Horoskop za ponedeljak, 26. decembar 2016. godine

25/12/2016 21:00

Horoskop za ponedeljak, 26. decembar 2016. godine

Dnevni horoskop – ponedeljak, 26. decembar 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Najbolje bi bilo da postavite prioritete kako biste znali na šta je zaista potrebno da trošite više vremena i energije, a šta je to što možda možete odložiti kako ne biste bili razapeti između previše obaveza koje ne možete da ispunite.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi još jednom trebalo da razmisle da li je pametno da se upuštaju u nešto ozbiljniju vezu. Ako ste u vezi – imajte više razumevanja za voljenu osobu.

Zdravlje: Previše analiziranja može Vam samo naštetiti – pustite da se stvari odvijaju spontano.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Ukoliko niste sigurni u neke poslovne poteze – dajte sebi više vremena za odluku i planiranje kako ne biste napravili greške koje ćete kasnije teže ispraviti. Od pomoći bi Vam bio i dobar savet od nekoga sa više iskustva.

Ljubav: U voljenoj osobi imate podršku u koju ne bi trebalo da sumnjate nikada. Slobodni pripadnici znaka ne bi trebalo da očekuju previše od nedavnog poznanstva sa nekom osobom.

Zdravlje: Moguća glavobolja.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Ako Vam je motivacija za rad u opadanju – možda bi trebalo da se prisetite svog krajnjeg cilja. Uostalom – nemojte da Vam trenutna manje povoljna situacija poljulja samopouzdanje i želju za napredak.

Ljubav: Ako ste u vezi – pokažite više tolerancije za voljenu osobu i odvojite više vremena za zajedničke aktivnosti. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da imaju više samopouzdanja i hrabrosti ako žele da im se nešto promeni na ovom polju.

Zdravlje: Nemojte dozvoliti da drugi loše utiču na Vaše raspoloženje.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Kako biste izbegli potencijalne greške na poslu – trebalo bi da se bolje informišete ili da zatražite pomoć od nekog ko ima više iskustva u situacijama sličnoj onoj u kojoj se Vi trenutno nalazite.

Ljubav: Voljena osoba bi trebalo da bude više upućena u Vaše obaveze i planove koje pravite za budućnost. Ako ste slobodni – sada je odličan period za početak neke romantične veze – razmislite o tome.

Zdravlje: Potrebno Vam je više sna, ali i odgovarajuća ishrana kako biste imali dovoljno energije.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Rešavajte probleme i obaveze kako dolaze – jer ukoliko budete odlagali samo ćete se naći u situaciji u kojoj nećete znati odakle da krenete, a nećete uvek imati nekoga da Vam pomogne.

Ljubav: Ukoliko dođe do nestabilnosti u vezi – potrebno je samo da se saberete i porazgovarate sa voljenom osobom – i sve će se srediti. Ako ste slobodni – nemojte više gubiti vreme na premišljanje!

Zdravlje: Dobro se osećate.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Nemojte odustajati od svojih poslovnih ideja čak iako Vam se čini da sada ne postoji mogućnost da se ostvare – verujte da će i za njih doći vreme, samo ako budete strpljivi i napravite dobar plan.

Ljubav: Ako želite da zadržite partnera i osvežite vezu u kojoj se nalazite – potrebno je da se potrudite malo više; romantična večera ili mali znak pažnje s vremena na vreme može pomoći. Slobodni pripadnici znaka previše nade polažu u neko nedavno poznanstvo.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Budite oprezniji kada su u pitanju informacije koje su vezane za Vaš posao ili posao nekoga od saradnika. Postoji mogućnost da će to neko zloupotrebiti, što je najmanje što Vam je trenutno potrebno u poslu.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka lako privlače željenu pažnju, ali ne uživaju previše u tome. Ako ste u vezi – nemojte se plašiti nekih većih koraka koje biste mogli napraviti sa voljenom osobom.

Zdravlje: Moguća prehlada ili problemi sa sinusima.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Dva puta razmislite pre nego što donesete neku poslovnu odluku – i toga se pridržavajte sve dok se još bolje ne uhodate u nove obaveze koje Vam mogu biti nametnute.

Ljubav: Sa voljenom osobom može doći do nesporazuma ili nesuglasica oko nekih sitanica, zato se potrudite da to što pre rešite. Ako ste slobodni – trebalo bi češće da izlazite i menjate društvo ukoliko želite da upoznate neku zanimljivu osobu.

Zdravlje: Ojačajte imuni sistem i sačuvajte se od bolesti tokom hladnih dana.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Veoma je važno da održite određenu dozu objektivnosti kada je posao u pitanju, ali i kada su u pitanju Vaše sposobnosti i mogućnosti, koje se odnose i na vreme koje imate za neke dodatne obaveze.

Ljubav: Nemojte dozvoliti da neko “sa strane” utiče na Vaša osećanja i emocije, bez obzira na to da li ste u vezi ili ne. Pokušajte da sredite svoje misli bez ičije “pomoći”.

Zdravlje: Dobro bi bilo da se malo više fizički aktivirate kao biste osećali bolje.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Trebalo bi da svoju energiju usmerite ka rešavanju neki problema koje “vučete” za sobom već duže vreme. Ukoliko to sad ne rešite – kasnije će Vam biti još teže, a toga ste svesni, zar ne?

Ljubav: Nemojte se previše truditi da vezu u kojoj se nalazite učinite “zabavnom” pripazite da se stvari ne otrgnu kontroli. Slobodni pripadnici znaka mogli biti veoma zainteresovani za pogrešnu osobu.

Zdravlje: Nemojte zanemarivati znake koje Vam daje telo i usporite tempo ukoliko je to potrebno kako se ne biste razboleli.


VodolijaVodolija (20. janaur – 19. februar)

Posao: U poslu su veštine i znanje neophodni, ali ako zaista želite da napredujete i uspete u svojoj karijeri potrebno je da savladate i neke druge stvari – kao što je poslovna komunikacija, ponašanje i pregovaranje.

Ljubav: Ukoliko ste se susretali sa nekim poteškoćama u vezi – nemojte previše brinuti jer će se sve rešiti. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo više da uživaju u svom statusu i vide sve prednosti takvog života.

Zdravlje: Moguće infekcije ili virusno oboljenje – budite pažljiviji.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Ponekad je bolje da neke obaveze odložite – pogotovo ukoliko sada patite od manjka koncentracije ili pada motivacije za rad. Nemojte “odrađivati” poslove kako biste izbegli greške.

Ljubav: Sa voljenom osobom činite savršen tim – pa budite slobodni da napravite neke planove koji će vam olakšati i ulepšati budućnost. Ako ste slobodni – možda ne primećujete nečiju pažnju.

Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije.

25/12/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments