Horoskop za petak, 25. mart 2016. godine

25/03/2016 00:58

Horoskop za petak, 25. mart 2016. godine

Dnevni horoskop – petak, 25. mart 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Dobro bi Vam došla izolacija i rad u samoći, ali to trenutno sebi ne možete da priuštite. Ipak, pokušajte da se barem u mislima osamite na radnom mestu.

Ljubav: Partner Vas opterećuje nekim beznačajnim pričama. Slodobni pripadnici znaka maštaju o svojoj novoj simpatiji.

Zdravlje: Poradite na boljoj cirkulaciji.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Iako zarađujete dovoljno, dolazite u situaciju da Vam fali novca. Obratite pažnju na lične finansije – novac Vam samo prolazi kroz ruke.

Ljubav: Deluje Vam kao da je neka osoba iz prošlosti baš ono što Vam je potrebno. Ako ste u vezi uživate u svim blagodetima ljubavi sa partnerom.

Zdravlje: Bolovi u zglobovima. Uvedite neke lagane vežbe u raspored – prijaće Vam.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Očekuje Vas miran i naizgled savršen dan na poslu. Ipak, nemojte se previše opuštati kako se obaveze ne bi otrgle kontroli.

Ljubav: Osećate neku setu i blagu nostalgiju za prošlim vremenima. Partner to ne može da razume i postaje ljubomoran, a ako ste sami – zapitajte se ko Vam zaista nedostaje.

Zdravlje: Promenite način ishrane – pokušajte sa dijetalnim namirnicama.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Posao cveta, ali to Vama ne donosi previše sadisfakcije – kako na ličnom tako i na finansijskom polju. Ipak – nemojte posustajati.

Ljubav: Slobodni predstavnici znaka daju nejasne signale osobi koja ih privlači. Ako ste u vezi – imajte sluha za potrebe partnera.

Zdravlje: Potrebni su Vam ljudi koji Vas usrećuju.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Svesni ste svojih kvaliteta i veština i ne brinete o poslu. Sve polako dolazi na svoje – baš onako kako ste planirali.

Ljubav: Neko Vam pruža dosta pažnje, što Vam prija iako niste zainteresovani. Partner ima potrebu da Vam objašnjava sve svoje postupke – nemojte biti toliko strogi.

Zdravlje: Spustite loptu i posvetite više vremena sebi.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Imate toliko ideja da jednostavno ne stižete sve ni da ih oblikujete, a kamoli da ih realizujete. Zapišite ih i čekajte odgovarajuće vreme kako biste ih pokrenuli.

Ljubav: Prijatno veče u zagrljaju partnera je sve ono o čemu maštate ceo dan. Slobodni pripadnici znaka imaju potrebu za upoznavanjem novih ljudi.

Zdravlje: Zadržite pozitivan stav.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Postoji mogućnosti za boljom finansijskom situacijom. U svakom slučaju – čekajte da se to desi pre nego što isplanirate šta ćete sa “svim tim parama”.

Ljubav: Nemojte dozvoliti da Vaša neodlučnost pokvari planove koje ste mogli imati sa partnerom. Ukoliko ste slobodni – preispitujete se kako bi shvatili u čemu je problem.

Zdravlje: Potrebna Vam je relaksacija, ali više emotivna i psihička.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Iako imate kapacitet da budete baš Vi ta osoba koja će pokrenuti sve i držati konce, jednsotavno to ne želite da uradite. Svesni ste da će Vas to previše iscrpeti, a to Vam sada ne treba.

Ljubav: Ako ste slobodni – iskoristite svoje lepo raspoloženje i potrebu za zavođenjem. Škorpije u vezi uživaju sa svojom voljenom osobom.

Zdravlje: Proverite krvnu sliku.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Imate potrebu da promenite nešto, što često može predstavljati riskantan potez. Zaobiđite takve odluke danas i sačekajte pravo vreme za promene.

Ljubav: Neko Vas je potpuno oborio s nogu. Ako ste u vezi, potrudite se da organizujete nešto što možete zajedno sa parnterom da radite – razbijte ustaljenu svakodnevicu.

Zdravlje: Moguć bol u leđima. Budite aktivniji.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Pokušavate da žonglirate sa više stvari. Iako deluje kao da uspevate – stanite na vreme pre nego što se sve ne raspadne.

Ljubav: Nemate potrebu da se dokazujete niti da nekoga šarmirate. Zauzeti predstavnici znaka imaju velike planove sa partnerom.

Zdravlje: Napravite opuštajuću kupku koja će Vas u potpunosti relaksirati.


VodolijaVodolija (20. janar – 19. februar)

Posao: Možda Vam je ipak potrebna pomoć, iako to ne želite da priznate. Potrebno je da shvatite da je i sposobnost rada u timu nešto što se uči.

Ljubav: Dopada Vam se osoba za koju niste sigurni da je uopšte dobra za Vas. Vodolije se u vezi osećaju zapostavljeno, iako to nije slučaj.

Zdravlje: Nemojte se opterećivati nebitnim stvarima.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Dobra organizacija je ono što krasi Vaše poslovanje. To je i ono što Vaši saradnici najviše cene kod Vas jer mogu u potpunosti da se pouzdaju u Vašu efikasnost.

Ljubav: Obuzdajte svoj karakter i emocije kako ne biste započeli nepotrebnu svađu sa voljenom osobom. Ako ste slobodni prijatelji pokušavaju da Vam “nameste” nekoga.

Zdravlje: Bez većih promena. Dobro.

 

25/03/2016 00:58

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments