Horoskop za sredu, 8. februar 2017. godine

07/02/2017 21:00

Horoskop za sredu, 8. februar 2017. godine

Dnevni horoskop – sreda, 8. februar 2017. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Veoma je važno da se u karijeri vodite pravim vrednostima i da ne odustajete lako od svojih principa i standarda. To je jedini način da se zaista istaknete i pokažete u najboljem svetlu.

Ljubav: Ako ste u vezi – uživajte u harmoničnom odnosu koji imate sa voljenom osobom. Slobodni pripadnici znaka ne bi trebalo da se zaleću i očekuju previše od nekog nedavnog poznanstva.

Zdravlje: Mogući bolovi u leđima i vratnom delu kičme.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Da biste napredovali u karijeri ili svojoj profesiji potrebno je da postavljate ciljeve koje ćete malo po malo ispunjavati i tako ispratiti napredak i dobiti dodatnu motivaciju da nastavite.

Ljubav: Povremeno nerazumevanje sa voljenom osobom ne bi trebalo da bude razlog za svađu. Pokušajte da budete jasniji. Ako ste slobodni – vrlo je moguće da propuštate nečije signale.

Zdravlje: Osim hroničnog umora – sve je u redu sa Vašim zdravljem.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Pred Vama su nove prilike za promenu karijere, posla ili jednostavno prilike za napredak i sticanje novih veština. Iskoristite sve što Vam se nudi kako bi unapredili svoje znanje.

Ljubav: Nemojte dozvoliti da se neko sa strane meša u Vaš odnos sa voljenom osobom. Ako ste slobodni – trebalo bi da se ponašate spontanije u društvu osobe za koju ste zainteresovani.

Zdravlje: Dobro se osećate.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Potrudite se da ispratite sve promene u poslovnom okruženju koji će možda uskoro biti sve više. Važno je da pokažete svoju sposobnost prilagođavanja različitim situacijama.

Ljubav: Bez obzira na to u kom ste ljubavnom statusu – vreme je da preispitate svoja osećanja kako biste mogli da donesete najbolju odluku za budućnost. Ako ste u vezi to može biti odluka o nekoj ozbiljnijoj promeni.

Zdravlje: Potrebno Vam je više zdravih navika.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: U svom poslu ne biste smeli dopustiti neke brzoplete odluke ili nepromišljenje poteze – pogotovo ako želite da uskoro vidite rezultate rada kojima se nadate. Savet nekoga ko je iskusniji Vam može biti koristan.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka mogu pronaći ljubav u poslovnom okruženju ili na nekom putovanju. Ako ste u vezi – poradite na komunikaciji sa voljenom osobom kako ne bi došlo do nesporazuma.

Zdravlje: Obratite više pažnje na ishranu.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Ukoliko niste zadovoljni razvitkom svoje karijere ili Vam se čini da više ne napredujete – trebalo bi da potražite pomoć od nekog prijatelja ili da se udružite sa nekim u koga imate poverenja.

Ljubav: Ako ste u vezi – sada je vreme za pravljenje nekih ozbiljnijih planova za budućnost sa voljenom osobom. Slobodni pripadnici znaka svojim šarmom nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Zdravlje: Mogući manji zdravstveni problemi prolaznog tipa.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Među važnijim poslovnim vrednostima jedne osobe svakako je sposobnost rada u timu kada je to potrebno – zato bi trebalo da poradite na tome ukoliko smatrate da Vam to nije jača strana.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi trebalo bi češće da otvoreno razgovaraju sa partnerom/partnerkom. Ako ste slobodni – možda bi trebalo da prihvatite taj poziv na piće ili druženje.

Zdravlje: Odvojite više vremena za aktivnosti koje Vas opuštaju i u kojima uživate.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Potrudite se da svoju energiju ne razmećete i ne trošite na nevažne stvari, nego da na osnovu liste prioriteta pokušajte da rešavate one najvažnije probleme prvo kako nešto ne biste propustili.

Ljubav: Ukoliko postoje neki problemi u vezi – rešavajte ih što pre – dok još postoji šansa za to. Ako ste slobodni – ne propuštajte priliku da osobi koja Vam se dopada pokažete kako se osećate.

Zdravlje: U odličnoj ste psiho-fizičkoj formi.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Multitasking Vam nije jača strana, bar ne u ovom trenutku – zato bi bilo bolje da se opredelite za jedan posao i da se njemu posvetite dok ga ne dovršite kako biste bili sigurni da ste izbegli greške.

Ljubav: Nemojte se previše truditi oko nekoga ko očigledno nije zainteresovan za Vas. Ako ste u vezi – trebalo bi češće da inicirate zajedničke aktivnosti sa voljenom osobom.

Zdravlje: Pojačajte unos vitamina kako biste sačuvali imunitet.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Ako želite da priliku koju ste konačno dobili iskoristite na pravi način, pogotovo ako bi trebalo da se istaknete svojim umećem, važno je da ostanete smireni i budete profesionalni pre svega.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da se pre svega suoče sa svojim emocijama pre nego što se prepuste nekoj novoj ljubavi. Ako ste u vezi – imajte više poverenja u voljenu osobu.

Zdravlje: Potrudite se da izbegnete potencijalno stresne situacije.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Imajte više samopouzdanja kada je Vaša karijera u pitanju. Ako ste zaboravili koliko vredite i koliko ste sposobni samo se prisetite kakav ste put prešli da biste se našli tu gde ste sada.

Ljubav: Ako niste u vezi a želeli biste da se to promeni – trebalo bi prvo da budete sigurni u to šta zapravo želite od nove veze. Pripadnici znaka koji su u vezi očekuju previše od voljene osobe.

Zdravlje: Kvalitetnije koristite svoje slobodni vreme.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Ukoliko ste spremni za dodatno angažovanje, trebalo bi da budete svesni toga da će Vam to oduzeti više vremena nego inače. Ipak – verujte da će Vam se to višestruko isplatiti.

Ljubav: Prema voljenoj osobi bi trebalo da se ophodite sa više poštovanja i razumevanja. Slobodni pripadnici znaka ne bi trebalo da se previše zaleću i da očekuju previše od samo početka upoznavanja sa osobom koja Vam se dopada.

Zdravlje: Posvetite više vremena svojim hobijima.

07/02/2017 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments