Horoskop za ponedeljak, 2. maj 2016. godine

01/05/2016 21:00

Horoskop za ponedeljak, 2. maj 2016. godine

Dnevni horoskop – ponedeljak, 2. maj 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Dodatna motivacija i želja za uspehom pomažu Vam da se snađete u različitim situacijama i da sve što ste isplanirali završite što pre.

Ljubav: U vezi uživate u zajedničkom vremenu sa partnerom. Zapitajte se da li je Vaše mišljenje o nekoj osobi dovoljno objektivno ili ste u zabludi?

Zdravlje: Nađite vremena za svoj hobi i usmerite svoju kreativnu energiju u nešto u čemu zaista uživate.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: U narednom periodu možete očekivati dosta uspeha, zahvaljujući Vašoj praktičnosti, vrednom trudu i dobrim planovima koje se napravili i kojih se pridržavate.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka ne primećuju nečiju pažnju. Prati Vas romantično raspoloženje, zbog čega ćete posebno uživati u partnerovom društvu.

Zdravlje: Sačuvajte pozitivnu energiju i dobro raspoloženje.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Ukoliko osetite manjak koncentracije i energije – nemojte to sebi zamerati. Pokušajte da se fokusirate na samo jedan poslovni zadatak kako biste bili što produktivniji.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo konačno da se prepuste svojim željama i pokušaju da ih ostvare. Ako ste u vezi – izbegavajte konflikt sa partnerom, kako to ne bi eskaliralo u nešto veće.

Zdravlje: Potreban Vam je redovan san i odmor.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Puni ste kreativne energije – što je posebno značajno ako se bavite nekom vrstom umetnosti ili drugim individualnim radom. Oslanjajte se na svoje instinkte i sposobnosti.

Ljubav: Partner Vas opasipa pažnjom i ljubavlju – uzvratite istom merom. Slobodni pripadnici znaka možda očekuju nemoguće od neke osobe.

Zdravlje: Mogući problemi sa stomakom – pripazite na ishranu.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: U narednom periodu možete se susresti sa različitim poteškoćama i preprekama. Potrebno je da znate kako da napravite kompromis, a da ne budete na gubitku.

Ljubav: Monotonija u vezi se može rešiti nekim zajedničkim planom – budite Vi inicijator toga. U Vaš život se vraća neko iz prošlosti, ali ovo možda nije najbolji trenutak da započinjete nešto ozbiljno.

Zdravlje: U odličnoj ste psiho-fizičkoj formi.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Na poslovnom planu možete očekivati iznenadni napredak. Sav dosadašnji uložen trud konačno daje rezultatekakvim ste se nadali.

Ljubav: Uživate u to malo zajedničkog vremena sa partnerom. Ako ste sami – ovo je odličan period za novi početak.

Zdravlje: Ne dozvolite da tuđe (loše) raspoloženje utiče na Vas


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Ne možete živeti od stare slave. Došli su novi poslovni izazovi koje je potrebno rešiti i pokazati sve to o čemu pričate. Dela su jača od reči.

Ljubav: Ne pokušavajte da promenite partnerovo mišljenje – pokušajte da nađete zajedničko rešenje. Slobodni pripadnici znaka mogu uskoro upoznati nekoga ko će ih zainteresovati i opčini svojim šarmom.

Zdravlje: Potreban Vam je predah i kraći odmor – nemojte čekati vikend za to.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Puni ste radnog elena i stalno sebi zadajete neke nove zadatke. Ovo je odličan period za Vaš lični, ali i profesionalni napredak i razvoj!

Ljubav: Srećni ste zbog činjenice da partneru uvek možete da se obratite – takvoj sigurnosti ste oduvek težili. Ako ste slobodni – imate problema sa izražavanjem osećanja.

Zdravlje: Potrudite se da nađete više vremena samo za sebe.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Zacrtali ste sebi neki cilj – sada je vreme za red, rad i disciplinu! Nemojte odustajati čak i ako Vam se učini da je to nemoguća misija!

Ljubav: Sa partnerom imate neke planove – oko kojih ste se jedva složili! Slobodni pripadnici znaka ne mogu da se smire i stalno traže “neku novu žrtvu”.

Zdravlje: Pravilna ishrana je najbolji način da sačuvate imunitet.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Zamarate se tuđim mišljenjem, umesto da se samo posvetite poslu i date sve od sebe. Ne dozvolite da Vam nebitne stvari remete koncentraciju.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka se nalaze u poziciji da mogu da biraju. Ako ste u vezi – pronađite više vremena za partnera.

Zdravlje: Usporite tempo i uživajte u danu!


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Pozitivan stav je sve što Vam trenutno nedostaje. Napravili ste plan, radili ste naporno, sada budite strpljivi i čekajte rezultate svog rada.

Ljubav: Partneru je potrebna Vaša podrška, a ne kritika. Ako ste sami – uživate u društvu neke osobe prema kojoj ipak nešto osećate.

Zdravlje: Problemi sa pritiskom ili vidom mogu biti uzrok povremenim glavoboljama.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Nemojte paničiti ako ne stižete sve da uradite odjednom. Važno je da se opustite, ohladite glavu i krenete u rešavanje problema korak po korak.

Ljubav: Slobodni pripadnici uživaju u svom statusu i neobavezno flertuju. Imate osećaj da sa partnerom nešto nije u redu, ali ne možete da shvatite o čemu se radi. Budite otvoreni i iskreno razgovarajte.

Zdravlje: Mogući problemi sa pritiskom.

01/05/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments