Horoskop za petak, 16. decembar 2016. godine

15/12/2016 21:00

Horoskop za petak, 16. decembar 2016. godine

Dnevni horoskop – petak, 16. decembar 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Ako želite i imate potrebu da zaštitite svoje poslovne interese, pripazite da ne donesete pogrešnu odluku i ne izazovete neke negativne i neželjene efekte. Imajte više taksta.

Ljubav: Pokušajte da napravite neku vrstu emotivne distance dok se neki problemi ne reše ili situacija na ljubavnom planu, bez obrzira na to u kom ste statusu, ne sredi i ne bude jasnija. U suprotnom – možete biti povređeni.

Zdravlje: Dobro se osećate.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Imajte više samopouzdanja i poslušajte svoju intuciju kada je posao u pitanju. Uostalom, trebalo bi da imate dovoljno praktičnog iskustva na koje možete da se oslonite.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka će verovatno ući u period malo dinamičnijih dešavanja na ljubavnom planu, dok će pripadnici znaka koji su u vezi “ploviti mirnim vodama” veze u kojoj se nalaze.

Zdravlje: Nedostaje Vam fizičke aktivnosti.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Možete očekivati neke nove poslovne ponude ili nove odgovornosti na poslu – u skladu sa tim šta Vam odgovara i za šta ste se do sada zalagali. Naravno, Vi to možete prihvatiti ili ne.

Ljubav: Ako želite da popravite odnos sa voljenom osobom – dovoljno je da uradite nešto u skladu sa zajedničkim potrebama. Ako ste slobodni – pred Vama je vrlo dinamičan period, a mnoge promene će zavisiti samo od Vas.

Zdravlje: Dovoljno bi bilo da više šetate na dnevnom nivou.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Kako god da Vam deluje trenutna poslovna situacija – ne bi trebalo da odustajete od svojih nekih planova i ciljeva koje ste zacrtali. Razmislite malo objektivnije da li ste zaista u tako lošoj poziciji trenutno.

Ljubav: Ukoliko više volite da osvajate nego da budete osvojeni – onda ne bi trebalo više da čekate, jer povoljnija situacija od trenutno neće biti. Ako ste u vezi – uživajte u periodu sklada i harmonije.

Zdravlje: Mogući prolazni problemi sa stomakom.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Kako biste postigli svoje ciljeve, ma koliko oni bili “daleko” potrebno je da na denvnom nivou izvršavate sve obaveze na vreme i ne dozvolite da zbog nečega kasnite sa tim.

Ljubav: Ako postoje neki problemi u vezi – trebalo bi što pre da počnete da ih rešavate kako uskoro ne bi bilo isuviše kasno. Pripadnici znaka koji su slobodni uživaju u svom statusu i svim blagodetima slobodnjačkog života.

Zdravlje: Posvetite više vremena svojim hobijima i stvarima u kojima uživate.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Čak iako Vam se čini da u svom bliskom okruženju nemate dovoljno podrške ili pažnje – nemojte odustajati od svojih ciljeva. Uostalom – zar nije najbitnije šta Vi mislite i kako se osećate?

Ljubav: Trebalo bi da se malo opustite i reagujete i radite spontanije ukoliko želite neke promene na ljubavnom planu koje bi Vam prijale. Ako ste u vezi – imajte više poverenja u voljenu osobu.

Zdravlje: Nesanica može biti posledica stresa kom ste izloženi.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Konačno bi mogla da Vam se otvore neke nove prilike ili bar ono što ste čekali već duže vreme. Procenite koliko je sada dobar period za neke značajne promene ili povećan broj obaveza.

Ljubav: Ukoliko Vam se čini da je voljena osoba napeta ili neraspoložena – nemojte to ignorisati nego joj posvetite više vremena i pažnje. Ako ste slobodni – nemojte reagovati baš na prvu loptu!

Zdravlje: Moguć pad imuniteta ili prehlada.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Ako želite da uznapredujete i možda zaslužite neko unapređenje ili nagradu za svoj rad – trebalo bi da radite još napornije – verujte da će se isplatiti svaki minut takvog rada.

Ljubav: Veza mora da se bazira na ravnopravnosti i međusobnom poštovanju. Ako ste slobodni – nemojte pristajati na neke kompromise koji Vam zapravo uopšte ne prijaju.

Zdravlje: Moguća glavobolja ili problemi sa sinusima.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Veoma je važno da postavite prioritete u svom poslu i da ne odstupate od prvenstvenog plana koji ste napravili. To je jedini način da zaista ispratite svoj napredak i stignete do cilja.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka su možda pogrešno protumačili znake koje su dobijali od osobe za koju su zainteresovani, što može dovesti do neprijatnosti. Ako ste u vezi – poradite na komunikaciji.

Zdravlje: Slabiji imunitet.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: U poslu je veoma važna sposobnost, veština i znanje, ali isto tako i intuicija. Upravo zato bi trebalo da poslušate svoj osećaj kada je u pitanju donošenje neke važne poslovne odluke.

Ljubav: Sa voljenom osobom može doći do nekog nesporazuma – potrudite se da to što pre raščistite. Ako ste slobodni – učinite sve što je moguće i potrebno ako želite da osvojite osobu za koju ste zainteresovani.

Zdravlje: Potrebno Vam je više sna.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Možda bi trebalo da proširite svoja poslovna interesovanja i date priliku i nekim novim ljudima i saradnicima. Na ovaj način imaćete više šanse za uspeh i napredak u svojoj karijeri.

Ljubav: Ne dozvolite da negativna atmosfera u vezi potraje – uradite sve što je potrebno da učinite voljenu osobu srećnom! Ako ste slobodni – nemojte očekivati previše od nekog novog poznanstva.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Nemojte biti previše skromni kada su Vaše poslovne sposobnosti u pitanju. Budite hrabriji i pokrenite neke nove ili kompleksnije poslovne aktivnosti koje će Vam doneti i više uspeha.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi imaju veću potrebu za nekim emotivnim potvrdama voljene osobe. Ako ste slobodni – nemojte donositi odluke ukoliko još niste sigurni u svoje emocije.

Zdravlje: Pojačajte unos vitamina i ojačajte imunitet.

15/12/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments