Horoskop za sredu, 7. septembar 2016. godine

06/09/2016 21:00

Horoskop za sredu, 7. septembar 2016. godine

Dnevni horoskop – sreda, 7. septembar 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Postoji mogućnost da će se problemi javiti usled vaše iscrpljenosti, ali izdržite još malo i iskoristite poslednji atom snage – jer nakon toga sledi period odmora i zaslužene bezbrižnosti.

Ljubav: Imate potrebu za više nežnosti – otvoreno to recite voljenoj osobi. Ako ste slobodni – trebalo bi da se pokrenete jer Vam pasivnost neće doneti novo poznanstvo ili nešto više od toga, ma koliko Vi to želeli.

Zdravlje: Mogući problemi sa nesanicom. Pronađite način da se opustite pred spavanje – u tome Vam mogu pomoći topla kupka ili neki biljni čaj.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Ako sve svoje obaveze, koje će se samo nizati, predstavite sebi kao izazov, a njihovo obavljanje kao takmičenje – ovo može biti jako zanimljiv period za Vas. Uostalom – kroz iskustvo ćete mnogo toga naučiti.

Ljubav: Pred Vama su lepi trenuci sa voljenom osobom. Slobodni pripadnici znaka mogu očekivati zanimlivo poznanstvo povezano sa nekim od prijatelja ili sa poslom.

Zdravlje: Ako imate višak kilograma – sad je pravi trenutak da počnete toga da se rešavate.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Period mirnoće u poslu (ukoliko ga je bilo) završava se odjednom – a poslovnih obaveza ćete imati sve više. Naravno, Vi se tome radujete jer znate da to može biti samo dobro po Vas, ali ako osetite zamor – zatražite pomoć.

Ljubav: Pokušajte da u vezu vratite malo one strasti sa početka i osvežite je kako biste oboje uživali više. Ako ste slobodni – nemojte se terati ni na šta, za sve postoji vreme, možda bi trebalo da Vi sada budete sami.

Zdravlje: Proverite krvnu sliku i ojačajte imunitet boljom ishranom.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Ukoliko već duže vreme govorite o promeni i novom poslu – možda je konačno došao trenutak da sa priče pređete na delo i prihvatite neku od prilika koje Vam se pružaju, a ako ih nema – da se iskrenije potrudite da ih nađete.

Ljubav: Spontanost i opuštenost je ono što posebno volite kod partnera/partnerke, jer je to ono što Vam je sad potrebno. Ako ste slobodni – tražite srodnu dušu tamo gde biste i sami voleli da budete.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije ili prehlada. Pripazite se.


LavLav (23. jul – 22. avugust)

Posao: Ma koliko ponosni bili – ponekad je jednostavno neophodno zatražiti pomoć, a Vi sigurno imate nekoga kome bi to bilo čak i zadovoljstvo. Kad ovo shvatite imaćete više uspeha i u poslu.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi mogli očekivati povratak neke osobe – za koju su mislili da je deo prošlosti. Ako ste u vezi – nemojte više odlagati neki važan razgovor koji morate obaviti sa partnerom/partnerkom.

Zdravlje: Bolovi u leđima i vratu posledica su manjka fizičke aktivnosti.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Uspeh u poslu neće Vam doneti samo Vaše perfektno obavljanje svih obaveza koje se pred Vas stave – veoma je važno i imati dobru komunikaciju sa saradnicima, kolegama, a pre svega sa nadređenim – poradite na tome.

Ljubav: Partner/partnerka jednostavno zna kako da Vam ugodi u svakoj prilici – ne zaboravite to da uzvratite na svoj način. Ako ste slobodni – budite slobodni da vreme provodite sa osobom čije Vam društvo prija više nego bilo koga drugog.

Zdravlje: Potrebno Vam je više sna – nemojte to sebi uskraćivati.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Zapitajte se da li je problem na poslu – zaista potekao iz nekih poslovnih razloga ili je za tu situaciju krivo nešto drugo – na primer neki problem lične prirode? Nemojte to sebi dopuštati, veoma je važno da održite profesionalnost po kojoj ste prepoznatljivi.

Ljubav: To što postoje ljubomorni ljudi – ne znači da bi trebalo da skivate svoju zaljubljenost bez obzira na to da li ste sa tom osobom u vezi ili samo to želite da budete.

Zdravlje: Odvojite više vremena za ljude sa kojima se dugo niste videli ili sa kojima inače volite da se družite.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Naravno da Vam se može desiti da pogrešite, ali to nije razlog zbog kog bi trebalo da se povučete sa neke pozicije ili da prestanete da se borite za sebe i uspeh svoje karijere.

Ljubav: Ono što može da Vam napravi problem u ljubavi jeste Vaša ljubomora. Ako toga niste svesni – trebalo bi da porazmislite o tome, a ako već znate da je to problem – trudite se više da to spustate i “izlečite”.

Zdravlje: Glavobolja može biti posledica nestabilnog krvnog pritiska ili promene vremena, Više odmarajte.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Nemojte biti lenji – i kada dođe do nekih važnijih poslova proverite sve dva puta, pogotovo ako je reč o nekim dokumentima ili ugovorima. Sekund “ušteđenog” vremena Vas može puno koštati kasnije.

Ljubav: Ako ste slobodni – moguća kratka avantura sa nekim iz prošlosti, ali nemojte očekivati više od toga. Ako ste u vezi – stvari teku po planu, nemojte ništa brinuti i paranoisati.

Zdravlje: Smanjen apetit može biti posledica nezdravog života ili hroničnog umora.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Neke stvari se ipak ne dešavaju slučajno – ma koliko to Vama tako izgledalo. Prisetite se usluga koje ste učinili, napora koji ste uložili učeći i radeći – pa postoji ipak nešto što ste zaslužili!

Ljubav: U ljubavi uvek možete očekivati neočekivano, pa čak i da se zaljubite u osobu koju prvi put vidite. Pripadnici znaka koji su u vezi uživaju u harmoniji i skladu sa voljenom osobom.

Zdravlje: Bolovi u kolenima – budite malo pažljiviji u svojim aktivnostima.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Ne zaboravite na svoje komunikacijske veštine i iskoristite ih u pregovorima ili nagovaranjima i nemojte određene neuspehe ili odbijanja prihvatati previše lično – to je ipak samo posao.

Ljubav: Ako ste slobodni – razmislite šta Vam u ljubavi nije podložno kompromisu i nemojte popuštati u tome. Pripadnici znaka koji su u vezi bi mogli biti malo otvoreniji i iskreniji prema voljenoj osobi.

Zdravlje: Nalazite se u odličnoj psiho-fizičkoj formi.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Iznenađujete ljude iz svog poslovnog okruženja količinom energije i motivacijom za rad. Međutim, trebalo bi malo da se “prištedite” kako biste izdržali i napore koji Vas tek očekuju.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka često menjaju raspoloženje i emocije čime šalju nejasne signale osobi za koju su zainteresovani. Ako ste u vezi – pristanite i na kompromis ako je to cena izbegavanja duge rasprave.

Zdravlje: Moguća prehlada.

06/09/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments