Horoskop za četvrtak, 31. mart 2016. godine

30/03/2016 21:28

Horoskop za četvrtak, 31. mart 2016. godine

Dnevni horoskop – četvrtak, 31. mart 2016. godine

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Ukopali ste se u gomilu bespotrebnih obaveza koje ste sami sebi zadali. Postavite prioritete kako biste se lakše izvukli.

Ljubav: Ne možete da razumete baš sve partnerove odluke, ali nemojte ih shvatati lično. Ako ste sami – pokušajte da zaboravite prošlost i krenete dalje.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Niste sigurni da ste na pravom putu, ali sada ne možete da odustanite. Završite to što ste počeli i verujte da će rezultati biti zadovoljavajući.

Ljubav: Promenljivog ste raspoloženja, na šta najviše utiče partner. Slobodni pripadnici znaka ne bi trebali da gube vreme čekajući da se neka osoba promeni – to se neće desiti.

Zdravlje: Usporite tempo i uživajte u danu!


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Ono što ste zapostavljali neko vreme, sada je došlo na red. Nemojte više izbegavati svoje obaveze, nego ih rešite na vreme, pre nego što nastanu neki problemi.

Ljubav: Fokusirani ste na karijeru i posao, zbog čega Vaša veza trpi. Ako ste slobodni – to je zato što nemate vremena za vezu, a ne zato što ne želite to. Nađite vreme za sve!

Zdravlje: Proverite vid, možda je to uzrkok glavobolji.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Dan pred Vama je ispunjen pozitivnim komentarima na Vaš rad, što Vam posebno znači. Imate sve više motivacije što pozitivno utiče na posao.

Ljubav: Spontano upoznavanje sa nekom osobom može doneti mnogo više od prijateljstva. U vezi poradite na komunikaciji sa partnerom.

Zdravlje: Puni ste pozitivne energije, neka tako i ostane celog dana.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Otvaraju Vam se nove mogućnosti o kojima razmišljate već neko vreme. Ako se pitate da li je sada vreme za promene – to je već znak da jeste. Ne oklevajte.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka mogu očekivati poziv ili susret sa nekom osobom iz prošlosti. Ako ste u vezi – pazite šta pričate ako ne želite da povredite partnera.

Zdravlje: U dobroj ste psiho-fizičkoj formi.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Zahvaljujući saradnicima, konačno uspevate da nađete rešenje za neke poslovne probleme i nastavite sa napretkom.

Ljubav: Emotivno ste iscrpljeni, ali ne dozvolite da Vam to narušava odnos sa partnerom. Ako ste sami – nemate šta da izgubite ako probate da uspostavite kontakt ili nešto više sa nekim ko Vas je zaintrigirao.

Zdravlje: Mogući problemi sa sinusima, pazite se prehlade.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Sputava Vas osećaj da nešto nekome dugujete jer ste zatražili pomoć. Razrešite ovaj problem razgovorom i nastavite sa svojim poslom na miru.

Ljubav: U potpunosti ste posvećeni partneru. Ako ste slobodni – obratite pažnju na neku osobu iz okruženja koja Vam se ranije sviđala.

Zdravlje: Jedite manje začinjenu hranu i unostite više vitamina.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Započeli ste period sa mnogo manje obaveza, ali opet nemate mnogo slobodnog vremena. Pokušajte bolje da se organizujete.

Ljubav: Uživate u vremenu koje provodite sa partnerom, sada više nego ikada! Ako ste slobodni – nemojte spuštati svoje kriterijume ni po koju cenu.

Zdravlje: Uživajte u društvu dragih ljudi i zaboravite probleme.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Najbolje bi bilo da iskoristite sada sve što možete, jer ne znate kada će Vam se opet pružiti takve mogućnosti. Ako treba – rizikujte i budite sigurni u svoje odluke.

Ljubav: Podelite sa partnerom sve što Vas muči. Imajte više poverenja u Vašu vezu i partnerove savete. Slobodni predstavici znaka nisu sigurni u svoja osećanja.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe, pazite šta jedete.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Imate osećaj da Vaš posao stagnira, ali to je dobro – pogotovo posle svih turbolencija koje ste prošli kako bi se našli tu gde ste sada.

Ljubav: Vaša nervoza i negativnost utiču i na partnerovo raspoloženje. Ako ste sami – nemojte se pretvarati da ste nešto što niste kako biste se svideli nekome.

Zdravlje: Bol u leđima i zglobovima. Više se odmarajte.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Sve što ste do sada uložili u posao – isplatilo se. Pazite da i ubuduće donosite tako promišljene odluke, jer bi, u suprotnom, sve do sada moglo biti uzalud.

Ljubav: Puni ste optimizma, što je Vašem partneru posebno potrebno. Ako ste slobodni ne gubite nadu da ćete uskoro naći ljubav svog života.

Zdravlje: Čuvajte energiju za stvari koje volite.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Kraj meseca je odlično vreme za sumiranje dosadašnjeg uspeha, kao i za pravljenje planova za naredni period. Znate koliko je organizacija važna.

Ljubav: Moguće svađe sa partnerom, ali oko stvari koje su rešive. Spustite loptu i pokušajte da razgovarate. Ako ste sami – moguć je tajanstveni susret sa jednom posebnom osobom.

Zdravlje: Potrebno Vam je više sna.

 

30/03/2016 21:28

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments