Horoskop za četvrtak, 19. januar 2017. godine

18/01/2017 21:00

Horoskop za četvrtak, 19. januar 2017. godine

Dnevni horoskop – četvrtak, 19. januar 2017. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Promene na poslovnom planu mogu se odnositi na promenu dosadašnjih dogovora, nove uslove rada, pa čak i nove pozicije – unapređenje ili promena radnog mesta. Važno je da se što pre adaptirate!

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka ne bi trebalo da čekaju na neki poseban znak od osobe za koju su zainteresovani – u ljubavi je ipak potrebno i malo hrabrosti. Ako ste u vezi – negujte harmoničan odnos sa voljenom osobom.

Zdravlje: Iskoristite slobodno vreme za kreativne aktivnosti.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Ukoliko naiđete na neke preporeke ili blokade na poslu ili u karijeri – nemojte biti tvrdoglavi. Nekad je potrebno da popustite kako biste zapravo “izgurali svoje” i dobili ono što želite.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi trebalo bi da obrate više pažnje na potrebe i želje voljene osobe. Ako ste slobodni – nemojte dozvoliti da na Vaše budete izmanipulisani od strane neke osobe.

Zdravlje: Potrebno Vam je više sna i odmora.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Uvek je bolje da budete spremni na to da će Vam određene poslovne obaveze oduzeti više vremena – pogotovo ako imate plan rada koji morate pratiti ili više obaveza koje morate završiti.

Ljubav: Pripadnici znaka koji nisu u vezi trebalo bi da se malo opuste i prepuste flertu – bez nekih obaveza. Ako ste u vezi – posvetite više vremena zajedničkim aktivnostima sa voljenom osobom.

Zdravlje: Obratite više pažnje na sve znake koje Vam daje telo – i nemojte ih zanemativati.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Važno je da imate entuzijazma i želje za rad i napredak – jer u suprotnom ništa nećete uspeti da “izgurate” do kraja, odnosno – željenih rezultata neće ni biti. Ipak – budite realni i nemojte očekivati da će sve ići lagano.

Ljubav: Vaše razočarenje voljenom osobom možda proističe iz toga što niste otvoreno pričali o Vašim očekivanjima – niko ne može da Vam čita misli. Ako ste slobodni – uživajte u svom statusu.

Zdravlje: Mogući problemi sa stomakom – prolaznog tipa.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Do sada ste se trudili da završite neke poslove koje ste zapostavili, ali trebalo bi da pronađete vreme i za pravljenje novih planova koje bi trebalo da ispunite u nekom narednom periodu.

Ljubav: Mali znaci pažnje voljenoj osobi mogu značiti puno – pa se potrudite da budete kreativni i romantični. Ako ste slobodni – red je da Vi napravite neki potez koji može promeniti odnos sa osobom za koju ste zainteresovani.

Zdravlje: Dobro se osećate.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: To što do nekih rezultata nećete doći tako lako ne znači da nisu vredni truda. Ne zaboravite da na svom putu ka uspehu uvek imate kome da se obratite za pomoć ukoliko Vam ona bude potrebna.

Ljubav: Trebalo bi da pokažete više razumevanja za voljenu osobu, ali i podrške. Slobodni pripadnici znaka ne bi trebalo da se zaleću u neku novu vezu – pogotovo ukoliko nisu u potpunosti sigurni u svoje emocije.

Zdravlje: Unosite više vitaina i tečnosti kako biste održali imunitet jakim.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Ukoliko posao kojim se bavite podrazumeva svakodnevnu interakciju sa većim brojem ljudi – potrudite se da maksimalno budete profesionalni i nemojte ništa što se na poslu desi shvatiti lično.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka sumnjaju u nečije namere – možda biste mogli da se obratite prijatelju za savet. Ako ste u vezi – budite sigurni da na voljenu osobu možete da se u potpunosti oslonite.

Zdravlje: Moguća prehlada.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Najvažnije je da Vi svoj deo posla i dogovora izvršite i pokažete da ste pravi profesionalac – a za tuđe poslove, obaveze i ponašanje ne bi trebalo da marite – sem ako direktno ne utiče na Vaš posao.

Ljubav: Za sada u vezi sve ide onakako kako ste zamišljali da će biti – uživajte u tom periodu i trudite se da uradite sve da potraje. Ako ste slobodni – ne bi trebalo da spuštate svoje kriterijume kada je odabir partnera u pitanju.

Zdravlje: Izbegavajte negativne ljude i situacije u kojima biste mogli da se osećate loše.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Ukoliko budete dovoljno odgovorni i dobro organizovani – možete izbeći dodatni stres koji dolazi sa gomilanjem posla. Ako već ne možete sve da uradite sami – zatražite pomoć od osobe od poverenja.

Ljubav: Ako ste slobodni – od Vas zavisi u kom smeru će ići upoznavanje sa nekom potpuno novom osobom u Vašem životu. Pripadnici znaka koji su u vezi plove mirnim ljubavnim vodama.

Zdravlje: Nesanica može biti posledica nervoze – trebalo bi da se opustite.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Nemojte unapred da brinete o nekim poslovima ili obavezama koje ćete imati nego se samo dobro pripremite – pogotovo ako već znate šta Vas očekuje. Nezaposlenima slede dobre vesti!

Ljubav: Ako voljena osoba ima neke svoje lične probleme – pokušajte da pomognete ili barem da ne smetate. Slobodni pripadnici znaka ne bi trebalo da očekuju previše od nedavnog poznanstva.

Zdravlje: Hronična glavobolja može biti posledica manjka sna – nemojte čekati vikend za odmor.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Iskoristite svaki trenutak i svaku priliku da unapredite svoje veštine i steknete nova znanja – jer nikad ne znate šta Vam to može doneti. Isto važi i za nova poznanstva i nove ljude iz Vašeg poslovnog okruženja.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka se vrlo lako mogu zainteresovati za osobu koju su nedavno upoznali preko prijatelja ili u poslovnom okruženju. Ako ste u vezi – poradite na boljoj komunikaciji sa voljenom osobom.

Zdravlje: U odličnoj ste psiho-fizičkoj formi.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Ako niste zadovoljno onim što trenutno imate ili poslovnom situacijom u kojoj se trenutno nalazite – za početak dajte još jednu priliku svemu, a tek onda počnite da razmišljate o nekoj značajnijoj promeni.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka svojim šarmom uspevaju da osvoje koga hoće. Ako ste u vezi – voljena osoba se može osećati zapostaljeno ukoliko ste preokupirani poslom ili nekim drugim obavezama.

Zdravlje: Mogući bolovi u leđima i vratu.

18/01/2017 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments