skrene pažnju. Pripadnike znaka koji su u vezi očekuje period apsolutne harmonije sa partnerom.

Zdravlje: Opustite se i uživajte u vikendu!


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Puni ste radnog elena i stalno sebi zadajete neke nove zadatke. Ovo je odličan period za Vaš lični, ali i profesionalni napredak i razvoj!

Ljubav: Posvećeni ste parnteru i prilagođavate mu se. Ako ste slobodni – na vidiku je strasna veza, iako veoma komplikovana. Pazite da ne budete Vi ta osoba koja je povređena.

Zdravlje: Inspiraciju nalazite u svom okruženju.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Pokušavate da žonglirate sa više stvari. Iako deluje kao da uspevate – stanite na vreme pre nego što se sve ne raspadne.

Ljubav: Obuzdajte svoj karakter i emocije kako ne biste započeli nepotrebnu svađu sa voljenom osobom. Osoba koja Vam se dopada nije baš najbolja za Vas – preispitajte svoje emocije.

Zdravlje: Pronađite više vremena za sebe i svoje hobije.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Bliži se kraj još jednog meseca. Zaustavite se na trenutak i “pročešljajte” šta ste sve uspeli da uradite, a šta se još od obaveza nalazi pred Vama. Na ovaj način dobićete dodatnu motivaciju da nastavite dalje ka svom cilju.

Ljubav: Sa partnerom igrate “vruće-hladno”, ali pazite da ne preterate u tome. Slobodni pripadnici znaka idealizuju pogrešnu osobu. Ako želite vezu – morate biti realniji.

Zdravlje: Usporite tempo i uživajte u danu sa ljudima koje volite!


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Čak i kada Vam je koncentracija malo slabija i savršeno obavljate svakodnevne poslovne obaveze. Ipak, nemojte se previše oslanjati na svoj “auto-pilot” jer može doći do greške koja bi mogla da Vas skupo košta.

Ljubav: Ako ste spremni za neke promene u vezi – potrebno je da o tome razgovarate sa partnerom. Potrudite se da mu/joj to predstavite što je jasnije moguće. Slobodni predstavnici znaka mogu uskoro upoznati osobu koja će ih posebno zainteresovati.

Zdravlje: Ne dozvolite da Vas nečije loše raspoloženje poremeti u uživanju u vikendu!


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Nemojte da mislite da će se Vaši finansijski ili poslovni problemi rešiti sami od sebe. Potrebno je više truda, ali i vere u sebe – jer Vi možete da nađete rešenje, samo ako želite!

Ljubav: Ako želite novu vezu – budite potpuno sigurni da ste raščistili svoju prošlost. Pripadnici znaka koji su u vezi rade sve da usreće partnera – što je ponekad malo teži zadatak.

Zdravlje: Nesanica je još jedan od pokazatelja da ste pod stresom.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: To što ste samokritični najčešće Vas tera da radite još vrednije – a to će uskoro i doneti rezultate kakvim ćete se i sami ponositi. Ipak, možda biste trebali malo da se opustite i shvatite da postoji više faktora koji utiču na rezultat.

Ljubav: Turbolentan period na ljubavnom planu očekuje sve pripadnike znaka koji nisu sigurni u svoja osećanja, bez obzira da li su u vezi ili ne. Dajte sebi vremena da shvatite kako se zaista osećate pre nego što donesete odluku.

Zdravlje: Neraspoloženje može biti posledica umora. Više se odmarajte.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Trudite se da pored posla napredujete i na ličnom planu. Sticanje novih veština i novih znanja može Vam doneti samo nove i bolje prilike za profesionalni napredak!

Ljubav: Sa partnerom je sve onako kako ste zamislili! Uživajte u periodu koji je pred Vama, a koji Vam može doneti neke velike promene. Ako ste sami – najbolje bi bilo da prvo sa sobom raščistite šta želite – pre nego što se upustite u (još jednu) vezu.

Zdravlje: Mogući problemi sa stomakom.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Vaša posvećenost i vredan rad daju konkretne i rezultate kakvim ste se nadali. Sada je potrebno samo da nastavite u tom tempu i održavate kvalitet rada kao i do sada.

Ljubav: Sinhronizacija i razumevanje je ono što trenutno odlikuje Vašu vezu. Uživajte u periodu harmonije. Ako ste sami – nemojte nesmotreno započinjati novu vezu.

Zdravlje: Sveže voće i povrće odličan su izvor energije koja Vam je potrebna.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Preuveličavate poslovne probleme i umesto da se smirite i pronađete rešenje za njih – Vi bez potrebe paničite. Ako ne možete da se skoncentrišete i uradite posao kako treba – bolje ostavite za početak naredne radne nedelje.

Ljubav: Moguće svađe sa partnerom. Bolje bi bilo da unapred spustite loptu i izbrojite do 10, umesto da se zalećete u raspravu. Ako ste slobodni – nastupa period u kom biste mogli sresti neku posebnu osobu, za koju biste mogli da se vežete.

Zdravlje: Ne možete životi od sunca – redovno spavajte i hranite se pravilno!

27/05/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments