Horoskop za nedelju, 7. avgust 2016. godine

06/08/2016 21:00

Horoskop za nedelju, 7. avgust 2016. godine

Dnevni horoskop – nedelja, 7. avgust 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: U poslu nema mesta za inat ili osvetu – bar ne na način na koji se prema Vama neki ljudi postavljaju. U svakom slučaju – nemojte se “spuštati” na tuđ nivo – zadržite dostojanstvo, ali i branite sebe i svoj rad kad god za to ima potrebe.

Ljubav: Probajte da pronađete neku sredinu ili kompromis sa partnerom – to je uvek najbolje rešenje. Ako ste slobodni – leto je odličan period za pronalaženje nove ljubavi, ali koliko će trajati – to zavisi od Vas.

Zdravlje: Pronađite više vremena za svoje hobije i stvari koje Vas opuštaju i u kojima uživate.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Na poslovnom planu možete očekivati različita iznenađenja ili neke potpuno neočekivane obrte. U svakom slučaju – biće i prijatnih i neprijatnih situacija, ali bitno je da ne odustajete i ne održite entuzijazam.

Ljubav: Ukoliko ste u kraćoj vezi ili nadomak jedne – nemojte previše nada polagati, kako ne biste bili povređeni ukoliko se izjalovi. Pripadnici znaka koji su u dužoj vezi mogu konačno osetiti potrebu za nekim narednim korakom.

Zdravlje: Razmislite o odlasku kod zubara – dok je još prevencija u pitanju.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Još uvek je sve mirno, tj. trebalo bi da se pripremite na burna dešavanja u poslovnom svetu. To ne mora nužno značiti ništa loše, ali biće dosta oscilacija i promena na koje ćete morate da se naviknete za kratko vreme.

Ljubav: Postoji mogućnost da se sa partnerom ne razumete ili jednostavno dođe do nesporazuma oko sitnice – ne pravite “frku” oko toga. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da razmisle o ponudi koju su nedavno dobili.

Zdravlje: Mogući problemi sa stomak – pripazite šta jedete.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Ako se osećate usporeno i jednostavno ne možete da pratite tempo koji ste sebi postavili – zdržite određenu dnevnu rutinu dok ne prevaziđete ovaj problem – to se dešava svima.

Ljubav: Vi niste svemogući i nepogrešivi – a to bi trebalo da zna i Vaš partner/partnerka. Uostalom i na Vama je da se izvinete kad treba. Slobodni pripadnici znaka su konačno spremni za emotivnu promenu koja im sledi.

Zdravlje: Posvetite malo više vremena samo sebi.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Ako se pripemate za važan posao, sastanak ili nešto tome slično – ne zaboravite koliko je ponekad važan prvi utisak i poradite na tome, ipak bi trebalo da sebe, svoje veštine i znanje predstavite na najbolji mogući način.

Ljubav: Ako niste u vezi – ljubav bi mogla da Vam se pojavi kad se najmanje nadate – i Vi tu ništa ne možete! Pripadnici znaka koji su u vezi bi trebalo da razmisle o kompromisima na koje pristaju i preispitaju neke svoje odluke.

Zdravlje: Pokušajte da promenite ishranu i prilagodite je svojim potrebama.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Jednostavno – ima Vas svuda! Ako ste već prihvatili toliko posla onda je važno da znate da se i drugi oslanjaju na Vas, Vaš rad i znanje, pa samim tim nema ni povlačenja.

Ljubav: Sve su prilike da ćete u narednom periodu uživati u ljubavi – bez obzira na to da li ste sami ili u dugoj, stabilnoj vezi. Jednostavno – strast i ljubav će se rasplamsati.

Zdravlje: Potrebno Vam je više odmora.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Postoji mogućnost da će baš ova nedelja sa sobom doneti mnoge promene u Vašem poslu – da li ćete konačno doneti neku važnu odluku ili će se prilike promeniti – to zavisi od položaja u kom ste trenutno i šta želite.

Ljubav: Ako Vam je zaista važna veza u kojoj se trenutno nalazite – nemojte birati način na koji ćete je zaštititi. Isto važi i za one koji se zaljubljuju u neku osobu – učinite sve da je osvojite!

Zdravlje: Pripazite na imunitet i trudite se da ga održavate jakim.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Važno je biti pripremljen i na neke neuspehe ili poteškoće u poslu, pogotovo ako ste nešto nedavno započeli. Vaša želja i entuzijazam ne smeju nestati prilikom prvih “loših” vesti.

Ljubav: Iako se često kaže da u ljubavi nema mesta za razum, ali ponekad je potrebno i promišljeno donositi neke ljubavne odluke – bez obzira na to da li ste u vezi ili ne.

Zdravlje: Za zdravstvene probleme koje imate najbolje bi bilo da se obratite lekaru i dobijete potrebnu negu – pre nego što se iskomplikuje.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Ako želite da nastavite na putu ka uspehu, veoma je važno da ostanete požrtvovani svom radu i da ne pravite neke nagle, nepromišljene pokrete kako se stvari ne bi iskomplikovale.

Ljubav: Ako postoje neke nerazjašnjene stvari između Vas i partnera/partnerke, najbolje bi bilo da to što pre rešite i poštedite sebe nepotrebne svađe ili neprijatnosti. Slobodni pripadnici znaka s razlogom sumnjaju u svoja osećanja.

Zdravlje: Moguća nervoza ili preosetljivosti – što je najverovatnije posledica stresa i umora.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Postoji mogućnost dodatne zarade – u vidu honorarnih poslova ili prekovremenog rada, što je samo odraz poverenja vaših saradnika ili nadređenih u Vas.

Ljubav: Ako imate potrebu da preispitujete partnerske odnose – onda bi trebalo da to uradite malo objektivnije. Slobodni pripadnici znaka se boje da će ostati sami, a ne vide kome su “zapali za oko”.

Zdravlje: Svoje slobodno vreme iskoristite za uživanje i opuštanje – to je ono što Vam je potrebno više od sna.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Sada je najvažnije da postavite prioritete i napravite plan, kako Vam svaka ideja koja Vam padne na pamet – ne bi zvučala kao odlična i samo Vas poremetila i odvukla sa puta kojim ste krenuli.

Ljubav: Trebalo bi malo više da se skoncentrišete na svoj odnos sa voljenom osobom i posvetite joj/mu više vremena. Ako niste u vezi – vreme je da počnete više da izlazite i malo promenite “ekipu”.

Zdravlje: Glavobolja može biti samo reakcija na promenu vremena.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Iako se sve odvija onako kako ste zamislili i isplanirali – Vi ste ipak pod stresom, u grču i neverici. Vreme je da se opustite i shvatite da držite sve konce u svojim rukama i da je sve u redu. Uživajte u svom uspehu!

Ljubav: Slobodni pripripadnici znaka se previše preispituju i oslanjaju na prošlost – vreme je da se krene dalje! Ako ste u vezi – Vi i vaš partner/partnerka ste na nekom testu koji će pokazati da li ste “na istoj talasnoj dužini”.

Zdravlje: Ako ste imali nekih zdravstvenih problema, potrebno je da se dodatno čuvate kako se ne bi ponovili.

06/08/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments