Horoskop za ponedeljak, 18. jul 2016. godine

17/07/2016 21:00

Horoskop za ponedeljak, 18. jul 2016. godine

Dnevno horoskop – ponedeljak, 18. jul 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Potrudite se da i najdosadnije poslove obavljate sa više entuzijazma – na taj način ćete biti svesniji koliko su i ti poslovi važni za Vaš dalji napredak i usavršavanje.

Ljubav: Partner je osoba koja Vas konstantno inspiriše i motiviše. Slobodni pripadnici znaka podcenjuju svoje kvalitete zbog nečijeg mišljenja – nemojte to dozvoliti.

Zdravlje: Pronađite više vremena za svoje hobije.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Najviše Vam prija kada svoje poslovne obaveze možete sami da organizujete, ali to nije razlog za opuštanje. Zapamtite – što se bolje organizujete, to ćete više vremena imati slobodno – za sebe i ljude koji Vam prijaju.

Ljubav: Svakodnevne/česte rasprave sa partnerom ne moraju biti nikakav problem – ali pazite da u afektu ne kažete nešto zbog čega ćete zažaliti. Slobodni pripadnici znaka ne primećuju pažnju neke osobe koju smatraju prijateljem.

Zdravlje: Pronađite više vremena za svoje hobije.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Uvek Vam je lakše da radite kada tačno znate šta Vam je cilj ili nagrada. Trenutno ste u situaciji da možete tačno da zamislite ispunjenje svojih planova – što Vam daje dodatnu motivaciju za rad.

Ljubav: Osećate da bez partnera ništa ne biste mogli – ali nemojte sve zasluge da prepisujete njoj/njemu. Pripadnici znaka koji nisu u vezi mogu uskoro upoznati osobu koja će ih fascinirati.

Zdravlje: Potreban Vam je predah i relaksacija.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Koliko god da ste posvećeni svom poslu – nemojte zaboraviti da je to ipak samo posao, nemojte kritike ili neslaganja shvatati lično, pokušajte da se distancirate kako biste ostali “hladne glave”.

Ljubav: Podrška koju dajete partneru/partnerki je krucijalna. Na taj način se održava harmonija u vezi. Ako ste slobodni – vreme je da se konačno usudite na taj prvi korak.

Zdravlje: U odličnoj ste psiho-fizičkoj formi.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Ukoliko imate nekih privatnih problema ili obaveza – najbolje bi bilo da malo usporite sa poslom dok se sve ne sredi. Na taj način nećete praviti greške na poslu i bićete fokusirani na rešavanje problema.

Ljubav: Sa partnerom imate prećutne dogovore o mnogim stvarima, ali o nekim problemima biste zaiste trebali da razgovarate, nemojte od toga bežati. Slobodne pripadnike znaka očekuje nova ljubav.

Zdravlje: Potrebno Vam je više vremena koje ćete posvetiti samo sebi.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Motivaciju za rad pronađite u svom krajnjem cilju. U narednom periodu mogu Vam se otvoriti nove mogućnosti i opcije za zaradu – a na Vama je da odlučite da li ćete ih prihvatiti.

Ljubav: U vezi vlada harmonija. Ako ste slobodni sada je vreme da pokažete svoje interesovanje za jednu osobu, a tek nakon toga možete i očekivati nešto više.

Zdravlje: Uživajte u svakom slobodnom trenutku i provodite više vremena sa ljudima koji Vam prijaju.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Loši dani na poslu mogu biti samo Vaš subjektivni osećaj. Ne dozvolite da Vaše raspoloženje pokvari radnu atmosferu ili da Vas sputa u napretku. Svima se dese takvi dani, sutra će biti bolje.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka imaju problem sa iskazivanjem svojih osećanja osobi za koju su zainteresovani. Nemate razlog za brigu – iskrenost je uvek najbolji način da se postavite prema nekome. U vezi ljubav cveta.

Zdravlje: Razmišljajte pozitivno i uživajte u danu!


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: U narednom periodu nećete imati vremena za previše predomišljanja ili nedoumica. Imajte dovoljno samopouzdanja i nemojte se kolebati – znanje i veštine koje ste do sada stekli dovoljne su da nastavite ka uspehu.

Ljubav: Pred vama su novi emotivni izazovi koji mogu da Vas promene, ali i da Vam donesu probleme, bez obzira na to da li ste u vezi ili ne. Važno je da budete iskreni.

Zdravlje: Smanjite stres i izbegavajte konflikte.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Čak iako ne dobijate odgovarajuće ili željene reakcije saradnika i kolega, nemojte odustajati od svog cilja. Ako Vi verujete u svoju ideju i njen uspeh – to je jedino važno.

Ljubav: Nemojte baš sve uzimati zdravo za gotovo. Malo sumnjičavosti na početku veze je potpuno na mestu. Ako ste u dužoj vezi – među vama vlada potpuna harmonija.

Zdravlje: Ne dozvolite da tuđe (loše) raspoloženje utiče na Vas


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Nemojte misliti da je Vaša uloga da pokrenete druge na akciju. Dovoljno je da svoj deo posla radite kako treba – jedino tako možete druge inspirisati na pravi način.

Ljubav: Ako niste u vezi – može Vam se dopasti neko ko nije za Vas. Dobro procenite situaciju u kojoj se nalazite. Partner Vas opasipa pažnjom i ljubavlju – uzvratite istom merom.

Zdravlje: Izbegavajte jaku i začinjenu hranu.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Ne možete živeti od stare slave. Došli su novi poslovni izazovi koje je potrebno rešiti i pokazati sve to o čemu pričate. Dela su jača od reči.

Ljubav: Sa partnerom imate odličan odnos, ali može doći do nesuglasica oko nekih dogovora. Ako ste sami – možete očekivati neki zanimljiv poziv ili novo poznastvo.

Zdravlje: Potreban Vam je redovan san i odmor.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Skloni ste nesmotrenim i nepromišljenim odlukama kada ste u stisci sa vremenom. Upravo je to vreme da zastanete i dobro razmislite – kako ne biste doneli pogrešnu odluku.

Ljubav: Iskrenosti i poverenje je ono što čini svaku vezu jačom, pa i Vašu. Slobodni pripadnici znaka mogu uskoro upoznati nekoga ko će ih zainteresovati i opčini svojim šarmom.

Zdravlje: Pronađite najbolji način da iskoristite pozitivnu energiju koju akumulirate.

17/07/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments