Horoskop za nedelju, 2. april 2017. godine

01/04/2017 21:00

Horoskop za nedelju, 2. april 2017. godine

Dnevni horoskop – nedelja, 2. april 2017. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Trebalo bi da iskoristite svaku priliku koja Vam se pruža da unapredite svoje veštine i svoja znanja u oblasti koja Vas interesuje ili kojoj se bavite kako biste sebi obezbedili siguran napredak i uspeh u karijeri.

Ljubav: Ako ste u vezi – trebalo bi da češće pokazujete svoje emocije voljenoj osobi. Slobodni pripadnici znaka ne bi trebalo da očajavaju jer će bolji dani u ljubavi za njih uskoro doći.

Zdravlje: Pravilna ishrana i dovoljno sna je najbolji način da zadržite svoje zdravlje.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Budite istrajni u svojim namerama, dosledni u svojim odlukama i spremni na naporan rad i trud – jer je to jedini način da uspete u poslu kojim se bavite i doživite napredak u karijeri kakvom se nadate.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi trebalo bi da sa voljenom osobom nađe kompromisna rešenja za neke probleme sa kojima se susreću. Ako ste slobodni – očekuje Vas zanimljivo poznanstvo na poslu ili (poslovnom) putovanju.

Zdravlje: Mislite pozitivno i tako će i biti.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Pored znanja i sposobnosti da svoj posao uradite bolje od drugih trebalo bi da poradite i na sposobnostima kao što su poslovna komunikacija ili snalaženje u novim poslovnim situacijama.

Ljubav: Ako ste u vezi – povremeno bi trebalo da odluke o značajnijim stvarima prepustite voljenoj osobi ili da do njih dođete zajedno. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da pripaze na svoja osećanja pre svega.

Zdravlje: Preventiva je najbolji način lečenja.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Iako možda u poslednje vreme sve ide “težim putem” – nemojte odustajati jer Vas uskoro očekuje lepo iznenađenje i dobre vesti vezane za posao i nove poslovne mogućnosti.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi bi trebalo da izbegavaju situacije koje mogu samo zakomplikovati odnos sa voljenom osobom. Ako ste slobodni – pustite da se stvari odvijaju spontano.

Zdravlje: Dobro se osećate.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Vreme je da počnete da više mislite o planovima za budućnost i da pravite planove za neke naredne korake u svojoj karijeri. To ne mora nužno da isključuje posao kojim se trenutno bavite.

Ljubav: Ako ste slobodni – sada je odličan period za započinjanje neke ozbiljnije veze ili barem pokušaja da se tako nešto desi. Pripadnici znaka koji su u vezi uživaju u harmoničnom odnosu sa voljenom osobom.

Zdravlje: Moguća alergijska reakcija ili prehlada.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Najbolje bi bilo da se postavite malo profesionalnije na radnom mestu i da u svoje poslove ne uplićete lične interese ili osećanja i mišljenja koja imate van posla. Isto to zahtevajte i od kolega, saradnika, partnera.

Ljubav: Ako ste u vezi – trebalo bi da zanemarite neke nesuglasice sa voljenom osobom i pokušate da uspostavite prijatniju atmosferu među vama. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo više da uživaju u svom statusu.

Zdravlje: Trebalo bi više da odmarate i da redovno spavate.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Iako možda trenutno poslovna situacija nije idealna ne bi trebalo da dižete ruke od svega jer sigurno postoji nešto što možete “spasiti” ili što Vam, uprkos svemu ipak ide od ruke.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka ne bi trebalo da odustaju od ideje da će pronaći sebi srodnu dušu ili nekoga sa kim će sve ići jednostavno i lako. Ako ste u vezi – pokušajte da povratite početnu svežinu u odnosu.

Zdravlje: Nemojte zapostavljati svoje zdravlje.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Neke promene na poslu ili mogućnost za promene u karijeri ne bi trebalo da Vas previše poremete i dekoncentrišu, kao ni da Vam promene cilj koji ste sebi zacrtali. Iskoristite situaciju tako da bude Vama od koristi.

Ljubav: Razmislite šta zaista osećate prema nekoj osobi koju smatrate prijateljem već duže vreme. Ako ste u vezi – budite spremni na neke promene i dugoročnije planiranje sa voljenom osobom.

Zdravlje: Dodatna fizička aktivnost će Vam prijati.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Nemojte dozvoliti da Vam neki lični problemi ili problemi u komunikaciji sa poslovnim saradnicima ili partnerima poremete napredak u karijeri i spreči Vas da maksimalno iskoristite svoje potencijale.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo više da se potrude oko osobe za koju su zainteresovani. Ako ste u vezi – nemojte zapostavljati potrebe i želje voljene osobe.

Zdravlje: Obratite više pažnje na način ishrane i namirnice koje unosite svakodnevno.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Pripazite samo da ne precenite svoje sposobnosti jer Vam to može doneti samo veći broj obaveza koje ne možete da ispunite, zbog čega ćete biti samo pod stresom. Srećom – imate kome da se obratite za pomoć.

Ljubav: Ako ste slobodni – ne bi trebalo da se emotivno previše upuštate u nešto što još uvek nije sigurno; opreznost će Vam pomoći da ostanete nepovređeni. Pripadnici znaka koji su u vezi uživaju u harmoniji.

Zdravlje: Pojačajte unos vitamina i zdravijih namirnica.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Kada radite ono što volite – ništa Vam nije problem, ali ne možete uvek birati samo posao ili obaveze koje volite, jer postoje i one koje moraju biti obavljene – srećom i u njima je moguće naći nešto u čemu ćete uživati.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi trebalo bi da više vremena odvoje za zajedničke aktivnosti sa voljenom osobom. Ako ste slobodni – zapitajte se da li je osoba za koju ste se zainteresovali zaista vredna vaše pažnje i vremena.

Zdravlje: Mogući bolovi u kostima i zglobovima.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Najbolji način da izbegnete dodatni stres u poslu jeste da redovno izvršavate svoje zadatke i da ne odlažete ništa što ne morate. Na ovaj način imaćete veće šanse da dobijete priliku za napredovanje i pomak u karijeri.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da budu svesni toga da je njihova sreća u njihovim rukama i zavisi od toga šta će preduzeti po tom pitanju. Ako ste u vezi – poradite na boljoj komunikaciji sa voljenom osobom.

Zdravlje: Većina zdravstvenih problema koje imate uzrokovani su stresom i hroničnim umorom.

01/04/2017 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments