Horoskop za utorak, 28. jun 2016. godine

27/06/2016 21:00

Horoskop za utorak, 28. jun 2016. godine

Dnevni horoskop – utorak, 28. jun 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Ukoliko Vam se čini da Vam novac samo klizi iz ruku – potrebno je da obratite dodatnu pažnju na svoje finansije. Nemojte dozvoliti da se situacija otrgne kontroli.

Ljubav: Ako ste u vezi – da li ste se zapitali zbog čega ste ljubomorni i na koga? Slobodni pripadnici znaka uživaju u svom statusu.

Zdravlje: Izvor pojačanog stresa je finansijska situacija u kojoj se nalazite.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Imate osećaj da ne možete da se oslonite ni na koga od svojih kolega ili saradnika. Porazgovarajte sa njima i pokušajte da rešite ovaj problem kako posao ne bi ispaštao.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka imaju osećaj da su konačno spremni za neku ozbiljniju vezu, što im može doneti i zanimljivo iskustvo. U vezi je potrebno da budete malo otvoreniji, pogotovo ako je u pitanju neki problem.

Zdravlje: Ne dozvoljavajte ljudima da Vas “zaraze” svojom negativnošću.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: To što situaciju u kojoj se nalazite tumačite onako kako ste razumeli – ne mora da znači da je zaista tako. Svaka priča ima (bar) dve strane.

Ljubav: Ako ste duže van veze – svesni ste koliko je prvi korak težak, ali ako se odabrali pravu osobu – nemojte čekati više. Partner je malo odsutan, nemojte mu zameriti.

Zdravlje: Moguća nesanica izazvana stresom. Pokušajte da se opustite.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Ponekad radite više nego što bi trebalo – niste dužni da Vi ispravljate tuđe greške i obavljate sve što drugi nisu stigli. Posvetite se samo svom poslu.

Ljubav: Ukoliko ste u bilo kakvoj emotivnoj dilemi, vreme je da se malo distancirate od svega i dobro razmislite. Odgovor je u Vama.

Zdravlje: Unosite više tečnosti i vitamina.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Stagnacija na poslu samo je znak da sve teče kako treba. Nemojte tražiti problem tamo gde ga nema, nego uživajte u plodovima svog rada.

Ljubav: Voljena osoba je uvek tu da Vam pomogne, imajte više poverenja u partnera. Ako ste sami – razmislite šta znači taj poziv za kafu od nekoga koga ste smatrali prijateljem.

Zdravlje: Nađite vremena za svoj hobi i usmerite svoju kreativnu energiju u nešto u čemu zaista uživate.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Pronađite način da svoj posao završite što bolje bez mnogo priče. Postoje neke situacije u kojima ćete morati pokazati toleranciju, kako biste izbegli konflikt sa saradnicima.

Ljubav: Nalazite se u emotivnom zanosu. Prema partneru ste posebno pažljivi, a ako ste slobodni – neko novo poznanstvo bi moglo da izraste u nešto više.

Zdravlje: Iskoristite vreme koje imate za uživanje u društvu voljenih osoba.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Imate potrebu da nametnete svoja paravila, ali ne znate kako to da učinite. Imajte više hrabrosti da napravite taj korak koji može sve promeniti – u Vašu korist.

Ljubav: Trudite se da podržite partnera iako ne verujete u potpunosti u njegov uspeh. Slobodni predstavnici znaka mogu sresti neku značajnu osobu iz njihove prošlosti.

Zdravlje: Moguće migrene. Pijte više tečnosti.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: To što na posao krećete sa pozitivnim stavom u velikoj meri Vam može pomoći da rešite probleme koji su se nagomilali. Prihvatite pomoć saradnika.

Ljubav: Osećate emotivnu stabilost, što Vam daje dodatno samopouzdanje u vezi. Slobodni predstavnici znaka neuspešno pokušavaju da privuku nečiju pažnju.

Zdravlje: Uskladite svoje potrebe sa realnim mogućnostima.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Vaše samopouzdanje i veštine su ono što pokreće ceo Vaš tim. Saradnicima ste desna ruka i oslonac šta god da je u pitanju.

Ljubav: Partneru nedostajete – pronađite više vremena za zajedničke aktivnosti. Ako ste slobodni – nemojte da Vam posao bude izgovor što nemate hrabrosti da izađete i upoznate nekoga.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Ako se fizički ne osećate dobro – nemojte se forsirati, samo ćete pogoršati situaciju. Ako je problem u motivaciji – pokušajte da sagledate širu sliku i prisetite se konačnog cilja.

Ljubav: Neko je posebno zainteresovan za Vas – što Vam naravno prija. Sa partnerom se razumete bolje nego ikad i konačno osećate da napredujete.

Zdravlje: Negativno razmišljanje i negativni stavovi samo crpe Vašu životnu eneriju.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Mogući su nesporazumi sa nekim saradnicima. Potrudite se da to što pre rešite, kako se ne bi odrazilo na Vaš posao.

Ljubav: Pokušajte da u vezi sve probleme rešite razgovorom, nemojte biti tvrdoglavi. Slobodni pripadnici mogu očekivati neke lepe vesti ili promene!

Zdravlje: Bez većih promena.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Morate znati kako da se prilagodite novim uslovima i da ponekad pristanete i na kompromis – morate ponekad i dati da biste dobili.

Ljubav: Vaša impulsivnost s vremena na vreme pravi bespotrebnu tenziju u vezi. Ako ste sami – prijatelji pokušavaju da Vam pronađu savršenog partnera, ali im Vi u tome ni malo ne pomažete.

Zdravlje: Vodite više računa o zdravlju, pravilno jedite i redovno spavajte.

27/06/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments