Horoskop za četvrtak, 2. februar 2017. godine

01/02/2017 21:00

Horoskop za četvrtak, 2. februar 2017. godine

Dnevni horoskop – četvrtak, 2. februar 2017. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Veoma je važno da u poslovnom okruženju ne donosite neke brzoplete odluke i da ne reagujete impulsivno – pogotovo ako Vam se nešto ne dopada. Održite određeni nivo profesionalnosti.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka imaju sve veću želju za osvajanjem, flertovanjem i ljubavnim avanturama – i ne bi trebalo da se ustručavaju. Ako ste u vezi – poradite na komunikaciji sa voljenom osobom.

Zdravlje: Potrebno Vam je više odmora i kvalitetnog sna.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Nemojte previše da se uzbuđujete oko propuštenih prilika ili propalih dogovora – sve će doći na svoje, a male prepreke na Vašem putu ka uspehu ne bi trebalo da Vas pokolebaju i učine da posumnjate u svoje kvalitete.

Ljubav: Idealno je vreme za pravljenje nekih značajnih planova za budućnost sa voljenom osobom. Ako ste slobodni – nemojte očajavati, ali ni pristajati na nešto manje od onoga što želite od veze.

Zdravlje: Trebalo bi da se češće bavite fizičkim aktivnostima.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Nemojte dozvoliti da Vas neki spoljni faktori ometu u napretku u karijeri. Skoncentrišite se na sebe i svoje planove, a ostalim “problemima” se bavite kada za to budete imali više vremena.

Ljubav: Sa voljenom osobom uspevate lako da se dogovorite oko nekih važnih stvari. Pripadnici znaka koji nisu u vezi – mogu očekivati neko zanimljivo poznanstvo – u potpuno neverovatnim uslovima.

Zdravlje: Posvetite više vremena aktivnostima koje Vam prijaju i čine da se bolje osećate.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Postoji mogućnost za neke nesporazume u poslovnom odnosu sa ljudima koje verovatno niste sami odabrali za saradnike – ali sada nemate alternativu. Ubuduće birajte pažljivije i pametnije.

Ljubav: Budite inovativniji u iznenađivanju voljene osobe i pokrenite neke zapostavljene aspekte veze. Ako ste slobodni i uživate u pažnji neke osobe – zapitajte se šta zapravo to za Vas znači.

Zdravlje: Ne dozvolite da neko negativno utiče na Vaše raspoloženje.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Pripadnici znaka koji su u potrazi za poslom bi možda zbog iskustva trebalo da prihvate sve što im se ponudi. Ako ste već u radnom odnosu – nemojte preuzimati više obaveza nego što možete ispuniti.

Ljubav: Ako želite da unapredite vezu u kojoj se nalazite – morate se malo više potruditi, ali i biti insipracija voljenoj osobi. Slobodni pripadnici znaka ne bi trebalo da previše očekuju od nedavnog poznanstva.

Zdravlje: Mogući bolovi u leđima i vratu – pomogle bi neke vežbe istezanja.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Uspeh uvek pozitivno utiče na dalji napredak, ali bi trebalo i u nekim neuspesima videti pozitivnu stranu – često baš neuspeh može biti dobar izvor saznanja i novih iskustava.

Ljubav: Nedostaje Vam iskrenosti u odnosu sa voljenom osobom – poradite na tome. Ako ste slobodni – uživajte u svom statusu i nemojte srljati u nešto za šta još uvek niste spremni.

Zdravlje: Dobro se osećate.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Vredan i naporan rad uvek daje rezultate, ali ako nisu baš onakvi kakve ste očekivali – onda bi trebalo da proverite da li u nečemu grešite – ili očekujete previše ili premalo radite.

Ljubav: Jedno je kad ne krijete svoje emocije, a drugo kada ih pokazujete prečesto i to u situacijama u kojima ne bi trebalo tako da se ponašate. Trebalo bi u tome da budete umereniji i pažljiviji.

Zdravlje: Ukoliko imate neke zdravstvene probleme – potrudite se da nađete uzrok što pre.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Postoji mogućnost za nagle promene u poslovnoj sferi Vašeg života – za nezaposlene to može znači početak poslovnog odnosa, a za one koji već imaju posao – to može biti unapređenje, nove obaveze…

Ljubav: Ako ste u vezi – trebalo bi malo više vremena da posvetite voljenoj osobi. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da imaju malo više hrabrosti i konačno naprave taj prvi korak.

Zdravlje: Moguća prehlada.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Dobar plan i dobra organizacija mogu biti pola urađenog posla. Međutim, nije samo dovoljno napraviti plan – trebalo bi i da ga se pridržavate kako biste mogli da pratite svoj napredak i uspeh.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da budu strpljiviji – vreme će pokazati šta Vam znači osoba za koju ste trenutno zainteresovani. Pripadnici znaka koji su u vezi trebalo bi da budu veća podrška voljenoj osobi.

Zdravlje: Potrebno Vam je više vremena za odmor i relaksaciju.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Ne bi trebalo da trošite vreme i energiju na ubeđivanje drugih ili na usmeravanje onih koji zapravo ne žele uspeh, bar ne na isti način na koji Vi želite. Usredsredite se na sebe i svoje obavete.

Ljubav: Vaša lako zaljubljiva priroda mogla bi da Vas dovede u neku neprijatnu situaciju. Ako ste u vezi – nemojte isključivati voljenu osobu iz nekih planova za budućnost.

Zdravlje: Moguće glavobolje.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Jedna od veština na kojoj biste mogli da poradite jeste brzo i lako prilagođavanje novonastalim situacijama. Na taj način ćete sebi obezbediti više mogućih opcija za napredovanje.

Ljubav: Iskoristite svoj šarm i sve druge kvalitete kako biste osvojili osobu za koju ste zainteresovani. Ako ste u vezi – budite češće inicijator nekih romantičnih večeri i slično.

Zdravlje: Odvojite više vremena za aktivnosti koje Vas opuštaju i u kojima uživate.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Ponekad je pomoć koja Vam je potrebna i koja će Vas “spasiti” – i samo podrška ili savet od prave osobe. Ne bi trebalo toliko da sumnjate u sebe i svoje sposobnosti – gledajte sve sa neke vedrije strane.

Ljubav: Ako još uvek niste sigurni u kakvom ste odnosu sa osobom za koju ste zainteresovani – nemojte prenagljivati sa nekim planovima. Pripadnici znaka koji su u vezi – uživaju u harmoničnom periodu.

Zdravlje: U odličnoj ste psiho-fizičkoj formi.

01/02/2017 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments