Horoskop za sredu, 29. jun 2016. godine

28/06/2016 21:00

Horoskop za sredu, 29. jun 2016. godine

Dnevni horoskop – sreda, 29. jun 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Do sada ste pokazali da možete da postignete sve što se naumili. U narednom periodu možete malo odahnuti i pripremati se za nove radne pobede!

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka mogu uskoro upoznati nekoga ko će ih zainteresovati i opčini svojim šarmom. Iskrenosti i poverenje je ono što čini svaku vezu jačom, pa i Vašu.

Zdravlje: Osim iscrpljenosti – nemate nikakvih drugih problema.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Na poslovnom planu možete očekivati iznenadni napredak. Sav dosadašnji uložen trud konačno daje rezultate kakvim ste se nadali.

Ljubav: Ako ste zainteresovani za osobu koja je zauzeta – preispitajte svoje svoje emocije i nemojte srljati. Ako imate partnera, očekuje Vas romantično veče puno lepih iznenađenja. Uživajte!

Zdravlje: Moguća prehlada ili pad imuniteta.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Ako već želite da postavite primer svojim kolegama i saradnicima – onda je potrebno više da se potrudite i radite vrednije. Rezultati rada su ono što će se pamtiti!

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka često donose ishitrene odluke. Ako ste u vezi – pokušajte da češće pristanete na kompromis kada su u pitanju neke zajedničke odluke.

Zdravlje: U dobroj ste psiho-fizičkoj formi.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Nemojte mislite da niko ne ceni Vaš rad i zalaganje na poslu. Sve dođe na svoje – pa će tako i Vaš rad biti vrednovan na pravi način. Samo ostanite pozitivni i nemojte posustajati.

Ljubav: Ponekad lako planete – što partneru može zasmetati, čak i ako je već navikao/la. Pokušajte da se kontrolišete. Ako ste slobodni – ne pokušavajte nikakve strateške planove – spontanost je ključ!

Zdravlje: Trebalo bi da uvedete neke zdravije navike i rituale.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Za sada ste zadovoljni poslom, ali se ipak potajno nadate nekoj boljoj ponudi. Bitno je da ne prestanete da radite na sebi i svojim poslovnim kontaktima – to je najbolji način da sebi obezbedite napredak.

Ljubav: Parnter Vas podržava u potpunosti, ali bi bilo dobro da ga/je češće uključujete u svoje planove. Ako ste slobodni – možete upoznati zanimljivu osobu na nekom putovanju ili u izlasku.

Zdravlje: Potrebno Vam je više odmora – nemojte čekati vikend za to.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Započeli ste period mirne atmosfere na poslu. Sve teče po planu, što Vam uliva dodatno samopouzdanje i mir kako biste bili još bolji u tome što radite.

Ljubav: Ukoliko tražite parntera za sebe, trudite se da budete malo otvoreniji. Zaboravite na sve poteškoće i probleme – i uživajte u idiličnoj atmosferi sa voljenom osobom.

Zdravlje: Poradite na svojoj psiho-fizičkoj ravnoteži.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Početak narednog meseca bi mogao da bude veoma uspešan za Vas – potrebno je samo da iskoristite sve moguće prilike koje Vam se budu pokazale.

Ljubav: Sa partnerom uspevate da pronađete zajednički jezik i dogovor oko nekih stvari koje su Vas do sada mučile. Slobodni pripadnici znaka bi mogli da dožive prijatno iznenađenje.

Zdravlje: Obratite viže pažnje na ishranu, unosite više vitamina.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Rešavate poslovne probleme kako pristižu, ali nećete moći taj tempo da održavate još dugo. Zatražite pomoć ili sa nekim podelite svoje obaveze.

Ljubav: Imate osećaj da sa partnerom nešto nije u redu, ali ne možete da shvatite o čemu se radi. Budite otvoreni i iskreno razgovarajte.

Zdravlje: Moguće migrene.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Pokušavate da pronađete sve moguće načine da iskažete svoju kreativnost koja samo navire. Sa saradnicima niste u najboljim odnosima, rešite to.

Ljubav: Uživate u svom statusu slobodne osobe. Ako ste u vezi – morate češće pokazivati inicijativu, kako partner ne bi pomislio da ste nezainteresovani.

Zdravlje: Potrebno Vam je više sna.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: To što ste naišli na neku prepreku ne znači da bi trebalo da odustete. Ništa ne ide lako, ali ako se ne trudite – neće biti ni rezultata.

Ljubav: Posebno ste se zainteresovali za jednu osobu – ali niste sigurni da je ona dobra za Vas. Dajte priliku i sebi i toj osobi – nemate šta da izgubite. U vezi ste zadovoljni i srećni.

Zdravlje: Morate uskladiti svoje potrebe sa realnim mogućnostima.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Napravili ste odličan plan. To jeste bio veoma važan korak, ali sada je na redu naporan rad. Budite spremni na puno odricanja zarad posla – kako ste postigli željene rezultate.

Ljubav: Potrudite se da više vremena posvetite partneru, kako se ne osećao zapostavljenim. Ako ste slobodni – prijatelji Vas mogu upoznati sa nekim ko bi mogao i da Vam se svidi.

Zdravlje: Najbolji lek za stres je dobro društvo u kom se osećate opušteno.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Sa saradnicima nemate najbolju komunikaciju, što može biti pogubno za posao. Nemojte se truditi da postavljate više standarde od potrebnih.

Ljubav: Potrebno je podržite partnera, čak i kada se ne slažete u potpunosti sa odlukama koje je doneo/la. Slobodni pripadnici znaka mogu očekivati zanimljiv susret sa osobom iz prošlosti.

Zdravlje: Nemojte rasipati svoju eneriju i vreme na nevažne stvari.

28/06/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments