Horoskop za subotu, 24. decembar 2016. godine

23/12/2016 21:00

Horoskop za subotu, 24. decembar 2016. godine

Dnevni horoskop – subota, 24. decembar 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Promena posla ili poslovne pozicije sve je izvesnija – pogotovo ako ste na tome radili neko duže vreme. I za nezaposlene ovo može biti dobar period u kome će se njihov status promeniti.

Ljubav: Ukoliko priznate sebi da ste spremni da upoznate nekoga ili da to barem pokušate – to će Vam se i desiti. Ako ste u vezi – potrudite se da probleme rešavate kompromisno sa voljenom osobom.

Zdravlje: Potrebno Vam je više kvalitetnog sna.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Dobra organizacija i adekvatan plan gotovo da su pola urađenog posla. Na taj način možete uštedeti vreme koje inače gubite radeći sve korak po korak, a više slobodnog vremena je nešto što Vam zaista treba.

Ljubav: Potrudite se da svojim ponašanjem ne povredite voljenu osobu i ne izigrate poverenje. Ako ste slobodni – vreme je da prošlost ostavite iza sebe, ali stvarno – i krenete dalje.

Zdravlje: Dobro se osećate.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Svojim profesionalizmom i stavom vredne i odgovorne osobe zaista ulivate poverenje ljudima, zbog čega ćete imati sve više prilika za napredak ili neka vanredna angažovanja koja će Vam doneti i dodatnu zaradu.

Ljubav: Voljena osoba je spremna na sve zbog Vas, a da li ste Vi spremni na isto? Ako ste slobodni – možda bi trebalo da razmislite bolje i date još jednu priliku osobi koju ste nedavno upoznali.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Pokušajte da održavate entuzijazam na nivou, a ukoliko Vam zafali motivacije – samo se setite svog krajnjeg cilja, ali i svojih početaka – daleko ste stigli i cilj je tako blizu, zar ne? Samo napred!

Ljubav: Ako je ikako moguće – posvetite voljenoj osobi više pažnje i vremena i nemojte je/ga isključivati iz svojih planova. Slobodni pripadnici znaka uživaju u nečijoj pažnji – ali to ne žele da priznaju – zbog čega je tako?

Zdravlje: U odličnoj ste psiho-fizičkoj formi.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Pred Vama su mnogi poslovni izazovi što ne bi trebalo da Vas uplaši, već naprotiv – da Vas motiviše da se više trudite, da budete bolji u svom poslu i natera da sebi dokažete da za Vas prepreka nema.

Ljubav: Od voljene osobe ne dobijate baš signale koje očekujete – proverite ipak da to nije samo Vaš (pogrešan) utisak. Ako ste slobodni – skupite hrabrost i pokrenite dešavanja na svom ljubavom planu.

Zdravlje: Mogući bolovi u leđima – aktivirajte se i uvedite neke vežbe u svakodnevicu.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Možda ste postigli ono što ste zacrtali sebi – ali da li Vas je to zadovoljilo? Nemojte biti previše skromni kada je u pitanju karijera – grabite dalje, usavršavajte se i stalno stremite ka napretku.

Ljubav: Ukoliko ste u dužoj vezi ili braku nemojte dozvoliti da strast i ljubav padnu u drugi plan nego stalno radite na održavanju toga. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da se ponašaju malo spontanije.

Zdravlje: Mogući problemi sa stomakom – pazite šta jedete.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Rad u timu ili samostalni rad – svejedno morate dati sve od sebe, nemojte to zaboraviti. Uostalom – “zabušavanje” i ne liči na Vas, šta Vam se dešava?

Ljubav: Pojačana je emotivna osetljivost kod svih pripadnika znaka zbog čega bi mogli da dođe do naprasnih prekida odnosa sa nekim ljudima, dok će osobe u vezi ipak dobiti više razumevanja od voljene osobe.

Zdravlje: Glavobolja i nesanica mogu biti posledica stresa.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Dobra organizacija i pozitivan stav, ali i smirenost, dovešće Vas do cilja koji ste sebi zacrtali – zato nemojte da brinete unapred i da paranoišete! Uostalom, ako Vam treba – uvek ima ko će Vam pomoći.

Ljubav: Moguće su promene u vezi na koje bi trebalo da se naviknete što pre ili da otvoreno kažete voljenoj osobi šta Vam to tačno smeta. Ako ste slobodni – ne zalećite se u nešto novo.

Zdravlje: Potrebno Vam je više odmora.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Ukoliko sarađujete sa nekim ljudima iz inostranstva ili imate veći krug poslovnih partnera – postoji sve veća šansa da ćete uspešno savladati prepreke, čak i one koje se dese u poslednjem momentu.

Ljubav: Ukoliko ste imali problema na ljubavnom planu – bez obzira na to u kom ste statusu – možete se opustiti jer će se sve rešiti za tren oka – pod uslovom da o svemu tome budete u potpunosti iskreni, pre svega prema sebi.

Zdravlje: Potrebno Vam je više fizičkih aktivnosti.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Postoji mogućnost za promenama na poslovnom planu – zbog čega je jako važno da pokažete sve svoje veštine, među kojima je i prilagodljivost i fleksibilnost kada je to potrebno.

Ljubav: Ako ste u vezi – trebalo bi da se malo više angažujete oko nekih zajedničkih aktivnosti sa voljenom osobom. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo više da uživaju u svom statusu.

Zdravlje: Trebalo bi da razmislite o promeni načina ishrane.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Moguća su velika poslovna dešavanja – u skladu sa Vašom trenutnom situacijom. Za nezaposlene pripadnike znaka to može lako značiti neko angažovanje – u zavisnosti od toga šta traže.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka mogu sresti i upoznati zaista zanimljive ljude – ukoliko otputuju ili organizuju neku zabavu. Ako ste u vezi – poradite na boljoj komunikaciji sa voljenom osobom.

Zdravlje: Mogući problemi sa sinusima – možda bi trebalo da se obratite lekaru.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Ukoliko osetite da ste se “izgubili” u poslu i svim silnim obavezama – “spustite loptu”, usporite tempo i ohladite glavu. Panika i brzopletost neće Vam doneti rešenje za probleme.

Ljubav: Nemojte dozvoliti da neki spoljni utiču na Vaš odnos sa voljenom osobom ili poljulja sigurnost veze. Ako ste slobodni – bez obaveza uživajte u pažnji koju Vam mnogi pružaju.

Zdravlje: Možda je vreme da promenite način ishrane – pogotovo ako ste ne osećate dobro.

23/12/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments