Horoskopski znaci u koje ne treba da se zaljubite!

06/04/2020 14:13

Horoskopski znaci u koje ne treba da se zaljubite!

Škorpija

Škorpije su dubokoumne, misteriozne i veoma strastvene, ali večito neshvaćene.

Od svih horoskopskih znakova, zagonetna škorpija doživljava najveće unutrašnje konflikte. Ovaj vodeni znak je jako osetljiv i ćudljiv. Njime vlada planeta Mars, pa ponekad može biti nestrpljiv i grub. Pošto je fiksni znak, ponekad može biti tvrdoglav i dominantan. Ovaj znak je uvek spreman da “ubode” i povredi nekog.

Strelac

Strelac je predodređen za prevaru.

Strelac je predstavljen kao kentaur, mitsko biće koje je pola čovek, pola konj. Čak iako ga ljudski deo svog bića tera na to da bude pošten i etičan, druga polovina ga čini nestrpljivim i predodređenim za prevaru. U vezi se postavlja kao dominanta ličnost. Voli da “lovi”, da prati i da stremi što više, tako da lako ulazi iz veze u vezu ako je nezadovoljan postojećom vezom ili ako se u njegovom životu pojavi neko bolji.

Ovan

Ovaj znak je jako strastven. U vezama, rođeni u znaku ovna su veoma impulsivni, odvažni i puni entuzijazma, a ponašaju se kao pubertetlije. Pored svega toga, mogu biti egoisti, svadljivi i dominantni. Obožava da započinje nove veze, ali mu sve brzo dosadi i lako gubi interes za partnera.

Blizanci

Blizanci skaču sa cveta na cvet.

Rođeni u znaku blizanca vole slobodu i promene. Ovaj znak se smatra jednim od najkomplikovanijih u horoskopu, a teško ga je prizvati pameti. Obično uleće iz veze u vezu bez mnogo razmišljanja. Najveći problem je u tome što smatraju da su jako dobri u svemu, pa ne žele da ih ništa ograničava.

06/04/2020 14:13

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments