Sledi period novih poznanstava, putovanja, otkrivanja, uspeha…

19/07/2016 09:58

Sledi period novih poznanstava, putovanja, otkrivanja, uspeha…

Leto sa sobom donosi mogućnost za različite avanture, a naredni period u kom vladaju Merkur i Venera doneće zaista uzbudljiva dešavanja svim horoskopskim znacima. Upravo zahvaljujući ovim planetama mnoge stvari će izaći na videlo, a “maske će pasti”, pa će mnogi pokazati svoje pravo lice.

Merkur i Venera u narednom periodu imaju pojačan uticaj, što donosi veće šanse za odlazak na neko kraće putovanje – u društvu emotivnog ili poslovnog partnera i veće šanse za dobitak u igrama na sreću. Sreća će u narednom periodu pratiti i sportiste i umetnike koji će imati priliku da svoju karijeru krunišu značajnim uspesima i trofejima.

Pogledajte kako će Merkur i Venera uticati na sve horoskopske znake i šta će im doneti u narednom periodu:

Ovan (21. mart – 20. april)

Konjunkcija Merkura i Venere u vašem petom astrološkom polju doprinosi vašoj popularnosti, naročito kod suprotnog pola. Moguće uvećanje prihoda preko saradnje sa strancima.

Bik (21. april – 20. maj)

Spoj vašeg vladaoca Venere i Merkura u vašoj četvrtoj astrološkoj kući nagoveštava mogućnost obnove veze sa bivšim partnerom. Moguć priliv novca preko kupoprodaje nekretnina.

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Venera i vaš vladalac Merkur u trećem astrološkom polju donose nove susrete i poznanstva, pogotovo sa osobama koje studiraju, rade u medijima ili sa strancima.

Rak (21. jun – 22. jul)

Spoj Venere i Merkura u vašoj drugoj astrološkoj kući nagoveštava mogućnost ulaska u romansu sa kolegom. Veće su šanse za ugovaranje isplativih poslova, ukoliko sarađujete sa strancima,

Lav (23. jul – 22. avgust)

Planeta mladosti blizu Venere u vašem znaku, čini vas popularnim i omiljenim kod suprotnog pola. Moguć susret sa starom simpatijom. Ako ste umetnik, sportista ili radite u medijima, bićete uspešni.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Vaš vladalac Merkur zajedno sa Venerom u astrološkom polju privatnosti i tajni upozorava da emotivni život držite dalje od očiju javnosti. Očekuje vas nastavak saradnje ili nov projekat sa strancima.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Merkur sa vašim vladaocem Venerom u astrološkoj kući društvenog života donosi vam nove susrete i simpatije. Osoba koja sarađuje sa strancima, može da vam pruži finansijsku podršku.

Škorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Putovanja i saradnja sa strancima mogu da imaju dosta uticaja na vaš emotivni život, pa možete da obnovite vezu sa starom simpatijom. Jedna Riba može da vam ponudi dodatni ili honorarni posao.

Strelac (23. novembar – 21. decembar)

Spoj vladaoca vašeg polja ljubavi i Venere u devetom astrološkom polju donosi mogućnost uspostavljanja saradnje sa strancima. Na nekom poslovnom putu možete da upoznate vrlo atraktivnu i harizmatičnu osobu.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Venera i Merkur u vašoj astrološkoj kući novca i strasti, donose susret sa vrlo harizmatičnom osobom. Ako radite u medijima ili marketingu, veće su šanse za uspostavljanje saradnje sa strancima iz zemalja francuskog jezičkog područja.

Vodolija (20. januar – 19. februar)

Konjunkcija Merkura i Venere u vašem astrološkom polju ljubavi, može da vam donese susret sa mladolikom, ali zauzetom osobom na nekom javnom skupu. Moguća obnova ili proširenje saradnje sa strancima.

Ribe (20. februar – 20. mart)

Merkur, simbol flerta zajedno sa planetom ljubavi u šestoj astrološkoj kući, nagoveštava mogućnost tajne veze sa kolegom. Bićete uspešni, ukoliko se bavite nekim kreativnim zanimanjem.

Izvor: Novosti.rs

19/07/2016 09:58

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments