Horoskop za sredu, 16. novembar 2016. godine

16/11/2016 12:41

Horoskop za sredu, 16. novembar 2016. godine

Dnevni horoskop – sreda, 16. novembar 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Iako se Vama ne čini tako – ali nalazite se na prekretnici u svojoj karijeri. Potrudite se da iskoristite maksimum iz situacije u kojoj se nalazite kako bi Vam kasnije bilo lakše da nastavite.

Ljubav: Nemojte davati previše značaja trenutno negativnoj situaciji u vezi – to je samo odraz Vašeg neraspoloženja. Ako ste slobodni – uživajte u svom statusu i nemojte donositi nikakve nagle odluke.

Zdravlje: Pokušajte da promenite ishranu i nađete nešto što Vam više odgovara i prija.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Postoji mogućnost da će zbog Vaše negativnosti poslovi početi da se odvijaju u drugačijem smeru od onoga što ste očekivali – trebalo bi da pripazite i promenite stav pre nego što sve ode u nepovrat.

Ljubav: Moguća lošija komunikacija sa voljenom osobom – što se može promeniti samo ako Vi pristanete na neki kompromis. Slobodni pripadnici znaka očekuju previše od nedavnog poznanstva.

Zdravlje: Potrebno Vam je više odmora.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Ne dozvolite da Vas neke obaveze lične prirode ometu u poslovima koje ste započeli. Ako želite da uspete i dođete do cilja koji ste sebi zacrtali – sada je vreme da zapnete i date sve od sebe.

Ljubav: Nemojte prikrivati svoje emocije ili mišljenje od voljene osobe – imajte više poverenja i otvoreno recite šta Vam smeta. Ako ste slobodni – vreme je da se pokrenete i napravite taj prvi korak.

Zdravlje: Moguća glavobolja.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Ako želite da nametnete svoje ideje i način rada – trebalo bi da pokušate neki drugi pristup. Ne reaguju svi podjednako na nametanje uslova i podelu poslova, zato morate imati bolju taktiku.

Ljubav: Sa voljenom osobom se ne slažete oko nekih sitnica, što nije razlog da se raspravljate – prihvatite to tako kako jeste. Ako ste slobodni – nemojte spuštati kriterijume koje imate.

Zdravlje: Potrebno Vam je više fizičke aktivnosti kako biste ostali zdravi i u formi.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Iako možda Vaš posao zahteva individualnost i samostalnost, nemojte se ustručavati da zatražite pomoć kada Vam je potrebna. Ako ste u potrazi za poslom – slede dobre vesti.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da pripaze sa kim flertuju i koga žele da osvoje, kako im se to ne bi obilo o glavu. Ako ste u vezi – posvetite više vremena voljenoj osobi.

Zdravlje: Moguća prehlada ili problemi sa sinusima.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Na poslu Vas očekuju neke promene – to može značiti unapređenje, promena radnog mesta ili dodatne obaveze i odgovornosti koje ćete dobiti. U svakom slučaju – dajte sebi vremena da se naviknete.

Ljubav: Sada nije najbolje vreme da započinjete neke rasprave sa voljenom osobom – ostavite to za period kada budete bolje raspoloženi. Ako ste slobodni – sada je odličan period za promenu statusa.

Zdravlje: Odvojite više vremena za stvari koje Vas opuštaju i u kojima uživate.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Pokušajte da izbalansirate svoje raspoloženje i da ne reagujete impulsivno u nekim poslovnim situacijama jer bi to moglo veoma nepovoljno da se odrazi po Vaš posao i dalji napredak.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka se previše interesuju za osobu koju ne poznaju dovoljno – pazite da se ne razočarate. Ako ste u vezi – uživajte u idiličnoj atmosferi koja vlada među vama.

Zdravlje: Bolje iskoristite slobodno vreme.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Ako se pred Vama nalaze neki poslovi koji zahtevaju sklapanje ugovora – nemojte to više odlagati. Ovo je odličan period za postizanje partnerstva i započinjanje poslova koji će Vam doneti više prihoda.

Ljubav: Nemojte dozovliti da išta iskomplikuje Vaš ljubavni život – bez obzira na to u kakvom ste ljubavnom statusu. Vi inače uvek držite svoje emocije pod kontrolom, ali to Vam je sada malo otežano.

Zdravlje: Unosite više vitamina i pravilnije se hranite.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Za napredak u Vašem poslu potrebno je da napravite bolji plan, da se oslonite na ljude od poverenja i radite punom parom dok ne stignete do cilja. Imate više samopouzdanja, kao i poverenja u svoje saradnike.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da budu pažljiviji prilikom upoznavanja, a ni više taktičnosti ne bi bilo loše. Ako ste u vezi – potrudite se da se komunikacija sa voljenom osobom popravi.

Zdravlje: Nađite način da se izborite sa svakodnevnim stresom.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Dajte sebi više vremena da se priviknete na neke nove uslove rada ili nove obaveze koje imate. Nemojte prerano da odustajete ili izgubite entizijazam koji Vas inače pokreće da napredujete.

Ljubav: Sa voljenom osobom uspevate da povratite strast i ljubav koja je bila na početku vaše veze – sada je potrebno to održavati. Ako ste slobodni – pokušajte da budete malo spontaniji i opušteniji prilikom upoznavanja.

Zdravlje: Možda je vreme da proverite vid – pogotovo ako imate češće glavobolje.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Kada nešto sebi zacrtate – ne odustajete dok to ne dobijete ili dok do toga ne dođete. Vaš agresivan pristup poslu i obvavezama nekad nailazi na nerazumevanje od strane kolega, ali nemojte da Vas to sputava.

Ljubav: Vaša impulsivnost mogla bi da poremeti trenutnu harmoniju u vezi – zato bi trebalo da budete malo pažljiviji. Ako ste slobodni – nemojte zbog straha od odbijanja da ni ne pokušavate da osvojite osobu koja Vam se dopada.

Zdravlje: Izbegavajte jaku i tešku hranu.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Multitasking nije uvek najbolji način da na vreme završite sve svoje obaveze. Bolje bi bilo da napravite plan i spisak prioriteta, pa da se fokusirate na jedan posao – sve dok ga ne obavite i tek onda pređete na drugi.

Ljubav: Voljenoj osobi je nekad potrebno više podrške sa Vaše strane, pa nemojte to da previdite. Ako ste slobodni – zapitajte se da li ste uopšte spremni za neku ozbiljniju vezu u ovom trenutku.

Zdravlje: Bilo bi dobro da posetite lekara i saznate uzrok svojim zdravstvenim problemima.

16/11/2016 12:41

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments