Neptun donosi period maštanja i tajni

18/11/2016 16:47

Neptun donosi period maštanja i tajni

Neptun, planeta ljubavnog zanosa i tajni, svojim direktnim hodom nakon više meseci, donosi period maštanja i tajni.

Neptun je i planeta mornara, pesnika, balerina i plesača, upravlja stopalima, simbol je slikarstva, pozorišta i filma. Takođe, upravlja tečnostima, hemikalijama, naftom, otrovima, gasovima, a u medicini simbolizuje leukocite, limfu i limfni sistem, nervna vlakna, likvor u kičmenoj moždini, bakterije i viruse.

Osim toga, umetnici, naučnici, farmaceuti i arheolozi mogu osetiti pojačanu intuiciju, zbog čega će biti dodatno zadovoljni svojom trenutnom situacijom.

Harmonični aspekti Neptuna sa Venerom, Plutonom i Marsom povoljno će uticati na ljubavne odnose, ali i na profesionalnu i finansijsku situaciju, dok kvadrat sa Merkurom i Saturnom (planetama biznisa i stagnacije) upozorava na opasnost od prevara i zabluda.

Uticaj Neptuna osetiće svi horoskopski znaci, ali na drugačije načine.

Ovan (21. mart – 20. april)

Direktan hod Neptuna preko vašeg astrološkog polja tajni u polusekstilu sa vašim vladaocem Marsom, nagoveštava mogućnost ulaska u tajnu romansu. Novac stiže preko poslova sa strancima.

Bik (21. april – 20. maj)

Neptun u direktnom hodu preko vaše 11. astrološke kuće obećava saradnju sa osobama koje zbog posla često putuju, a na nekom kraćem putu možete da upoznate i vrlo šarmantnu osobu.

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Vaše astrološko polje karijere osnaženo je Neptunom u direktnom hodu, zbog čega vam se ukazuju šanse da obnovite ili proširite poslovanje sa strancima, naročito ako se bavite umetnošću.

Rak (21. jun – 22. jul)

Neptun u direktnom hodu preko polja inostranstva donosi vam novu ljubav, dok vam se na poslovnom planu ukazuju nove šanse, naročito ako se bavite kreativnim zanimanjem ili naučnim radom.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Preko vaše osme astrološke kuće prelazi Neptun u direktnom hodu koji utiče na vaše finansije, donoseći vam priliv novca i neke zaostale isplate. Na nekom putu moguća romansa s umetnikom.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Neptun u vašem sedmom astrološkom polju, budi ljubavni zanos a takođe povoljno utiče na odnos sa bračnim ili dugogodišim partnerom. Umetnici mogu da očekuju nove poslovne ponude.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Direktan hod Neptuna preko vašeg šestog astrološkog polja donosi vam uspeh, ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem, radite u medijima ili zdravstvu. Novac stiže preko poslova sa strancima.

Škorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Pozicija Neptuna u astrološkom polju ljubavi, nagoveštava mogućnost ulaska u romansu sa umetnikom ili nekim ko zbog posla često putuje. Izbegavajte rizične finansijske transakcije.

Strelac (23. novembar – 21. decembar)

Neptun u četvrtom astrološkom polju pokrenuo se direktnim hodom, zbog čega možete dobiti ponudu za neki honorarni ili paralelni posao. Izbegavajte rizične finansijske transakcije.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Planeta mašte u astrološkoj kući mentalnog stanja podstiče vašu maštu i donosi vam inspiraciju, ako ste umetnik ili naučnik. Preko neke društvene mreže možete da upoznate zanimljivu osobu.

Vodolija (20. januar – 19. februar)

Prelazak Neptuna u direktnom hodu preko vašeg astrološkog polja posla, donosi vam novac, ako se bavite umetnošću, IT tehnologijama ili alternativnim vidovima lečenja.

Ribe (20. februar – 20. mart)

Vaš vladalac Neptun preko vašeg astrološkog polja ličnosti donoseći vam popularnost kod suprotnog pola. Uspeh očekuje umetnike i lekare koji se bave alternativnim oblicima lečenja.

Izvor: Novosti.rs

18/11/2016 16:47

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments