Prva mesečeva četvrt u Jarcu: Nesklad potreba duše i snage volje!

11/10/2016 09:56

Prva mesečeva četvrt u Jarcu: Nesklad potreba duše i snage volje!

U periodu u kom je prva mesečeva četvrt u znaku Jarca pripadnici većine horoskopskih znaka mogu osećati promene raspoloženja, ali i doživeti promene na poslu.

Početkom nedelje, svi znaci biće pod uticajem prve Mesečeve četvrti iz znaka Jarca, ipak, nešto više ženski Rakovi, Bikovi, Jarčevi i Ribe, a manje Škorpije i Device. Mesec ulazi u svoju prvu fazu, kada će obrazovati konjunkciju sa Marsom i kvadrat sa Suncem u Vagi. Ovi izazovni aspekti mogu biti glavni krivci za česte promene raspoloženja i nesklad između potreba duše (Mesec) i snage volje (Sunce). Mesec simbolizuje emocije i način na koji ih ispoljavamo, dušu, raspoloženje, majku i važne ženske figure u našem životu. Takođe, upravlja psihom, snovima, maštom, plodnošću, menstrualnim ciklusom, intuicijom, iracionalnim, materinstvom, rađanjem, porodicom, domom, tradicijom, poreklom, nacijom…

S druge strane, prva Mesečeva četvrt u Jarcu najavljuje nove poslovne kontakte, naročito sa strancima donoseći i mogućnost dugoročne saradnje i stručnog usavršavanja u inostranstvu.

Ovan (21. mart – 20. april)

Prva Mesečeva četvrt u vašem desetom astrološkom polju, oko 9. oktobra, donosi vam nove poslovne šanse zahvaljujući kojima možete da dođete do nekog novog izvora prihoda.

Bik (21. april – 20. maj)

Naglašena deveta kuća sa prvom Mesečevom četvrti, početkom perioda, donosi vam uvećanje prihoda preko kontakata sa nekadašnjim poslovnim partnerima uglavnom iz inostranstva.

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Prva Mesečeva četvrt u astrološkom polju novca, oko 9. oktobra, upozorava da izbegavate rizične finansijske transakcije. Klonite se rasprava sa dugogodišnjim ili bračnim partnerom.

Rak (21. jun – 22. jul)

Naglašena astrološka kuća ljubavi, početkom nedelje, govori o uspostavljanju komunikacijues nekim do koga vam je jako stalo. Krajem perioda, veće su šanse da dođete do veće sume novca.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Kvadrat između vašeg vladaoca Sunca i Meseca u astrološkom polju posla, oko 9. oktobra, upozorava da obratite više pažnje na komunikaciju sa saradnicima, naročito ženama.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Prva Mesečeva četvrt u astrološkom polju kreativnosti, početkom perioda, donosi vam uspeh ako se bavite nekim umetničkim zanimanjem ili sportom. Poslušajte savet jednog Raka.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

U vreme prve Mesečeve četvrti, oko 9. oktobra, možete da započnete privatan biznis ili da pređete na bolje radno mesto. Očekuju vas novčani dobici, moguće i preko igara na sreću.

Škorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Početkom nedelje, veće su šanse da postignete dogovor sa poslovnim partnerima iz inostranstva. Krajem perioda, očekujete vas susret sa osobom s kojom ste nekada bili veoma bliski.

Strelac (23. novembar – 21. decembar)

Izazovan aspekt između Meseca u kući posla i ljubavi i Sunca u Vagi, oko 9. oktobra, donosi vam uvećanje prihoda. Krajem perioda, klonite se rasprava sa vatrenim i vazdušnim znacima.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Prva Mesečeva četvrt u vašem znaku, početkom perioda, utiče na vaše raspoloženje što može da se odrazi i na vaš odnos sa saradnicima i kolegama, naročito ženama.

Vodolija (20. januar – 19. februar)

Kvadrat između Sunca u Vagi i Meseca u vašoj 12. astrološkoj kući, upozorava da oko 9. oktobra, pokušate da izbegnette kupoprodaju stambenog ili poslovnog prostora.

Ribe (20. februar – 20. mart)

Početkom nedelje, u vreme prve Mesečeve četvrti u astrološkom polju kontakata sa strancima, možete da uspostavite saradnju sa nekim koga ste već upoznali preko prijatelja.

Izvor: Novosti

11/10/2016 09:56

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments