Horoskop za subotu, 30. april 2016. godine

29/04/2016 21:00

Horoskop za subotu, 30. april 2016. godine

Dnevni horoskop – subotu, 30. april 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Kraj meseca je pravo vreme da sumirate svoje dosadašnje uspehe, kao i da napravite plan za dalji rad. Nemojte se obeshrabriti ako sve nije teklo po planu do sada – imate vremena da to ispravite.

Ljubav: Prijatno veče u zagrljaju partnera je ono o čemu maštate ceo dan. Slobodni pripadnici znaka imaju potrebu za upoznavanjem novih ljudi.

Zdravlje: U dobroj ste psiho-fizičkoj formi.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Kako vreme odmiče – Vi imate sve više posla koje ne možete da postignete. Zapitajte se da li ste previše obaveza sami sebi zadali i pokušajte da pronađete pomoć – obratite se kolegama.

Ljubav: Posvećeni ste parnteru i prilagođavate mu se. Ako ste slobodni – na vidiku je strasna veza, iako veoma komplikovana.

Zdravlje: Potrudite se da izbegavate potencijalno stresne situacije.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Rad u timu nije uvek tako lak kao što se čini. Potrudite se da među vama postoji bolja komunikacija kako nerazumevanje ne bi škodilo poslu.

Ljubav: Slobodni pripadici znaka drugima izgledaju hladno i nezainteresovano. Partner se trudi da Vam udovolji, a zajedničko vreme provodite u apsolutnoj harmoniji.

Zdravlje: Potrebna Vam je pshihička ravnoteža i izvor pozitivne energije.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Češće se oslanjajte na intuiciju, to je ono što će Vam pomoći da napredujete u poslu i donesete prave odluke koje će Vam doneti uspeh.

Ljubav: Poradite na odnosu sa partnerom. Sada sitne nesuglastice bi u budućnosti mogli da postanu veliki problemi. Ako ste slobodni – preuzimate stvar u svoje ruke!

Zdravlje: Izbegavajte jaku i začinjenu hranu.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Pred Vama se nalazi period kada ćete konačno moći malo da odahnete, ali nemojte se previše opuštati – već početkom narednog meseca bićete zatrpani novim obavezama.

Ljubav: Partner Vas opterećuje nekim beznačajnim pričama – imajte više strpljenja i ne započinjite bespotrebne rasprave. Slobodni predstavnici znaka daju nejasne signale osobi koja ih privlači.

Zdravlje: Okružite se ljudima sa kojima uživate i sa kojima ste opušteni.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Pokušavate da žonglirate sa više stvari i više obaveza. Iako deluje kao da uspevate – stanite na vreme pre nego što se sve ne raspadne.

Ljubav: Ako ste u vezi – imajte sluha za potrebe partnera. Neko Vam pruža dosta pažnje, što Vam prija iako niste zainteresovani.

Zdravlje: Bez većih promena. Dobro.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Konačno Vam izgleda kao da će se isplatiti sve što ste do sada radili, što Vas dodatno motiviše da radite još bolje i budete još produktivniji.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka nikako da shvate da je njihov potencijalni parnter neko koga već duže vreme znaju. U potpunosti ste posvećeni partneru i uživate u zajedničkim aktivnostima.

Zdravlje: Moguće glavobolje. Pijte više tečnosti.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Iako imate kapacitet da budete baš Vi ta osoba koja će pokrenuti sve i držati konce, ipak to ne želite da uradite. Svesni ste da će Vas to previše iscrpeti, a to Vam sada ne treba.

Ljubav: Osećate ljubomoru, iako niste sigurni da je osnovana. Slobodni pripadnici znaka mogu očekivati neki zanimljiv susret ili poziv.

Zdravlje: Uživajte u planovima sa porodicom ili prijateljima i ne mislite na svoje probleme.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Pokušajte da smanjite stres kom se izlažete svakodnevno na poslutako što ćete se bolje pripremiti za sve obaveze koje su pred Vama.

Ljubav: lobodni pripadnici znaka mogu izabrati pogrešnog partnera – koji se uopšte neće uklopiti u njihov život. Ako ste u vezi – uživate u harmoničnom periodu.

Zdravlje: Ne rasipajte svoju energiju na nevažne stvari ili ljude.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Svoj posao radite kako treba, što Vam daje vetar u leđa da nastavite. Naredni mesec Vam može doneti nove obaveze, ali i dodatni izvor zarade.

Ljubav: Osećate leptiriće u stomaku pri samoj pomisli na neku osobu – to može biti Vaš partner, a ako niste u vezi – ta osoba bi trebalo da zna kako se Vi osećate.

Zdravlje: Potrebno Vam je više rekreacije i fizičke aktivnosti.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Ako Vas posao prethodnog meseca nije previše zamarao – to je zato što ste unapredili svoje veštine. Nemojte prestajati da se usavršavate ako želite još bolje poslovne prilike.

Ljubav: Sa partnerom Vam je najvažnije da pronađete kompromis, što znači da morate da date više od sebe. Slobodni pripadnici znaka konačno pristaju na neki poziv, ali su idalje sumnjičavi.

Zdravlje: Potrebno Vam je više vitamina i tečnosti.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Novi mesec bi mogao da Vam donese nove poslovne mogućnosti ukoliko ste na to spremni. Odlučite se što pre – ponude Vam neće biti na raspolaganju zauvek.

Ljubav: Iako imate potrebu da se zaljubite – to se još uvek ne dešava. Ukoliko ste u vezi – pokrenite inicijativu i ne čekajte da to parnter uradi umesto Vas.

Zdravlje: Promenite način ishrane – pokušajte sa dijetalnim namirnicama.

 

29/04/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments