Horoskop za petak, 18. novembar 2016. godine

17/11/2016 21:00

Horoskop za petak, 18. novembar 2016. godine

Dnevni horoskop – petak, 18. novembar 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Moguć je pad motivacije i entuzijazma, što je i za očekivati nakon veoma napornog perioda. Ipak, nemojte se predomišljati i preispitivati – već nakon kratkog odmora vratiće Vam se i radni elan.

Ljubav: Ako imate problema sa prihvatanjem nekih partnerovih obrazaca ponašanja – vreme je da o tome i razgovarate. Slobodni pripadnici znaka ne bi trebalo da polažu previše nade u novo poznanstvo.

Zdravlje: Moguća prehlada.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Situacija na poslu se smiruje, što će Vam posebno odgovarati s obzirom na to da imate manje energije nego inače. Iskoristite takvo stanje za obavljanje nekih lakših poslova koje ste odlagali.

Ljubav: Veoma je važno da voljenoj osobi pružite dovoljno podrške. Slobodni pripadnici znaka bi mogli na poslu ili u krugu prijatelja da pronađu novu ljubav – onda kada je najmanje budu očekivali.

Zdravlje: Potrebno Vam je više vremena za aktivnosti koje Vas pune pozitivnom energijom.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Ako Vam se čini da se Vaš posao svodi na šablonske poslove i jednolične obaveze – pokušajte nešto da promenite. Dajte svoj predlog ili promenite način na koji inače radite – možda to bude dovoljno.

Ljubav: Ukoliko mislite da je Vaš partner previše posesivan – nemojte to trpeti, nego započnite razgovor na tu temu. Ako ste slobodni – dajte sebi zaista slobodnu da šarmirate, osvojite ili budete osvojeni.

Zdravlje: Vreme je da promenite načn ishrane i uvedete neke zdravije navike.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Nemojte olako shvatati čak ni one najlakše poslove sa kojim se susrećete svakog dana – jer uvek postoji mogućnost za neku grešku koju sebi, kao profesionalac ne bi trebalo da dozvolite.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da bolje razmisle pre nego što pristanu na kontakt sa bivšom ljubavi. Ako ste u srećnoj vezi – napravite neko iznenađenje voljenoj osobi.

Zdravlje: Moguće glavobolje – proverite vid.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Vaša energija je neiscrpna, kao i radni elan zbog čega bi ovaj period trebalo da iskoristite za sve propuštene prilike ili za nadoknađivanje svih poslova koje ste odlagali do sada.

Ljubav: Ako niste u vezi – razmislite da li to Vaš izbor ili problem strahom od odbijanja. Pripadnici znaka koji su u vezi trebalo bi da se potrude da vrate strast sa početka veze.

Zdravlje: Uvedite neke zdrave navike u svoju svakodnevicu.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Uvek je najbolje da se fokusirate na svoj posao i potrudite se da taj deo uradite kako treba, a ako imate nešto da zamerite saradnicima i kolegama – prvo se uverite da ste Vi u pravu.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka ne bi trebalo da forisraju i ubrzavaju proces upoznavanja sa nekom osobom – pustite da se stvari dešavaju same od sebe. Ako ste u vezi – uživajte u harmoničnoj i romantičnoj večeri sa voljenom osobom.

Zdravlje: Nemojte trošiti svoju energiju na Vama nevažne ljude i stvari koje Vas ne interesuju.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Svojom zaslugom stigli ste do pozicije na radnom mestu koja Vas za sada zadovoljava, ali to ne bi trebalo da bude sve što želite od karijere. Budite uporni i napredujte korak po korak – do svog najvišeg cilja.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka ne bi trebalo da odustaju od svoje namere da osvoje neku osobu. Ako ste u vezi – vreme je da napravite neki ozbiljniji pomak u odnosu sa voljenom osobom.

Zdravlje: Mogući bolovi u kičmi i vratnom delu.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Trenutno se nalazite u poziciji koja Vam dozvoljava da prihvatate sve poslove koji Vam mogu doneti dodatnu zaradu – ali uz to idu i dodatne odgovornosti i obaveze, nemojte to zaboraviti!

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka mogu ubrzo očekivati promenu svog statusa – pogotovo ukoliko upoznaju osobu iz poslovnog okruženja. Ako ste u vezi – posvetite više vremena voljenoj osobi.

Zdravlje: U odličnoj ste psiho-fizičkoj formi.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Ako osećate da ste preterali sa obavezama na koje ste pristali i da ne možete da ispratite tempo posla na koji ste prvobitno pristali – usudite se da predložite neke izmene kako biste sebi olakšali rad.

Ljubav: Nemojte se previše oslanjati na voljenu osobu – jer o nekim stvarima morate da odlučite sami. Ako ste slobodni – fokusirajte se na sebe i svoje potrebe i uživajte u svom statusu.

Zdravlje: Nesanica može biti posledica stresa.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Ukoliko zaista želite da napredujete u svojoj karijeri – prihvatanje svega što Vam se ponudi nije baš najbolja odluka. Bolje je da se fokusirate na jedan posao i njega dovedete do savršenstva.

Ljubav: Ako Vam se čini da je osoba koja Vam se dopada nezainteresovana – ipak to proverite. Ako ste u vezi – nemojte isključivati voljenu osobu iz nekih svojih planova za budućnost.

Zdravlje: Dobro se osećate.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Nestabilna situacija na poslu ili promenljive obaveze dovode Vas u situaciju gde ste stalno rastrzani na više strana. Najbolje bi bilo da zatražite pomoć ili savet nekoga ko je iskusniji.

Ljubav: Iskoristite svoj šarm i humor kako biste osvojili osobu za koju ste zainteresovani – niko tome ne može da odoli. Ako ste u vezi – nemojte dozvoliti da voljena osoba iskorišćava Vašu dobrotu.

Zdravlje: Moguće promene raspoloženja ili razdražljivost.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: To što ste sposobni da svoj posao uradite bolje i brže od ostalih ne znači da ste u obavezi da drugima pomažete oko njihovih poslovnih zadataka. Trebalo bi da naučite da kažete i “ne” ponekad.

Ljubav: Potrudite se više da u vezi napravite prijatniju atmosferu – romantična večera ili zajednički izlazak bi tome mogao da doprinese. Ako ste slobodni – na Vama je da odlučite kako će se razvijati Vaš ljubavni život.

Zdravlje: Potrebno Vam je više odmora i sna.

17/11/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments