Horoskop za četvrtak, 26. maj 2016. godine

25/05/2016 21:00

Horoskop za četvrtak, 26. maj 2016. godine

Dnevni horoskop – četvrtak, 26. maj 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Posvećeni ste poslu, što sigurno neće proći nezapaženo od strane nadređenih ili kolega. Vremenom bi to moglo da Vam donese unapređenje ili novu funkciju za koju su potrebni ljudi kao što ste Vi.

Ljubav: Ako imate ne raščišćena posla sa nekim – sada je vreme za jedan ozbiljan i otvoren razgovor. U vezi ste Vi ta osoba koja se uvek trudi i daje sve od sebe, ali verujte da partner to zna da ceni.

Zdravlje: Moguća glavobolja zbog promene vremena.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Odgovornost je nešto što dolazi sa poslom i šta ne možete nikako izbeći – pogotovo ako želite da napredujete u svom poslu. Zato je najbolje da to tako prihvatite i “odrastete”. Uostalom, na taj način ćete dobiti i više poštovanja od saradnika i kolega.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka žele da se skrase – ali sada nije najpogodniji period za to. U vezi ste Vi ta osoba koja se uvek trudi i daje sve od sebe, ali verujte da partner to zna da ceni.

Zdravlje: Popodnevna dremka će Vam dobro doći.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Uspevate da “isterate” pravdu i ispunite sve svoje planove – bez obzira na to koliko je delovalo nemoguće i koliko su svi mislili da nećete uspeti.

Ljubav: Ako želite novu vezu – budite potpuno sigurni da ste raščistili svoju prošlost. Pripadnici znaka koji su u vezi rade sve da usreće partnera – što je ponekad malo teži zadatak.

Zdravlje: Potrebno Vam je više odmora.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Zacrtali ste sebi neke ciljeve i sada tvrdoglavo ne odustajete. Ne zaboravite da je nekad potrebno i prilagoditi se novonastalim situacijama zarad postizanja cilja i uspeha.

Ljubav: U vezi sve rešavate nekim prećutnim dogovorom, ali pazite da Vam se to ne obije o glavu. Ipak nekad proverite šta o tome partner zaista misli. Slobodni pripadnici znaka se mogu “opeći” u ljubavi.

Zdravlje: Veoma važan deo zdravlja je i pravila i redovna ishrana.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Vaša samokritičnost konačno je dala rezultate kakvim se i Vi sami ponosite. Međutim, trebalo bi da budete malo opušteniji, jer ne može sve uvek biti savršeno – postoji više faktora na koje Vi sami ne možete uticati.

Ljubav: Ako ste slobodni – obratite pažnju na neku osobu iz svog okruženja koja želi da Vam skrene pažnju. Pripadnike znaka koji su u vezi očekuje period apsolutne harmonije sa partnerom.

Zdravlje: Moguć pad imuniteta. Jedite više svežeg voća.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Uglavnom ste realni kada je u pitanju posao i poslovne obaveze. U narednom periodu se mogu dogoditi neke iznenadne promene – zato je važno da ostanete smireni i staloženi.

Ljubav: Konačno uspevate da realizujete neke planove sa partnerom o kojima zajedno maštate već duže vreme. Ako ste sami – ne ustručavajte se da pokažete svoje iskrene emocije.

Zdravlje: U dobroj ste psiho-fizičkoj formi.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Podsetite se koji su Vaši ciljevi i šta je sve potrebno da ih ostvarite. Ponekad je potebno žrtvovati slobodno vreme ili neke druge obaveze kako biste postigli željene rezultate.

Ljubav: Zbog posla možda zapostavljate partnera. Potrudite se da mu/joj to nadoknadite što pre. Slobodni pripadnici znaka se teže odlučuju na prvi korak.

Zdravlje: Stres može da se manifestuje i kroz nesanicu i manjak apetita.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: S obzirom da najčešće Vi dominirate u svom poslovnom okruženju – od Vas se očekuje i najviše. Međutim, ponekad Vam je potreban odmor, pa se potrudite da nađete nekoga sa kim ćete podeliti sve obaveze.

Ljubav: Ako ste u vezi – uživate u pažnji koju Vam pruža partner i u zajedničkom planiranju budućnost. Slobodni pripadnici znaka žele da se skrase – ali sada nije najpogodniji period za to.

Zdravlje: Čuvajte energiju za stvari u kojima zaista uživate.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Ako ste u ovom periodu previše angažovani – ne gubite živce i strpljenje, dugoočekivani i zasluženi odmor se bliži – mogli biste već da počnete sa planovima.

Ljubav: Sinhronizacija i razumevanje je ono što trenutno odlikuje Vašu vezu. Uživajte u periodu harmonije. Ako ste sami – nemojte nesmotreno započinjati novu vezu.

Zdravlje: Neraspoloženje može da bude posledica umora.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Nemate vremena za gubljenje. Sebi ste zadali velike ciljeve koji se neće ispuniti sami od sebe. Potrebno je da budete skoncentrisani i da u narednom periodu mnoge stvari podredite poslu.

Ljubav: Turbolentan period na ljubavnom planu očekuje sve jarčeve koji nisu sigurni u svoja osećanja, bez obzira da li su u vezi ili ne. Dajte sebi vremena da shvatite kako se zaista osećate pre nego što donesete odluku.

Zdravlje: Izbegavajte sve potencijalno stresne situacije.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Ne dozvolite da Vas uhvati panika ukoliko niste još sve svoje poslovne obaveze uradili. Udahnite duboko i prionite na posao – to je jedini način da ste rešite na vreme.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka često donose ishitrene odluke. Ako ste u vezi – trebalo bi da češće pristanete na kompromis kada su u pitanju neke zajedničke odluke.

Zdravlje: Trebalo bi da uvedete neke zdravije navike i rituale.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Bliži se kraj još jednog meseca. Zaustavite se na trenutak i “pročešljajte” šta ste sve uspeli da uradite, a šta se još od obaveza nalazi pred Vama. Na ovaj način dobićete dodatnu motivaciju da nastavite dalje ka svom cilju.

Ljubav: Ako ste spremni za neke promene u vezi – potrebno je da o tome razgovarate sa partnerom. Potrudite se da mu/joj to predstavite što je jasnije moguće. Slobodni predstavnici znaka mogu uskoro upoznati osobu koja će ih posebno zainteresovati.

Zdravlje: Moguće glavobolje ili malaksalost. Više se odmarajte.

25/05/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments