Horoskop za sredu, 19. oktobar 2016. godine

18/10/2016 21:00

Horoskop za sredu, 19. oktobar 2016. godine

Dnevni horoskop – sreda, 19. oktobar 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Nemojte dozvoliti da tuđe mišljenje utiče negativno na Vas ili poljulja Vaše samopouzdanje, pogotovo ako dolazi od osobe koja nije kompetentna da komentariše Vaš rad.

Ljubav: U vezi tražite više razumevanja od voljene osobe, kao i tolerancije. Ako ste slobodni – trebalo bi da budete malo spontaniji i bar na trenutak prestanete da razmišljate o posledicama i poslušate svoje srce.

Zdravlje: Moguća glavobolja uzrokovana hroničnim umorom.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Samo zato što ste sposobni da uradite svoj posao na vreme, pa imate kad da pomognete i drugima – ne znači da to morate svaki put da radite, pogotovo ako neko namerno iskorišćava Vašu dobrotu.

Ljubav: Za početak – zapitajte se da li je osoba prema kojoj gajite određena osećanja vredna Vašeg truda i vremena koje mu/joj posvećujete – bez obzira na to da li ste u vezi ili ne i u odnosu na to donosite dalje odluke.

Zdravlje: Moguća prehlada ili alergijska reakcija.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Za nastavak Vašeg puta do uspeha i napredak u karijeri potrebni su Vam bolji uslovi. Ukoliko postoji nešto što sami ne možete da obezbedite – zatražite pomoć od osoba u koje imate poverenja.

Ljubav: Ukoliko želite bolji odnos sa voljenom osobom trebalo bi više da se potrudite. Ako ste slobodni – nemojte se zanemarivati svoje osećaje i ponašajte se u skladu sa njima ako želite da promenite svoj status.

Zdravlje: Dobro se osećate.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Ukoliko želite da napredujete u svom poslu potrebno je ili da savladate neke nove veštine ili da svoj rad predstavite na bolji način kako bi uspeli da dođete do boljih radnih pozicija.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi ne bi trebalo da preterano analiziraju ponašanje voljene osobe – ne postoji ništa skriveno. Ako ste slobodni – prestanite da se pitate šta bi bilo kad bi bilo – nego uradite ono što želite već duže vreme.

Zdravlje: Potrebno Vam je više sna i odmora kako biste bili produktivniji i raspoloženiji.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Ako ste ispunili sve svoje obaveze i pratili plan i program do sada, a rezultati nisu ono što ste očekivali – ne gubite nadu. Strpite se još malo i uspeh će Vam doći – u to nema sumnje.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka uživaju u pažnji koju dobijaju gde god da se pojave. Ako ste u vezi – ne zaboravite da su mali znaci pažnje veliki razlozi za sreću zbog čega će atmosfera u vezi biti još harmoničnija.

Zdravlje: Potrebno je da se hranite redovnije i zdravije.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Pozitivno razmišljanje je ono što Vam trenutno nedostaje u poslovnom aspektu, pogotovo ako ste nedavno započeli neki posao ili počeli da radite na novom radnom mestu.

Ljubav: Zapitajte se da li Vaše želje i potrebe prevazilaze okvire realnosti – jer upravo to može biti uzrok Vašeg ljubavnog statusa. Ako ste u vezi – nemojte da zanemarujete potrebe voljene osobe.

Zdravlje: Ukoliko imate nekih zdravstvenih problema – vreme je da se obratite lekaru.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Nemojte se zaletati u neke nove poslovne obaveze kako ne biste naišli na probleme koje ne možete tek tako da rešite. Za početak, završite obaveze koje sada imate, pa onda pravite plan za budućnost.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi trebalo bi da prestanu sa ljubomornim ispadima koji bi mogli da ugroze vezu. Ako ste slobodni očekuje Vas zanimljivo novo poznanstvo.

Zdravlje: Vreme je da uvedete neke zdrave navike u svoju svakodnevicu.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Ako želite da napredujete u svojoj karijeri ne smete da zapostavite dobar poslovni rejting na kom ste radili do sada – veoma je važno da održite dobre odnose sa ljudima iz svog poslovnog okruženja.

Ljubav: Nemojte se zavaravati iluzijama ili nečijim laksavim obećanjima – trebalo bi da ste to “prerasli”. Ako ste u vezi – trebalo bi da otvorenije razgovarate sa voljenom osobom o nekim zajedničkim dilemama i planovima.

Zdravlje: Mogući bolovi u leđima i vratu – što je verovatno posledica lošeg spavanja.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Nemojte gubiti vreme obavljajući neke sporedne poslove – fokusirajte se na ono što je zaista važno i što Vam može doneti napredak u karijeri, ali i značajniju finansijsku dobit.

Ljubav: Nemojte uvek popuštati željama i potrebama voljene osobe – postavite neke granice u tome. Ako ste slobodni – pred Vama je zanimljivo poznanstvo ili vraćanje neke osobe iz prošlosti u Vaš život.

Zdravlje: Potrebno Vam je više opuštanja i aktivnosti u kojima zaista uživate.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Kada je u pitanju posao – trebalo bi da poradite na javnom nastupu i predstavljanju svojih ideja i poslovnih dostignuća ako želite neki napredak. Veoma je važno kakav utisak ostavljate kod drugih.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da se oslobode nekih emotivnih predrasuda ako žele promenu statusa. Ako ste u vezi – prepustite se osećajima koji Vas preplavljuju i uživajte.

Zdravlje: Trebalo bi da promenite način ishrane.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Multitasking nije uvek najbolje rešenje, bez obzira na to koliko obaveza imate. Napravite dobar plan i pridržavajte ga se – bolje je da završavate jednu po jednu obavezu kako biste bili zadovoljni rezultatom.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da prestanu da se opterećuju svojim osećanjima nego da im se prepuste. Ako ste u vezi – dajte sve od sebe da ugodite voljenoj osobi i popravite atmosferu u vezi.

Zdravlje: Možda bi trebalo da proverite krvnu sliku.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Odlično se snalazite u svim poslovnim situacijama koje se nađu pred Vama, što nije znak da bi trebalo da se opustite i prestanete da brinete – nikad ne znate šta Vam donosi novi radni dan.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka mogu doneti ne baš sjajnu odluku zaneseni trenutnim osećanjima. Ako ste u vezi – budite otvoreni i iskreni ako imate neki problem ili želite da saznate nešto.

Zdravlje: Možda bi trebalo da malo usporite tempo.

18/10/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments