Horoskop za petak, 8. jul 2016. godine

07/07/2016 21:00

Horoskop za petak, 8. jul 2016. godine

Dnevni horoskop – petak, 8. jul 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Zatražite savet od nekoga ko ima više iskustva i znanja – nema potrebe da se sami mučite oko problema čije rešenje ne vidite.

Ljubav: Planovi koje ste imali sa partnerom uskoro se mogu ispuniti. Ako ste slobnodni – vreme je da preispitate neke odluke koje ste nedavno doneli.

Zdravlje: Popravite ishranu i pazite na imunitet.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Ako imate prepreka na putu ka uspehu – potrebna Vam je bolja taktika. Posavetujte se sa iskusnijim kolegama ili prijateljima u koje imate poverenja.

Ljubav: Ako ste u vezi – trebalo bi malo više da se potrudite oko komunikacija sa partnerom. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da zaborave prošlost i pokušaju da nastave dalje.

Zdravlje: Moguće povrede zglobova – budite pažljiviji.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Zapostavili ste neke obaveze, ali je sada vreme da se na njih vratite i završite ih. Ignorišite sve što Vam može poremetiti koncentraciju.

Ljubav: Osećate leptiriće u stomaku pri samoj pomisli na neku osobu – to može biti Vaš partner, a ako niste u vezi – ta osoba bi trebalo da zna kako se Vi osećate.

Zdravlje: Potrebno Vam je više relaksacije i mira.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Ukoliko želite da budete još efikasniji i produktivniji potrebno je da budete bolje skoncentrisani na posao. Bolje iskoristite slobodno vreme za odmor.

Ljubav: Ako ste slobodni – naredni period bi za Vas mogao da bude zaista uzbudljiv i pun novih poznanstava iz kojih bi mogla da se rodi i ljubav. Ako želite da Vaša veza napreduje – morate i Vi dati doprinos.

Zdravlje: Pronađite neki sport kojim biste mogli da se rekreativno bavite.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Morate naučiti da se prilagođavate. Ne može sve uvek biti onako kako ste planirali jer jednostavni ne možete predvideti neke probleme ili prepreke.

Ljubav: Ako ste sloboni, uživaćete u društvu najbližih prijatelja. Međutim, možda se upravo tu rodi nešto više od prijateljstva. U vezi je sve u redu, prestanite da paranoišete.

Zdravlje: Više se krećite.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Postoji mogućnost da će Vam se finansije popraviti, ali znate šta to znači – više obaveza i više odgovornosti. Ako pristajete na to – biće i napretka u Vašoj karijeri.

Ljubav: Ako ste slobodni – pratite svoju intuiciju i poslušajte svoje srce. U vezi se stvari odvijaju baš kako ste planirali i Vaši veliki planovi za partnerom konačno se ispunjavaju.

Zdravlje: Moguć pad imuniteta, pojačajte unos vitamina.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Ako uskoro ne rešite neke poslovne probleme – možete biti veoma uznemireni i negativni, što će Vas u potpunosti usporoti na putu ka uspehu za koji ste do sada vredno radili.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka mogu uskoro upoznati nekoga ko će ih zainteresovati i opčini svojim šarmom. Sa partnerom proživljavate period savršenog sklada i harmonije.

Zdravlje: Vikend u najavi donosi dobru zabavu!


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Ne možete živeti od stare slave. Došli su novi poslovni izazovi koje je potrebno rešiti i pokazati sve to o čemu pričate. Dela su jača od reči.

Ljubav: Ako ste slobodni – nemojte srljati u novu vezu ili avanturu, posvetite sebi više vremena. Monotonija u vezi se može rešiti nekim zajedničkim planom – budite Vi inicijator toga.

Zdravlje: Ne dozvolite da tuđe (loše) raspoloženje utiče na Vas.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Nemojte misliti da je Vaša uloga da pokrenete druge na akciju. Dovoljno je da svoj deo posla radite kako treba – jedino tako možete druge inspirisati na pravi način.

Ljubav: I sami ste iznenađeni što Vam se dopala neka osoba koja nije u potpunosti ono što priželjkujete. Ako ste već u vezi – očekujete od partnera previše.

Zdravlje: Moguća prolazna glavobolja. Više se odmarajte.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Nemojte se izlagati nepotrebnom riziku. Ponekad je potrebno zaustaviti se na vreme i izabrati ono što je provereno. Obratite pažnju na finansije u naredim danima.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka se nalaze u poziciji da mogu da biraju. Ako ste u vezi – pronađite više vremena za partnera.

Zdravlje: Čuvajte energiju za lepše stvari koje Vas očekuju za vikend.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Prvo rešite sve svoje probleme, pa onda prihvatite da pomognete i drugima. U suprotnom, bićete u problemu jer ništa nećete stići na vreme da uradite.

Ljubav: Slobodni predstavnici znaka daju nejasne signale osobi koja ih privlači. Ako ste u vezi – imajte sluha za potrebe partnera.

Zdravlje: Jedan deo zdravlja je i pravilan san. Ne uskraćujte to sebi.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Pozitivan stav je sve što Vam trenutno nedostaje. Napravili ste plan, radili ste naporno, sada budite strpljivi i čekajte rezultate svog rada.

Ljubav: Isplanirajte neku lepu aktivnost sa voljenom osobom – prijaće vam. Slobodni pripadnici znaka imaju moć da zavedu koga žele.

Zdravlje: Sačuvajte energiju za stvari u kojima uživate i koje Vas opuštaju, a za koje ćete konačno imati vremena ovog vikenda.

07/07/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments