Horoskop za četvrtak, 25. avgust 2016. godine

24/08/2016 21:00

Horoskop za četvrtak, 25. avgust 2016. godine

Dnevni horoskop – četvrtak, 25. avgust 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Nemojte odustajati ili oklevati – ništa nije izgubljeno, čak iako se to Vama čini. Vredan rad i povratak kontakata iz prošlosti može u potpunosti preokrenuti poslovnu sreću u Vašu korist.

Ljubav: Ako ste u vezi – ne dozvolite da Vaša nervoza ili preosetljivost stvori neprijatnu atmosferu sa voljenom osobom. Slobodni pripadnici znaka bi mogli biti malo objektivniji u proceni osobe koja im se dopada.

Zdravlje: Šetnja ili boravak na otvorenom će Vam prijati – priuštite to sebi.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Veoma lako dolazite do novih kontakata i poslovnih ponuda, ali nemojte dozvoliti da prođe previše vremena – jer te ponude neće biti tu zauvek. Vreme je da se pokrenete i krenete u akciju!

Ljubav: Skoncentrišite se na želje i potrebe voljene osobe, ako zaista želite da ga/je usrećite. Ako ste slobodni – ovo je odličan period za upoznavanje, važno je da ostanete tako otvoreni i pozitivni.

Zdravlje: Pozitivno razmišljanje je ono što Vam je u ovom trenutku potrebno.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Ako se pred Vama nalaze neki važni događaji – nemojte se unapred plašiti i strahovati. Ako ste na vreme počeli da se pripremate – problema neće biti, a ako niste – ostaje samo da se oslonite na sreću.

Ljubav: Rešavajte probleme u vezi jedan po jedan i na vreme, da posle ne bi bilo kasno. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo malo više da se opuste i budu spremni i na avanture.

Zdravlje: Uvedite neku fizičku aktivnost u svoje svakodnevne obaveze.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Poslovni problemi sa kojima se susrećete nisu tako strašni kako se Vama čini. Verujte u sebe i svoje sposobnosti. Uostalom, uvek postoji neko od koga biste mogli da zatražite pomoć.

Ljubav: Ako ste sami – skupite hrabrost i napravite taj prvi korak. U vezi bi trebalo da budete malo iskreniji i otvoreniji prema partneru, pogotovo ako postoji nešto što Vam smeta u odnosu.

Zdravlje: Posvetite više vremena svojim hobijima i stvarima koje Vas opuštaju.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Nemojte se opterećivati nevažnim stvarima niti brinuti previše za novac. Posla i zarade će sigurno biti, zato bi bilo poželjno da se malo opustite, što će doprineti i boljoj atmosferi na radnom mestu.

Ljubav: Ako je romantična ljubav ono što Vam je potrebno – nemojte spuštati kriterijume. U vezi vlada harmonija i osećate da se ispunjavaju sve Vaše želje i fantazije vezane za ljubav.

Zdravlje: Potrebno Vam je više odmora i opuštanja, jer Vam stres i napetost mogu ozbiljno oštetiti zdravlje.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Morate prihvatiti činjenicu da postoje određeni poslovi koji Vam neće odmah doneti uspeh ili rezultate koje očekujete, ali koje morate uraditi ako želite da napredujete. Imajte više strpljenja – verujte da će se isplatiti.

Ljubav: Pripazite da svojim izlivom emocija ne napravite neprijatnu situaciju ili budete povređeni. Važno je da znate da procenite situaciju u kojoj možete da budete u potpunosti iskreni i otvoreni po tom pitanju.

Zdravlje: Unosite više vitamina i zdravije se hranite.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Ako niste zadovoljni razvojem događaja na radnom mestu – možda je vreme da stvari preuzmete u svoje ruke i preokrenete situaciju u svoju korist. Vama nije potreban advokat ili zaštitnik – umete sami da se zauzmete za sebe.

Ljubav: Mogući nesporazumi sa voljenom osobom – spustite loptu i smirite se na vreme. Ako ste slobodni – Vaša spontanost i opuštenost u društvu privlači pažnju mnogih. Iskoristite to na najbolji način.

Zdravlje: Nalazite se u odličnoj psiho-fizičkoj formi.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Nemojte da živite u zabludi – ne postoji brza zarada koja bi Vas izvukla iz finansijske krize, a kratkoročni planovi ne mogu da Vam donesu uspeh koji želite. Uozbiljite se kako ne biste ugrozili svoj poslovni ugled.

Ljubav: Razmislite još jednom da li je odnos sa jednom osobom zaista samo prijateljski ili možda želite nešto više od toga. Ako ste u vezi – ne dozvolite da svakodnevni problemi utiču na Vaš odnos.

Zdravlje: Trebalo bi da promenite način ishrane i razmislite o dijeti.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Dalji uspeh u poslu mogu Vam doneti samo Vaše veštine i sposobnosti, zato je vreme da se još više posvetite poslu i zaista pokažete i iskoristite sav svoj potencijal.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka imaju priliku da upoznaju više zanimljivih osoba ukoliko prihvate neki poziv. Ako ste u vezi – nemojte biti tvrdoglavi i zlopamtilo – veza mora da se zasniva na međusobnom poverenju i toleranciji.

Zdravlje: Ako bi trebalo da posetite zubara ili dermatologa – nemojte to više odlagati.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Upornost je osobina koju sada morate probuditi u sebi. Sve su prilike da ćete u narednom periodu imati dosta uspeha, dok će ponude i pomoć dolaziti sa više strana. Vreme je da to sve iskoristite i budite uporni i istrajni dok ne dođete do svog cilja.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo više da se opuste i prepuste situaciji. Spontanost im može doneti mnogo više nego što su očekivali. Ako ste u vezi – preuzmite inicijativu i više učestvujte u donošenju odluka.

Zdravlje: Kvalitetan i redovan san je ono što Vam je potrebno kako biste se osećali bolje.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Prestanite sa okolišanjem i uvijanjem – ako želite nešto morate biti direktni i koncizni. Uostalom, ne tražite nešto što Vam ne pripada ili nešto što niste zaslužili – nema potrebe da budete skromni.

Ljubav: Ako niste u vezi – trebalo bi da se malo otvorite i opustite u društvu ako želite promenu ovog statusa. Pripadnici znaka koji su u vezi bi mogli da malo suzbiju sebičnost – u vezi postoje dve osobe.

Zdravlje: Isplanirajte prijatno veče sa ljudima koje volite.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Ako želite da ispunite sve planove i ciljeve koje ste sebi zacrtali, trebalo bi da se malo bolje organizujete. U ovom trenutku Vam je vreme najdragocenije.

Ljubav: Pred slobodnim pripadnicima znaka nalaze se brojni ljubavni izazovi. Ako ste u vezi – probleme sa partnerom/partnerkom rešavajte što pre kako se ne bi pretvorili u nešto nad čime nemate kontrolu.

Zdravlje: Moguć pad imuniteta.

24/08/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments