Horoskop za sredu, 29. mart 2017. godine

28/03/2017 21:00

Horoskop za sredu, 29. mart 2017. godine

Dnevni horoskop – sreda, 29. mart 2017. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Vreme je da počnete da više mislite o planovima za budućnost i da pravite planove za neke naredne korake u svojoj karijeri. To ne mora nužno da isključuje posao kojim se trenutno bavite.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi bi trebalo da izbegavaju situacije koje mogu samo zakomplikovati odnos sa voljenom osobom. Ako ste slobodni – pustite da se stvari odvijaju spontano.

Zdravlje: Preventiva je najbolji način lečenja.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Najbolje bi bilo da se postavite malo profesionalnije na radnom mestu i da u svoje poslove ne uplićete lične interese ili osećanja i mišljenja koja imate van posla. Isto to zahtevajte i od kolega, saradnika, partnera.

Ljubav: Ako ste slobodni – sada je odličan period za započinjanje neke ozbiljnije veze ili barem pokušaja da se tako nešto desi. Pripadnici znaka koji su u vezi uživaju u harmoničnom odnosu sa voljenom osobom.

Zdravlje: Dobro se osećate.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Iako možda trenutno poslovna situacija nije idealna ne bi trebalo da dižete ruke od svega jer sigurno postoji nešto što možete “spasiti” ili što Vam, uprkos svemu ipak ide od ruke.

Ljubav: Ako ste u vezi – trebalo bi da zanemarite neke nesuglasice sa voljenom osobom i pokušate da uspostavite prijatniju atmosferu među vama. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo više da uživaju u svom statusu.

Zdravlje: Moguća alergijska reakcija ili prehlada.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Neke promene na poslu ili mogućnost za promene u karijeri ne bi trebalo da Vas previše poremete i dekoncentrišu, kao ni da Vam promene cilj koji ste sebi zacrtali. Iskoristite situaciju tako da bude Vama od koristi.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka ne bi trebalo da odustaju od ideje da će pronaći sebi srodnu dušu ili nekoga sa kim će sve ići jednostavno i lako. Ako ste u vezi – pokušajte da povratite početnu svežinu u odnosu.

Zdravlje: Trebalo bi više da odmarate i da redovno spavate.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Nemojte dozvoliti da Vam neki lični problemi ili problemi u komunikaciji sa poslovnim saradnicima ili partnerima poremete napredak u karijeri i spreči Vas da maksimalno iskoristite svoje potencijale.

Ljubav: Razmislite šta zaista osećate prema nekoj osobi koju smatrate prijateljem već duže vreme. Ako ste u vezi – budite spremni na neke promene i dugoročnije planiranje sa voljenom osobom.

Zdravlje: Nemojte zapostavljati svoje zdravlje.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Pripazite samo da ne precenite svoje sposobnosti jer Vam to može doneti samo veći broj obaveza koje ne možete da ispunite, zbog čega ćete biti samo pod stresom. Srećom – imate kome da se obratite za pomoć.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo više da se potrude oko osobe za koju su zainteresovani. Ako ste u vezi – nemojte zapostavljati potrebe i želje voljene osobe.

Zdravlje: Dodatna fizička aktivnost će Vam prijati.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Kada radite ono što volite – ništa Vam nije problem, ali ne možete uvek birati samo posao ili obaveze koje volite, jer postoje i one koje moraju biti obavljene – srećom i u njima je moguće naći nešto u čemu ćete uživati.

Ljubav: Ako ste slobodni – ne bi trebalo da se emotivno previše upuštate u nešto što još uvek nije sigurno; opreznost će Vam pomoći da ostanete nepovređeni. Pripadnici znaka koji su u vezi uživaju u harmoniji.

Zdravlje: Obratite više pažnje na način ishrane i namirnice koje unosite svakodnevno.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Najbolji način da izbegnete dodatni stres u poslu jeste da redovno izvršavate svoje zadatke i da ne odlažete ništa što ne morate. Na ovaj način imaćete veće šanse da dobijete priliku za napredovanje i pomak u karijeri.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi trebalo bi da više vremena odvoje za zajedničke aktivnosti sa voljenom osobom. Ako ste slobodni – zapitajte se da li je osoba za koju ste se zainteresovali zaista vredna vaše pažnje i vremena.

Zdravlje: Pojačajte unos vitamina i zdravijih namirnica.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Trebalo bi da iskoristite svaku priliku koja Vam se pruža da unapredite svoje veštine i svoja znanja u oblasti koja Vas interesuje ili kojoj se bavite kako biste sebi obezbedili siguran napredak i uspeh u karijeri.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da budu svesni toga da je njihova sreća u njihovim rukama i zavisi od toga šta će preduzeti po tom pitanju. Ako ste u vezi – poradite na boljoj komunikaciji sa voljenom osobom.

Zdravlje: Mogući bolovi u kostima i zglobovima.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Budite istrajni u svojim namerama, dosledni u svojim odlukama i spremni na naporan rad i trud – jer je to jedini način da uspete u poslu kojim se bavite i doživite napredak u karijeri kakvom se nadate.

Ljubav: Ako ste u vezi – trebalo bi da češće pokazujete svoje emocije voljenoj osobi. Slobodni pripadnici znaka ne bi trebalo da očajavaju jer će bolji dani u ljubavi za njih uskoro doći.

Zdravlje: Većina zdravstvenih problema koje imate uzrokovani su stresom i hroničnim umorom.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Pored znanja i sposobnosti da svoj posao uradite bolje od drugih trebalo bi da poradite i na sposobnostima kao što su poslovna komunikacija ili snalaženje u novim poslovnim situacijama.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi trebalo bi da sa voljenom osobom nađe kompromisna rešenja za neke probleme sa kojima se susreću. Ako ste slobodni – očekuje Vas zanimljivo poznanstvo na poslu ili (poslovnom) putovanju.

Zdravlje: Pravilna ishrana i dovoljno sna je najbolji način da zadržite svoje zdravlje.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Iako možda u poslednje vreme sve ide “težim putem” – nemojte odustajati jer Vas uskoro očekuje lepo iznenađenje i dobre vesti vezane za posao i nove poslovne mogućnosti.

Ljubav: Ako ste u vezi – povremeno bi trebalo da odluke o značajnijim stvarima prepustite voljenoj osobi ili da do njih dođete zajedno. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da pripaze na svoja osećanja pre svega.

Zdravlje: Mislite pozitivno i tako će i biti.

28/03/2017 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments