Horoskop za petak, 9. decembar 2016. godine

08/12/2016 21:00

Horoskop za petak, 9. decembar 2016. godine

Dnevni horoskop – petak, 9. decembar 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Ne može se reći da ste u potpunosti zadovoljni poslovnom situacijom u kojoj se nalazitem zbog čega bi trebalo ili da promenite sve iz korena ili pokušate da izmenite neke aspekte svog poslovanja.

Ljubav: Imajte malo više empatije kada je partner u pitanju – možda ima neke probleme na poslu ili slično kojima ne želi da Vas opterećuje – bar ne još uvek. Ako ste slobodni i zaljubljeni – dobro razmotrite svoj naredni korak.

Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Najbolje bi bilo da uspostavite malo korektniji odnos sa osobama sa kojima sarađujete ili bi trebalo da počnete da sarađujete. Svesni ste toga da je i komunikacija veoma važan deo poslovanja.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo još malo da taje o svojim emocijama pogotovo ukoliko nisu u potpunosti sigurni u njih. Ako ste u vezi ovo je odličan period za pravljenje nekih zajedničkih planova.

Zdravlje: Nemojte zapuštati svoje zdravlje i rešavajte sve probleme sa zdravljem na vreme.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Ako niste zadovoljni kako se neki poslovni planovi odvijaju možda je potrebno da napravite nove planove – verujte da je to manje gubljenje vremena ako odmah uradite nego da sačekate da vidite rezultate koji nisu dobri.

Ljubav: Trebalo bi više da saznate o osobi za koju ste zainteresovani pre nego što se upustite u nešto ozbiljnije. Ako ste u vezi – poklanjajte više pažnje i vremena voljenoj osobi koja se ponekad oseća zapostavljeno.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Imate dovoljno energije, entuzijazma, volje i optimizma da uradite šta god želite – zato iskoristite ovaj period u životu za razlličite važne projekte – započnite nešto novo, poradite na svojim veštinama, unapredite svoju karijeru.

Ljubav: Voljena osoba ponekad ima i previše razumevanja za Vas – nemojte to zloupotrebljavati. Ako ste slobodni – nemojte previše impulsivno da reagujete i donosite ishitrene odluke u ljubavi.

Zdravlje: Potrebno Vam je više odmora i kvalitetnog sna.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Ako zaista želite da se pokažete pred svojim kolegama, saradnicima, partnerima – onda bi trebalo da zauzmete bolji i pozitivniji stav o trenutnoj situaciji i prethodno sve dobro isplanirate.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u ozbiljnijoj vezi ili braku mogu očekivati samo lepe vesti i lepa dešavanja na ljubavnom planu. Ako ste slobodni – za sreću i bezbižnost u ljubavi moraćete ipak malo da se potrudite.

Zdravlje: Pripazite na ishranu – kako zbog zdravlja, tako i zbog linije.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Veoma je važno da budete skoncentrisani i fokusirani na svoj posao. Nema potrebe da pravite greške zbog nepažnje jer će Vam kasnije biti samo teže da ih ispravite. Za nezaposlene moguće neke lepe vesti.

Ljubav: Bez obzira na to u kom ste statusu – trebalo bi da obratite više pažnje na svoje emocije i da ih na pravi način kanališete i iskazujete. Pre svega – važno je da prema sebi budete iskreni, pa onda i prema drugima.

Zdravlje: Moguće glavobolje ili problemi sa sinusima.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Vreme je da prestanete da sumnjate u sebe i svoje sposobnosti. Niste ni nesposobni ni neiskusni – kada mislite da niste dorasli svom poslu to je samo zato što Vam je samopouzdanje u padu – uradite nešto povodom toga!

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka ne bi trebalo da pristaju na kompromise još pre nego što započnu neku ozbiljniju vezu. Ukoliko ste već u vezi – pokušajte da nađete više vremena za neke zajedničke aktivnosti.

Zdravlje: Posvetite više vremena svojim hobijima.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Nemojte rasipati svoju energiju na obavljanje stvari koje su van Vašeg plana ili nemaju uticaj na razvoj Vaše karijere – onako kako ste sami zacrtali. Posvetite se prioritetima i nemojte zaboravljati na svoj krajnji cilj.

Ljubav: Postoji mogućnost za neke nesporazume i nesuglasice sa voljenom osobom – ali sve se to može reštiti ukoliko bar jedno od vas dvoje “spusti loptu”. Ako ste slobodni – potrebno je da budete opušteniji i spontaniji.

Zdravlje: Nemojte dozvoliti da Vam iko kvari raspoloženje.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Za Vama je period težih pregovora ili nekih neprijatnih situacija u poslovnom aspektu. Bitno je da nastavite hladne glave i gledate unapred – kako biste zaista i napredovali.

Ljubav: Možda ne postoji neko ko Vas je zainteresovao – ali to će se ubrzo promeniti. Ako ste u vezi – trudite se da sa voljenom osobom što češće neđete kompromisno rešenje za sve probleme.

Zdravlje: Trebalo bi da promenite način ishrane ili barem pojačate unos vitamina.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Kada imate pozitivan stav o stvarima koje Vas okružuju – to će Vam se i dešavati. Na poslu se stvari konačno rešavaju – što ne znači da bi trebalo da se opuštate, već naprotiv!

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka ne bi trebalo da se tako lako prepuštaju strastima i burnim dešavanjima u ljubavnom životu. Pripadnici znaka koji su u vezi trebalo bi češće da pokazuju svoju ljubav!

Zdravlje: Slobodno vreme provedite u nekoj opuštajućoj atmosferi sa dragim ljudima.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Pred Vama su promene kojima ste se nadili i na kojima ste radili, sada je potrebo da se što pre na to naviknete i nastavite svoj put ka uspehu i krajnjem cilju u svojoj karijeri. Sreća će Vas pratiti duž celog puta – ništa ne brinite!

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka zbog manjaka samopouzdanja ne rade ništa kako bi promenili svoj status. Ako ste u vezi – nemojte zaboraviti da se na svakom odnosu mora raditi redovno.

Zdravlje: Uvedite neke fizičke aktivnosti u svoju svakodnevicu.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Ako ste do sada naporno radili – mogli biste malo da se opustite, a ako ste u mogućnosti – i da uzmete neki slobodan dan. Ukoliko ste u potrazi za poslom – potrudite se da ga tražite na pravom mestu.

Ljubav: Ukoliko ste tek izašli iz neke veze koja je duže trajala – trebalo bi prvo malo sebi da se posvetite pre nego što “uletite” u nešto novo. Ako ste u vezi – češće osluškujte potrebe voljene osobe.

Zdravlje: Mogući problemi sa stomakom – prolaznog tipa.

08/12/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments