Horoskop za nedelju, 29. maj 2016. godine

28/05/2016 21:00

Horoskop za nedelju, 29. maj 2016. godine

Dnevni horoskop – nedelja, 29. maj 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Kada se skoncentrišete samo na posao – sve Vam ide od ruke. Ako osećate kao da gubite tlo pod nogama i da ništa nije kako bi trebalo – potrebno Vam je više fokusa na ono što je najvažnije.

Ljubav: Razmislite da li je ta neobavezna-veza prerasla u nešto ozbiljnije ili to samo Vi mislite. Ako ste u vezi – poradite na boljem odnosu sa partnerom.

Zdravlje: Nedelja je dan za odmor, ali već sutra važe druga pravila!


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Nalazite se pred nekim novim poslovnim izazovima. Nemojte se ustručavati da zatražite pomoć od nekoga ko ima više iskustva – na taj način ćete najbolje i najbrže naučiti.

Ljubav: Sa partnerom je sve onako kako ste zamislili! Uživajte u periodu koji je pred Vama, a koji Vam može doneti neke velike promene. Ako ste sami – najbolje bi bilo da prvo sa sobom raščistite šta želite – pre nego što se upustite u (još jednu) vezu.

Zdravlje: Ne zapostavljajte svoje hobije ili nedeljne rituale sa ljudima koje volite.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Pred Vama se nalazi period kada ćete konačno moći malo da odahnete, ali nemojte se previše opuštati – već početkom narednog meseca bićete zatrpani novim obavezama.

Ljubav: Ako ste slobodni – obratite pažnju na neku osobu iz svog okruženja koja želi da Vam skrene pažnju. Pripadnike znaka koji su u vezi očekuje period apsolutne harmonije sa partnerom.

Zdravlje: Maksimalno iskoristite slobodno vreme za odmor i uživanje.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Podsetite se koji su Vaši ciljevi i šta je sve potrebno da ih ostvarite. Ponekad je potebno žrtvovati slobodno vreme ili neke druge obaveze kako biste postigli željene rezultate.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi očekuju od partnera previše ili barem postavljaju neke nedostižne ciljeve u vezi. Ako ste slobodni – nemojte dozvoliti da Vas emocije prevare.

Zdravlje: Nemojte odbijati poziv nekoga koga dugo niste videli – ko zna kakvo se iznenađenje krije iza toga!


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Zamarate se tuđim mišljenjem, umesto da se samo posvetite poslu i date sve od sebe. Ne dozvolite da Vam nebitne stvari remete koncentraciju.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka često donose ishitrene odluke. Ako ste u vezi – trebalo bi da češće pristanete na kompromis kada su u pitanju neke zajedničke odluke.

Zdravlje: Ne dozvolite da Vas nečije loše raspoloženje poremeti u uživanju u vikendu!


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Ako radite na nekom projektu – rezultati će se uskoro videti. Inače ste zadovoljni svim poslovnim prilikama u poslednje vreme, što utiče i na Vašu motivaciju i rad.

Ljubav: Ako imate nekih nedoumica ili sumnji na emotivnom planu – bilo bi najbolje da se povučete na neko vreme dok to ne razrešite sa sobom. Na taj način nećete povrediti nikoga.

Zdravlje: Moguća glavobolja. Dan provedite u odmoru i relaksaciji.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Nemojte da mislite da će se Vaši finansijski ili poslovni problemi rešiti sami od sebe. Potrebno je više truda, ali i vere u sebe – jer Vi možete da nađete rešenje, samo ako želite!

Ljubav: Sinhronizacija i razumevanje je ono što trenutno odlikuje Vašu vezu. Uživajte u periodu harmonije. Ako ste sami – nemojte nesmotreno započinjati novu vezu.

Zdravlje: Mogući bolovi u leđima – posvetite se nekoj fizičkoj aktivnosti.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Konačno uspevate da vidite kraj svojim problemima i obavezama. Nećete uspeti da sakrijete zadovoljstvo svojim uspehom i činjenicom da ste bili u pravu.

Ljubav: Poslušajte svoj unutrašnji osećaj i flertujte. Ako imate partnera, očekuje Vas romantično veče puno lepih iznenađenja. Uživajte!

Zdravlje: Iskoristite nedelju da “napunite baterije” i pripremite se za narednu nedelju.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Čak i kada Vam je koncentracija malo slabija i savršeno obavljate svakodnevne poslovne obaveze. Ipak, nemojte se previše oslanjati na svoj “auto-pilot” jer može doći do greške koja bi mogla da Vas skupo košta.

Ljubav: Ako ste sami – nemojte nesmotreno započinjati novu vezu. U vezi ste pomalo hladni – ili to bar tako izgleda partneru. Ne dozvolite da dođe do nekih nesporazuma.

Zdravlje: Potrudite se da svoje slobodno vreme iskoristite na najbolji način!


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Vikend provodite u planiranju naredne radne nedelje. Svesni ste da je dobar plan skoro pola urađenog posla, ali ponekad ne možete predvideti baš sve poslovne probleme i prepreke.

Ljubav: Ako imate nekih neračišćenih tema o kojima bi trebalo da razgovarate sa partnerom – sada je pravo vreme za to. Ako ste sami – uživajte u samoći i u društvu prijatelja.

Zdravlje: Pronađite način da udovoljite sebi ili ulepšate dan ljudima koje volite.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Svakome se može desiti da pogreši – nije to ništa strašno. Važno je da znate da se nosite sa tim – priznajte grešku, ali nastavite dalje sa ciljem da se tako nešto ne ponovi!

Ljubav: Ako ste sami – tražite nekoga ko će imati iste poglede na karijeru i posao kao i Vi. Partner Vam je sigurna luka i neko ko Vas podržava u svemu. Uživajte u takvoj harmoniji!

Zdravlje: Stres može da se manifestuje i kroz bol u vratu, leđima, glavi…


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Ciljevi koje ste postavili možete realizovati samo ukoliko budete uporni ili ako budete podredili tome apsolutno sve. Uspeh zavisi samo od Vaših ambicija i želje, a ne od veštine.

Ljubav: Ako želite da se nešto u Vašoj vezi promeni – potrebno je da to inicirate ili da sa partnerom o tome otvoreno porazgovarate. Ako ste sami – hrabrost je još jedna od vrlina koju posedujete – nemojte to zaboraviti!

Zdravlje: Psihičko zdravlje je podjednako važno kao i fizičko. Radite na tome da rešite svoje probleme!

28/05/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments