Horoskop za četvrtak, 2. jun 2016. godine

01/06/2016 21:00

Horoskop za četvrtak, 2. jun 2016. godine

Dnevni horoskop – četvrtak, 2. jun 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Nedostaje Vam energije i vremena kako biste ispunili sve što se pred sebe postavili. Možda ste precenili svoje sposobnosti, što nije razlog da se povučete ili odustanete.

Ljubav: Preispitujete svoju prošlost u nadi da će Vam to doneti odgovore na neka pitanja koja Vas trenutno muče. Ne ponavljajte neke greške od ranije.

Zdravlje: Posebno su Vam osetljivi zglobovi.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Radite više nego što biste trebali i preuzimate tuđe obaveze. To što možete da sve postignete nije razlog da to zaista i radite. Usporite tempo.

Ljubav: Ne uzimajte zdravo za gotovo sve što čujete od parntera. Doza sumnjičavosti na početku veze je potpuno na mestu. Ako ste u ozbiljnoj vezi – plovite mirnim morem.

Zdravlje: Dobrog ste zdravlja.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Još jednom ste se uverili da je najbolje kada radite sami. Nije da Vam nije potrebna pomoć, ali Vi znate kada da je tražite, a kada bi Vam saradnici samo smetali.

Ljubav: Pokušajte da obuzdate svoje emocije – potrebna Vam je hladna glava i prisebnost. Partner pokušava da Vas razume, ali mu to otežavate.

Zdravlje: Moguće migrene izazvane promenom vremena.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Čak iako Vam se nude određena partnerstva koja ste ranije priželjkivali – sada sumnjate da bi to bio dobar naredni korak u Vašem poslu. Ne brzajte sa poslovnim odlukama.

Ljubav: Ne možete da razumete baš sve partnerove odluke, ali nemojte ih shvatati lično. Ako ste sami – pokušajte da zaboravite prošlost i krenete dalje.

Zdravlje: U dobroj ste psiho-fizičkoj formi.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Ukopali ste se u gomilu bespotrebnih obaveza koje ste sami sebi zadali. Postavite prioritete kako biste se lakše izvukli.

Ljubav: Emotivno ste iscrpljeni, ali ne dozvolite da Vam to narušava odnos sa partnerom. Ako ste sami – nemate šta da izgubite ako probate da uspostavite kontakt ili nešto više sa nekim ko Vas je zaintrigirao.

Zdravlje: Uživajte u društvu dragih ljudi i zaboravite probleme.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Započeli ste period sa mnogo manje obaveza, ali opet nemate mnogo slobodnog vremena. Pokušajte bolje da se organizujete.

Ljubav: U potpunosti ste posvećeni partneru. Ako ste slobodni – obratite pažnju na neku osobu iz okruženja koja Vam se ranije sviđala.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Niste sigurni da ste na pravom putu, ali sada ne možete da odustanite. Završite to što ste počeli i verujte da će rezultati biti zadovoljavajući.

Ljubav: Ako ste spremni za neke promene u vezi – potrebno je da o tome razgovarate sa partnerom. Potrudite se da mu/joj to predstavite što je jasnije moguće. Slobodni predstavnici znaka mogu uskoro upoznati osobu koja će ih posebno zainteresovati.

Zdravlje: Neraspoloženje može da bude posledica umora.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Podsetite se koji su Vaši ciljevi i šta je sve potrebno da ih ostvarite. Ponekad je potebno žrtvovati slobodno vreme ili neke druge obaveze kako biste postigli željene rezultate.

Ljubav: Suviše burno reagujete na partnerove izjave i ponašanje. Imajte više strpljenja. Ukoliko ste sami pažnju Vam privlači neko iz prošlosti.

Zdravlje: Mogući stomačni problemi. Pazite šta jedete.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Nestrpljivi ste da započnete neke svoje planove, ali saradnici još uvek nisu spremni za rad. Prihvatite da tako funkcioniše timski rad – mora sve da se poklopi.

Ljubav: Isplanirajte neku lepu aktivnost sa voljenom osobom – prijaće vam. Ako ste sloboni – nemojte se ustručavati da pokažete naklonost.

Zdravlje: Osim iscrpljenosti – nemate nikakvih drugih problema.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: odite računa da sve uradite kako treba i nemojte zaobilaziti pravila. Neko od saradnika čeka na Vašu grešku.

Ljubav: Neko Vas intrigira već duže vreme, na Vama je da odlučite šta ćete preuzeti po tom pitanju. U vezi ste pomalo rezervisani, što zbunjuje parntera.

Zdravlje: Ako se osećate malaksalo – probajte da promenite ishranu i jedete više voća i povrća.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Multitasking nije uvek najbolji način da ispunite mnogobrojne poslovne obaveze. Potražite pomoć od nekoga u koga imate poverenje.

Ljubav: Nemate razlog za brigu i ljubomoru, ali se ipak tako osećate. Slobodni predstavnici znaka očekuju previše od novog poznanstva.

Zdravlje: Moguća glavobolja. Pijte više tečnosti.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Vaš dosadašnji tempo rada jednostavno više nije dovoljan. Uložite više truda i strpljenja u ono što radite ukoliko želite dobre rezultate u narednom periodu.

Ljubav: Slobodni pripadnici se jako trude da se nekome svide. U vezi ste opušteni i uživate u zajedničkim aktivnostima sa partnerom.

Zdravlje: Negativno razmišljanje i negativni stavovi samo crpe Vašu životnu eneriju.

01/06/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments