Horoskop za ponedeljak, 27. mart 2017. godine

26/03/2017 21:00

Horoskop za ponedeljak, 27. mart 2017. godine

Dnevni horoskop – ponedeljak, 27. mart 2017. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Ponekad stvari nisu onakve kakve Vam se čine ili jednostavno rezultati rada i trude pokažu nešto čemu se niste nadali. Nemojte gubiti nadu da je moguće da popravite greške i nastavite putem uspeha.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi trebalo bi da pronađu način da poprave komunikaciju sa voljenom osobom. Ako ste slobodni – nemojte gubiti samopouzdanje ili nadu u ljubav.

Zdravlje: Pojačajte unos vitamina kako biste održali imunitet jakim.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Prihvatite da je svaka prilika za rad – prilika i za dalji napredak ili za učenje nekih novih veština, što će Vam sigurno biti od koristi u karijeri. Uostalom, vremena se menjaju sve brže i brže, a Vi morate pratiti trendove.

Ljubav: Ako ste u vezi – sada je odličan period za pravljenje nekih dugoročniji planova sa voljenom osobom. Slobodni pripadnici znaka bi mogli uskoro da upoznaju neku zanimljivu osobu – na poslu ili među starim društvom.

Zdravlje: Dobro se osećate.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Da biste postigli veći uspeh ili da biste sve što je potrebno uradili na vreme i dobro morate se posvetiti samo tome i pokušati da ostale obaveze i aktivnosti svedete na minimum ili izbegnete na neko vreme, ako je moguće.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi bi trebalo češće da iniciraju neke zajedničke aktivnosti sa voljenom osobom. Ako ste slobodni – nemojte odustajati od ideje da osvojite osobu za koju ste zainteresovani – vredi pokušati!

Zdravlje: Posvetite više vremena sebi.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Ukoliko se bavite nekim individualnim radom ili je Vaš posao vezan za veći broj ljudi – nemojte dozvoliti da postanete sujetni jer će Vam to samo narušiti ugled koji se mukotrpno sticali do sada.

Ljubav: Ako ste u vezi – trebalo bi da imate više sluha za potrebe partnera. Pripadnici znaka koji su slobodni ne bi trebalo da se zaleću u neku novu vezu, pogotovo ako nisu sigurni u svoje emocije.

Zdravlje: Moguća prehlada ili problemi sa sinusima.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Postoje dani kada Vam jednostavno ništa ne ide od ruke, što ne znači da bi trebalo da prestanete da se trudite, ali i ako ništa ne uspete – to ne znači da je dan propao. Nemojte biti tako strogi prema sebi!

Ljubav: Ako ste slobodni – uživajte u svom statusu i neobaveznom flertu. Pripadnici znaka koji su u vezi možda očekuju previše od voljene osobe, u svakom slučaju – trebalo bi otvoreno da razgovaraju.

Zdravlje: Možda bi trebalo da proverite krvnu sliku – preventivno.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Iako Vam se čini da biste sve mogli i sami da uradite – razmislite o nekom partnerstvu ili barem o povremenoj saradnji, možda bi to moglo da Vam pomogne da unapredite karijeru.

Ljubav: Promene na ljubavnom planu zavise samo od Vas, pogotovo ako niste u vezi i ako smatrate da se spremni za nešto ozbiljnije. Važno je da budete sigurni u sebe i svoje emocije.

Zdravlje: Potrebno Vam je više odmora.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Trebalo bi da se pridržavate svojih planova i da se potrudite da Vas ništa ne omete u toj nameri. Važno je da zadržite fokus i da poštujete prioritete kako biste postigli sve što ste naumili.

Ljubav: Ako ste slobodni – potrudite se da svojim ponašanjem ne date lažnu nadu nekome kome se dopadata, a za koga niste zainteresovani. Pripadnici znaka koji su u vezi bi trebalo češće da ugađaju voljenoj osobi.

Zdravlje: Potrebno Vam je više fizičke aktivnosti.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Vaša želja za uspehom bi trebalo da bude proporcijalna mogućnostima koje trenutno imate za ostvarivanje svojih ciljeva. Ako niste spremni za neke veće poslove – nemojte ih ni prihvatati.

Ljubav: Ako ste u vezi – nemojte oklevati da pokrenete neke teme za razgovor za koje smatrate da je došlo vreme. Slobodni pripadnici znaka ne bi trebalo da očekuju previše od nedavnog poznanstva.

Zdravlje: Dobro se osećate, ali nastavite da brinete o svom zdravlju.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Najbolje bi za Vas bilo da se malo opustite i da poslovne obaveze ne shvatate tako ozbiljno jer ćete bez te (svakako nepotrebne) tenzije postići sigurno mnogo bolje rezultate nego inače.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi mogli bi da posvete više vremena voljenoj osobi. Ako ste slobodni – trebalo bi da se ponašate malo spontanije i otvorenije ako želite nova poznasntva.

Zdravlje: Redovan san i dovoljno vitamina je sve što Vam je potrebno za održavanje zdravlja.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Ukoliko ste na početku karijere, nekog projekta ili ste samo novi na trenutnoj poslovnoj poziciji – potrudite se da iskoristite svoje iskustvo i znanje koje ste stekli do sada, ali i da naučite nešto novo.

Ljubav: Ako ste u vezi – nemojte biti paranoični, a ako imate neke sumnje razgovarajte sa voljenom osobom. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da dobro razmisle da li je potrebno toliko truda oko osobe koju još ne poznajetu.

Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije i pronađite bolji način da se opustite.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Sada nikako nije vreme za loše ili nepromišljene odluke. Potrebna Vam je sva mudrost koju ste do sada stekli ukoliko želite da Vaša karjera napreduje u željenom pravcu i da Vam donese još uspeha kojem težite.

Ljubav: Ako ste slobodni sada je vreme da se uozbiljite i skupite hrabrost da pokažete svoje emocije. Pripadnici znaka koji su u vezi bi trebalo da pronađu način da osveže odnos sa voljenom osobom.

Zdravlje: Obratite više pažnje na ishranu.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Da biste što efikasnije trošili svoju energiju i bili u tome ekonomični – potrebno je da napravite novi/bolji plan koji će Vam pomoći da mnogobrojne obaveze rasporedite na pravi način.

Ljubav: Do sada je u vezi sve bilo u redu, ali ako želite da održite harmoniju morate otvoreno razgovarati sa voljenom osobom i imati više strpljenja. Ako ste slobodni – dajte priliku za bolje upoznavanje sa osobom koja se trudi da dobije Vašu pažnju.

Zdravlje: U odličnoj ste psiho-fizičkoj formi.

26/03/2017 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments