Horoskop za ponedeljak, 20. mart 2017. godine

19/03/2017 21:00

Horoskop za ponedeljak, 20. mart 2017. godine

Dnevni horoskop – ponedeljak, 20. mart 2017. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Budite svesni da za sve postoji vreme i mesto, a na Vama je da to ispratite kako biste mogli na najbolji mogući način da iskoristite to kao svoju prednost u odnosu na konkurenciju.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi trebalo bi da više vremena posvete voljenoj osobi kako se ona ne bi osećala zapostavljenom. Ako ste slobodni – iskoristite svoj neodoljivi šarm kako biste osvojili osobu koja Vam se dopada.

Zdravlje: Posvetite više vremena aktivnostima u kojima uživate i koje Vas opuštaju.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Protiv prepreka sa kojima se susrećete na poslu ili u poslovnim okolnostima najbolje je boriti se profesionalnim stavom, vrednim radom i veštim pregovaračkim sposobnostima kojima raspolažete.

Ljubav: Ako ste slobodni – trebalo bi konačno da preduzmete po pitanju odnosa sa osobom za koju ste zainteresovani. Pripadnici znaka koji su u vezi mogli bi češće da organizuju neku zajedničku aktivnost sa voljenom osobom.

Zdravlje: Ojačajte imunitet kako biste sačuvali svoje zdravlje.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Nemojte lako odustajati čak ni onda kada Vam se čini da je situacija u kojoj se nalazite bezizlazna. Najbolje bi bilo da se okrenete za pomoć ljudima u koje imate poverenja i koji imaju više iskustva od Vas.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi trebalo bi da porade na romantičnom delu odnosa sa voljenom osobom. Ako ste slobodni – postoji mogućnost nekog zanimljivog poznanstva ili susreta sa osobom za koju ste ranije bili zainteresovani.

Zdravlje: Pronađite način da se opustite u svoje slobodno vreme.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Pomaci na poslovnom planu mogu biti sitni, ali važno je da se nešto dešava, jer je to ono što Vam je sada potrebno. Nemojte se previše opuštati – već dajte sve od sebe da što pre dođete do željenih rezultata.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da uzmu stvar u svoje ruke ukoliko žele da im se status promeni. Ako ste u vezi – za sve probleme bi trebalo da pronađete kompromisno rešenje sa partnerom/partnerkom.

Zdravlje: Uvedite neke zdrave životne navike u svakodnevicu.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Ukoliko želite da radite posao na svoj način i ne želite savete drugih – nemojte se onda žaliti ni kada dobijete neke negativne komentare ili kritiku. Uostalom, sve je to samo posao, ne bi trebalo da to shvatate previše lično.

Ljubav: Ako ste u vezi – trebalo bi da poradite na komunikaciji sa voljenom osobom pogotovo ako sve češće mislite da ne postoji dovoljno razumevanja između vas. Slobodni pripadnici bi trebalo da se ponašaju malo spontanije.

Zdravlje: Pokušajte da promenite način ishrane i uvedete neke namirnice koje će Vam više prijati.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Sve je bolja komunikacija sa ljudima u Vašem poslovnom okruženju što može dovesti do nekih ovih poslova ili angažovanja koja Vam mogu doneti i značajniju dodatnu zaradu – ukoliko ste spremni na to sada.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da razreše odnos sa nekom bivšom ljubavi ili nekim bivšim partnerom kako im to ne bi bila prepreka za neku novu vezu. Ako imate partnera/partnerku – poradite na boljoj komunikaciji.

Zdravlje: Moguća glavobolja uzrokovana promenom vremena.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Promenljivo raspoloženje i promenljivi uslovi rada, kao i količina obaveza mogu biti povezani sa konstantnim stresom koji Vas okružuje. Zatražite pomoć ili naučite da delegirate.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi ne bi trebalo da “guraju pod tepih” neke sitne probleme, već da ih zajedno sa voljenom osobom reši – jednom za svagda. Ako ste slobodni – nemojte previše očekivati od nekog zanimljivog poznanstva.

Zdravlje: Ukoliko se bavite nekim sportom ili fizičkom aktivnosti – pripazite se povreda.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Pored svih veština i znanja koja imate potrebno je da savladate i rad u timu, ali i veštinu pregovaranja i profesionalnog ponašanja u poslovnom okruženju. Možda je baš to ono što Vam fali kako biste napredovali u karijeri.

Ljubav: Ako ste slobodni – moguće je da ćete ljubav naći u krugu prijatelja ili kolega. Pripadnici znaka koji su u vezi trebalo bi da porade na obnovi veze i strasti koje je bilo više na početku.

Zdravlje: Dobro se osećate.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Ako se dobro organizujete možete izbeći sve nervoze i stresne situacije koje su često deo onih obaveza koje morate da obavite a koje najčešće uopšte nisu zanimljive, kao što je neka papirologija ili odgovaranje na poštu i pozive.

Ljubav: Ako ste u vezi – pokušajte da deo svog lepog raspoloženja i pozitivnog razmišljanja prenesete i na voljenu osobu, pogotovo ako je on/ona neraspoložen/a. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da porade na svom samopouzdanju.

Zdravlje: Ako se osećate malaksalo – verovatno Vas je stigao “prolećni umor”.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Kada napravite plan – potrebno je i da ga se pridržavate ako želite sebi da olakšate radne dane prepune obaveza. Maksimalno iskoristite sve potencijale i resurse ukoliko želite da što pre vidite rezultate svog rada.

Ljubav: Prisetite se zbog čega Vaša prošla veza nije uspela – kako se istorija ne bi ponavljala, a Vi ponovo bili povređeni. Ako ste u vezi – nemojte paranoisati bez potrebe i tražiti “dlaku u jajetu”.

Zdravlje: Potrebno Vam je više odmora.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Ukoliko imate osećaj da oko svega morate dodatno da se potrudite i da jednostavno sve ide težim putem – prekinite sa takvim razmišljanjem i takvim stavom, jer Vam samosažaljenje sigurno neće biti od pomoći.

Ljubav: Ukoliko imate potrebu da kontaktirate neku osobu iz prošlosti – zapitajte se koliko je to dobro za Vas, kao i šta to zapravo znači. Ako ste u vezi – trebalo bi češće da pokazujete svoje emocije prema voljenoj osobi.

Zdravlje: Pojačajte fizičke aktivnosti i izaberite ono što Vam najviše prija.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Veliki broj obaveza može Vas ili pokrenuti i dati Vam dodatnu motivaciju da pokažete sve svoje veštine ili će Vas slomoti i poljuljati Vam samopouzdanje. Sve je stvar Vašeg izbora i stava koji ćete imati.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da se ponašaju malo spontanije, pogotovo u društvu osobe za koju su zainteresovani. Ako ste u vezi – uživajte u harmoničnom odnosu sa voljenom osobom.

Zdravlje: Mogući problemi sa sinusima ili alergijska reakcija.

19/03/2017 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments