Astro saveti: Kako se ponašati tokom tranzita Jupitera

14/09/2016 09:33

Astro saveti: Kako se ponašati tokom tranzita Jupitera

Jupiter, ili planeta sreće kako je zovu, donosi sreću svima, ali ne onu slučajnu – nego baš onu koju priželjkujete i kojoj se nadate na osnovu zasluga.

Planeta sreće je ušla u Vagu, a ovaj veliki tranzit traje punih 13 meseci, uključujući i retrogradnu fazu od 6. februara do 9. juna 2017. godine.

Jupiter nam nosi odgovore na pitanje – gde nas čekaju najveće mogućnosti, najbolje šanse. Naravno, pogrešno bi bilo verovati da će sam tranzit doneti nešto veliko, bogatstvo ili sreću s neba. Rezultati tranzita zavise od individualnog horoskopa kao i od aspekata koje prave sa “našim” planetama.

Generalno, Vagama Jupiter može doneti veliki uspeh u poslovima vezanim za umetnost, javnost, odnose sa javnošću i partnerstva. Ovo je odličan period za pokretanje novih akcija i poslova, posebno za Jarčeve. Karijera bi mogla da dostigne vrhunac naročito ako se i vi lično tome posvetite i uložite dosta energije.

Jupiter, planeta sreće, probudiće u nama osećaj pravičnosti, napredak kroz znanje, ali takođe i buđenje vere i nade.

Ne treba se zavaravati da će brak, veza, poslovni odnos postati bolji tokom ovog tranzita sami od sebe. Međutim, ukazaće nam se šanse da glavne probleme rešimo, a konflikte izgladimo.

Biće to vreme kada se treba više posvetiti umetnosti, kulturi, estetici. Treba se učiti empatiji, toleranciji, ferpleju. A ako naša dugoročna veza više ne odgovara ni nama ni partneru, Jupiter u Vagi daće nam šansu da je pravično okončamo na obostrano zadovoljstvo.

Tranzit Jupitera kroz Vagu osetićemo na pozitivan način ukoliko činimo sledeće:

  • Odredite ciljeve unutar veze i budite istrajni.
  • Poštujte želje partnera kao što poštujete sopstvene želje, isto važi i za poslovno partnerstvo i prijateljstvo. Upravo je ferplej ono što Jupiter bogato nagrađuje tokom ovog tranzita.
  • Družite se više, proširite svoj krug prijatelja. Uključite se u umetnička dešavanja, ostvarićete korisne kontakte i dobićete mogućnost za lično usavršavanje.

Tri ključne reči za ovaj tranzit umetnost, umerenost i umiljatost – to se odnosi i na ponašanje i na vašu pojavu. Ovaj pristup pomoći će vam da izgradite harmonične veze i dosegnete unutrašnji mir koji vam je preko potreban.

Što se tiče stvari koje treba izbegavati tokom ovog tranzita, na prvom mestu je obuzdavanje ega, a potom:

  • Izbegavajte da dajete obećanja partneru koja ne možete ispuniti, kao i da prihvatate previše kopromisa u cilju boljitka veze. Sve to može samo doprineti zahlađenju odnosa, pa čak i raskidu. Nasilni kompromisi biće nepodnošljivi za obe strane, ničemu ne vodi da se jedan odrekne sopstvene sreće u cilju održavanja partnerstva po svaku cenu.
  • Egocentričnost, posebno u ljubavnim vezama.
  • Bilo kakvo ponašanje koje može izazvati neprijateljstvo, ovo može upropastiti vaše šanse da ostvarite dogovore u korist obe strane.
  • Ukoliko zamenite estetiku i eleganciju prepotencijom, nećete ostvariti ciljeve proširenja društvenog kruga.
  • Ovo je tranzit tokom kojeg se treba čuvati osoba fasciniranih lepotom. Oni nikad neće biti zainteresovani za bilo kakav dublji odnos.

Izvor: Lovesensa

14/09/2016 09:33

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments