Horoskop za nedelju, 5. jun 2016. godine

04/06/2016 21:00

Horoskop za nedelju, 5. jun 2016. godine

Dnevni horoskop – nedelja, 5. jun 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Ciljevi koje ste postavili možete realizovati samo ukoliko budete uporni ili ako budete podredili tome apsolutno sve. Uspeh zavisi samo od Vaših ambicija i želje, a ne od veštine.

Ljubav: Ako ste sami – tražite nekoga ko će imati iste poglede na karijeru i posao kao i Vi. Partner Vam je sigurna luka i neko ko Vas podržava u svemu. Uživajte u takvoj harmoniji!

Zdravlje: Pronađite način da udovoljite sebi ili ulepšate dan ljudima koje volite.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Svakome se može desiti da pogreši – nije to ništa strašno. Važno je da znate da se nosite sa tim – priznajte grešku, ali nastavite dalje sa ciljem da se tako nešto ne ponovi!

Ljubav: Ako želite da se nešto u Vašoj vezi promeni – potrebno je da to inicirate ili da sa partnerom o tome otvoreno porazgovarate. Ako ste sami – hrabrost je još jedna od vrlina koju posedujete – nemojte to zaboraviti!

Zdravlje: Stres može da se manifestuje i kroz bol u vratu, leđima, glavi…


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Niste u poziciji da menjate pravila, zato se povinujte i gledajte svoja posla. Izbegavajte osobe sa kojima biste mogli naći u konfliktnoj situaciji.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi uživaju u zajedničkim planovima. Ako niste u vezi – imate problema sa izražavanjem osećanja jednoj osobi.

Zdravlje: Nemojte se opterećivati nebitnim stvarima.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Dodatna motivacija i želja za uspehom pomažu Vam da se snađete u različitim situacijama i da sve što ste isplanirali završite što pre.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka imaju potrebu za upoznavanjem novih ljudi. Partner Vas opasipa pažnjom i ljubavlju – uzvratite istom merom.

Zdravlje: Moguća prolazna glavobolja. Iskoristite dan za odmaranje.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Potrudite se da bolje razumete situaciju u kojoj se trenutno nalazite – vreme je da donesete neke poslovne odluke od kojih može zavisiti Vaš dalji uspeh i napredovanje.

Ljubav: Poslušajte svoj unutrašnji osećaj i flertujte. Ako imate partnera, očekuje Vas romantično veče puno lepih iznenađenja. Uživajte!

Zdravlje: Osim iscrpljenosti – nemate nikakvih drugih problema.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Nemojte čekati ili očekivati da će Vas svi podržati u Vašoj karijeri – to ne bi trebalo da Vas sputava ili natera da se predomišljate.

Ljubav: Nešto iz prošlosti u velikoj meri utiče na Vaše emotivno stanje. Ne dozvolite da Vam to poremeti buduće planove – bez obzira da li ste u vezi ili ne.

Zdravlje: Mogući bolovi u vratu i kičmi. Više se krećite.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Očekuje Vas poboljšanje na finansijskom planu. Međutim, nije najbolji period za nepotrebne rizike. Budite promišljeniji kada je novac u pitanju.

Ljubav: Srećni ste zbog činjenice da partneru uvek možete da se obratite – takvoj sigurnosti ste oduvek težili. Ako ste slobodni – nemojte se usručavati da pokažete svoja osećanja.

Zdravlje: Poradite na svojoj psiho-fizičkoj ravnoteži.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Ako ste nedavno započeli neki posao – sada je odlično vreme za sabiranje dosadašnjih uspeha i pravljenje planova za naredni period.

Ljubav: U vezi sve rešavate kompromisom. Slobodni pripadnici znaka bi trebali da preuzmu inicijativu – dok još imaju priliku za to.

Zdravlje: Dan iskoristite za uživanje i odmor.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Nemojte pred svima da pričate o svojim planovima i principima rada. Neko to može iskoristiti protiv Vas ili na neki drugi način zloupotrebiti te informacije.

Ljubav: Vaša veza stagnira već neko vreme, ali Vama to odgovara jer niste spremni za sledeći korak. Slobodni pripadnici znaka maštaju o nekoj nedostupnoj osobi.

Zdravlje: Opuštajte se i provodite svoje slobodno vreme onako kako najviše volite.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Obiman posao koji je pred Vama zahteva dodatno zalaganje, a Vi na to niste spremni. Zapitajte se – što ste uopšte prihvatili tu odgovornost?

Ljubav:Razmislite još jednom da li osoba koja Vam se trenutno dopada može da se uklopi u Vaš život? Neke razlike su jednostavno nepremoviste – pomirite se sa tim.

Zdravlje: Ne rasipajte svoju energiju na nevažne stvari ili ljude.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Neko Vam potpuno neosnovano unosi sumnju, zbog čega počinjete da sumnjate u svaku svoju odluku i potez. Nemojte dozvoliti da neko na taj način manipuliše Vama.

Ljubav: Nemojte svoje poslovne probleme donositi kući i ne dozvolite da Vam loše raspoloženje kvari zajedničke trenutke sa partnerom. Ako ste slobodni – uživajte u tom statusu.

Zdravlje: U dobroj ste psiho-fizičkoj formi.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Konačno Vam izgleda kao da će se isplatiti sve što ste do sada radili, što Vas dodatno motiviše da radite još bolje i produktivnije.

Ljubav: U vezi ste trenutno Vi ti koji pružaju potrebnu podršku parnteru. Ako ste slobodni – nemojte ništa prepuštati slučaju.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu i probajte da promenite nešto.

04/06/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments